Şimdi Ara

Dikkat! Tele Kurye kargoları geciktiriyor ve ulaşılamıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tele kurye ile ilgili bir problemi anlatacağım, türk telekomdan gelmesi gereken modem ve evraklarım maalesef 1 haftadır elime ulaşmadı, türk telekomun bu konudaki sorumsuzluğu bir yana, bu Tele Kurye denen adi işe yaramaz beş kuruş etmeyen müşterilerini aylarca bekleten kargo firması adeta hayalet bir firmadır, Tele Kuryenin çağrı merkezini aradığınızda sizi karşılayan otomatik yanıt sistemi size mesai saatleri dışında olduklarını bildirir ve telefonu yüzünüze kapatır gün içerisinde hangi saatte ararsanız arayın ulaşamazsınız, kendi kargo takibi için olan numaralarını aradığınızda ise telefonunuza şifre gelecek der ama herhangi bir şifre gelmez.

    İnternet üzerinden yaptığım araştırmalarda şikayetvar sitesinde bu firmaya açılan her gün yüzlerce şikayet var ve bunun gibi her sitede yüzlerce şikayet dolu, her insanın ortak sorunu kargoları 20 gün 1 ay 2 ay süre ile gelmesi, veya hiç gelmemesi, gelmiş gibi yapıp evde yoktunuz deyip kargoyu geri göndermesi, ve bunun gibi binlerce şikayet mevcut. Bu hayalet firmaya yapılan binlerce şikayet karşısında halen bir çözüm alınamamakla beraber bir çok şirket bu firmayı kargo işleri için halen kullanmaktadır.

    Bu pislik firma ile ilgili yasal işlem başlatmak adına gerekli araştırmalarımı yapıyorum ve sizlerinde önerilerinizi bekliyorum.

    Buradan bütün donanımhaber ahalisine önemle belirtmek isterim, kargolarınızın nerden geleceğini dikkatlice sorgulayın, bu firma kullanılıyorsa uzak durun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Gidip niye halletmedin bekliyorsun şuan zaten ortam sıkıntılı hemen her şeyin olmasını beklemeyin.
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Şu ortam sıkıntılı mevzusu biraz fırsatçılığa dönmeye başladı sanki? Biz de çalışıp işimizi yapıyoruz, kaldıki bir çok kargo şirketide halen çalışıyor. Anlatmaya çalıştığım şeyi dikkatli okuyun ve yorumunuzu ona göre yapın.

    Güzel bir fırsatçılık sirsilesi oluşmaya başladı ülkemizde, corona adı altında sonumuz hayrolsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasko92 -- 9 Nisan 2020; 10:56:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mart'ın 18'inde internet başvurusu yaptım, saha elemanı Türkiye geneli bir kaç gün içinde gelen 100.000+ başvurudan bahsediyordu.

    3-4 gün önce arkadaşa internet bağlatalım dedik santralde port kalmamış. Yüksek yoğunluk, düşük kapasite nedeniyle hizmetler aksıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.