Şimdi Ara

Samsung Galaxy Fold 2, S Pen olmadan gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung'un önümüzdeki dönemde piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Fold 2 ile ilgili sızıntılar da devam ediyor. Yeni bilgiler ise cihazın anavatanı Güney Kore'den geldi.



    Ayrıca Bkz.Meizu 17'nin Audi işbirliğiyle tasarlanan versiyonu sızdırıldı



    Şirket içinden sızdığı iddia edilen bilgilere göre Galaxy Fold 2 başlangıç olarak Mars Yeşili ve Astro Mavisi olmak üzere iki renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek. Cihazın ilk modele göre biraz daha büyük bir ekrana sahip olacağı belirtilirken, katlama teknolojisi ve form faktörünü de koruyacağı ifade ediliyor.



    Buna ek olarak akıllı telefonun 229 gram ağırlığında olacağı iddia edilirken, bu da cihazın, 263 gram ağırılığındaki Galaxy Fold'a oranla yüzde 15 hafifleyeceği anlamına geliyor.





    Samsung yüksek talep bekliyor



    En önemli ve akıllı telefonu bekleyen kullanıcıları üzecek olan söylentilerden biri de Samsung'un Galaxy Fold 2 modelinde S Pen'e yer vermeyi planlamadığı. Cihaza yüksek bir talep bekleyen şirketin üretimi buna göre planladığı belirtilmiş olsa da, Koronavirüs pandemisinin küresel pazarlardaki neden olduğu belirsizliğin de bu öngörüleri boşa çıkarma ihtimali mevcut. Galaxy Fold 2'nin hangi varyant ve fiyat etiketleriyle piyasaya sürüleceği konusunda ise henüz bir bilgi mevcut değil.








  • Tırnakla bile çiziliyor ekranı ne Speni

  • Almak için bekliyorum gelsin illa alıcam ister s pen ile ister s pensiz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Microsoft katlanabilen 2 ayrik ekranlisini cikartsinlar. Hem ekrani da saglam kalemle delinme derdi de olmaz. Bu tur cihazlar kendi tirnaginzla uzun dahi olmasa kisa haliylen bile ekranda cokmeler tirnak izleri aninda kalici belirmektedir. Bos heves diyelim ... Merak edenler idrak edecektir...

  • Çizilmeyen kalemlisini yapsalar da alsak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katlanır ekran daha çok ham bir teknoloji. Daha doğrusu ekrana uyumlu katlanır bir menteşe ve batarya ve kablo demeti daha yok. Biraz daha beklemekte yarar var. Erken almanızın size olmasada talep oluşturup arza neden olduğunuz için dolaylı olarak bize faydası var genede alın siz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.