Şimdi Ara

Samsung Galaxy S21, OIS destekli selfie kamerasıyla gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy S21'in ekran altı kamera teknolojisiyle geleceğine yönelik haberler çıkmıştı. Şimdi ise söz konusu selfie kamerasının özellikleri hakkında bazı detaylara sahibiz.



    [bkzdh=120719]



    Koreli kaynaklara göre Samsung mühendisleri cihazın iki prototipi üzerinde çalışıyor. İlkinde 1/2 inç sensörlü bir ön kamera var. Çözünürlüğü muhtemelen 48 megapiksel. İkincisi ise 1/2.55 inç boyutunda ve OIS (optik görüntü sabitleme) destekli 12 megapiksel sensöre sahip.





    Hedef selfie kamerasına seviye atlatmak



    Şu an için Güney Koreli şirketin hangi sensörde karar kıldığı bilinmiyor. Ancak her halükarda Galaxy S20'den çok daha iyi olacağı kesin. Hatırlatma açısından normal S20 ve S20+ modellerinde Çift Piksel teknolojisine sahip 1/3.2 inç boyutunda 10 megapiksel Sony IMX375 sensör kullanıldığını belirtelim.



    Serinin tepe modeli olan Galaxy S20 Ultra'da ise Super PD otomatik odaklama özellikli 1/2.65 inç boyutunda 40 megepiksel ISOCELL S5KGH1 sensör bulunuyor. Şirket, Galaxy 21'de hem selfie kamerasını ekranın altına gizleyecek hem de görüntü kalitesi bakımından ciddi iyileştirme yapacak.








  • almıcaz işte boşuna uğraşmayın

  • S21 değil s30

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.