Şimdi Ara

16.. GÜNDE İNTERNET BAĞLANDI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 01.04.2020'de telefondan başvurumu yaptım. 08.04.2020 sabahı interneti bağlamak için aradılar. 3 gündür gelen giden yok. Dün akşam telefonla bu öğlen forumdaki yetkiliyle iletişime geçtim fakat her zamanki kopyala yapıştır cevaplarını gönderdi.

    EDİT: 16. günde internet bağlanabildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 16 Nisan 2020; 14:36:32 >



  • 11. gün hala en ufak bir gelişme yok.
  • 13. gün internet hala bağlanmadı. 6 gün önce arayarak bağlamaya geleceklerini söylemişlerdi Bu rezillik ne zaman son bulacak çok merak ediyorum. Her gün arıyorum hemen hemen hepsinde benzer cevaplar. Hafta sonu genel merkezden aradılar yine değişsen birşey yok. 8 ay önce internetim vardı kablolar vs. herşey hazır yapacakları tek şey sözleşme imzalatıp hatta interneti vermek. Milyar dolarlık firmayiz diyorlar ama bu ufak işlem için neredeyse 2 haftadır bekletiyorlar. Çalışanlar arası iletişim yok. Millenicon müşterilerine allah sabır versin.
  • eyvah eyvah hocam. geçmiş olsun umarım bir an önce bağlanır :) benim dairemin içinde kurulu bir düzen de yok ilk defa kablo çekilecek sizinki bile böyle sürdüyse ben de 7. gün diye kendimi yiyordum....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafta sonu millenicom genel merkezinden arayıp pazartesi veya salı bağlanacak demişlerdi. Bu söyledikleride yalan cıktı. Kaç kere saha ekibinden bilgi alın dedim ama heralde nafile, kurulum ekipleriyle iletişimleri sıfır. Taşaron firma heralde hangi firma daha fazla veriyorsa ilk onun internetini bağlıyor. Yoksa 14 gün boyunca bağlanmamasının başka bir açıklaması yok.
  • Benim bağlantım için dün geldiler 30.03.2020 tarihinde başvurmuştum tam olarak 13.iş gününde şimdi ise internet vermelerini bekliyorum bu ne kadar sürerse gerçekten pişmanlık sebebim oldu bu firma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mkazann

    Benim bağlantım için dün geldiler 30.03.2020 tarihinde başvurmuştum tam olarak 13.iş gününde şimdi ise internet vermelerini bekliyorum bu ne kadar sürerse gerçekten pişmanlık sebebim oldu bu firma.
    Genel merkezden arayıp pazartesi yada salı bağlanacak dediler yalan oldu . Sahada kendi elemanlarımız çalışıyor dediler oda yalan çıktı. Büyük ihtimal saha ekibi firma seçiyor. Bir bağlansın 3-4 ay kullanıcam bir daha bu firmayla işim olmaz.
  • Bende taahhüt yok diye başvurdum ama büyük bir ders oldu bana.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimde ekip bağlantımı yaptı fakat şuan internetim yok, 9 gün içinde verilir diyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bulaşmayın abi millenicom her işi sinir krizi.Bende 18 gündür nakil yapacaklar diye bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15. gün gelen cevaplar aynı.

    "Merhaba, konu hakkındaki hassasiyetinizi anlıyor ve ilgili birim ile görüşme sağlamış bulunmaktayız. Randevu için sizlere ekip tarafından arama gerçekleştirilecektir. Gelen aramalara dikkat etmenizi rica ederiz"

    Ekip dedikleri kişiler bir çok firmanın bağlantısını yapıyor. Benim bulunduğum ilçe 150bin kişilik ama kurulum yapacak ekip 50 bin nüfuslu komşu ilçeden geliyor. Sözde milyarlık firma ama ciddi bir organizasyon sıkıntısı var.
  • yok hocam ümidi kestim Cuma son şansları , yine olmazsa turknet veya ttnet basvurumu yapıp milleni başvurumu iptal edicem . Bağlı olan diğer ildeki hattı da dondurur ya da iptal ederim boşa para veriyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NickBulamıyorumYav

    yok hocam ümidi kestim Cuma son şansları , yine olmazsa turknet veya ttnet basvurumu yapıp milleni başvurumu iptal edicem . Bağlı olan diğer ildeki hattı da dondurur ya da iptal ederim boşa para veriyoruz.
    Avrupa'da uygun fiyata cepte sınırsız internet satıyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam 20 pound a mesaj arama internet sınırsız. Türkiye'de de böyle birşey lazım. İnternet bağlatmak istiyorsun port yok, port geliyor bu sefer hattı bağlayacak adam yok. 2020 yılında uğraştığımız rezilliklere bak.
  • https://forum.donanimhaber.com/millenicom-fiber-interner-baglanti-surecim-ve-yasadigim-sikintilar--142898810 benim yaşadığım rezillik ve sıkıntılarda u şekilde. Maalesef.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @3qzotix hangi ilçe bu? Ben de tekirdağ çorluda netspeed firmasını 27/03 ten beri , millenicom u da 08/04 ten beri bekliyorum. Verdiğin nüfuslar ve ilçe bilgileri sanki burayı anlatıyor. Bari daha ne kadar bekleyeceğimi tahmin etmeye çalışayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ooymaktr O kullanıcısına yanıt
    Kablonet varsa ona geçiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ooymaktr

    @3qzotix hangi ilçe bu? Ben de tekirdağ çorluda netspeed firmasını 27/03 ten beri , millenicom u da 08/04 ten beri bekliyorum. Verdiğin nüfuslar ve ilçe bilgileri sanki burayı anlatıyor. Bari daha ne kadar bekleyeceğimi tahmin etmeye çalışayım.
    Yakın hocam. Lüleburgaz.
  • Benim de çorlu. En sonunda bugün kablolama yapıldı. Şimdi de modem bekleyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    Maalesef bina yeni olduğu için sadece Türk Telekom fiber var. Adsl dahi yok. Süperonline yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezil yav bunlar. 12 gün önce millenicom ile konuştum telefonla randevu için arayacaklarını söylediler. Bir gün geçti aradan, dedim bekleyemem Superonline a başvurdum intetnetten saat öğlen 12. Saat 4te Turkcell'den aradılar randevu için aranacaksiniz diye. Akşam 7 de randevuyu aldık ertesi gün saat 10.30 da internetim açıldı. Bunlar hala arayacaklar beni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.