Şimdi Ara

Sürat Kargo Mağdurları ve Sorun Yaşayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sürat Kargo Mağdurları ve Sorun Yaşayanlar

    Arkadaşlar bende dahil şu anda birçok kişi Sürat Kargo tarafından mağdur edildik ve ediliyoruz. Öncelikle hiçbir şekilde müşteri ilişkilerinin telefonuna ulaşılamıyor. Ayrıca Şubelerde telefonla ulaşılamıyor yada şubeler kapı duvar olmuş durumdalar.

    Birçok kişinin kargoları günlerdir Şehirlerin Aktarma depolarında bekliyor yada kayıp oluyor.

    Birçok kişi online sitelerden aldıkları ürünlerine günlerce ve haftalarca teslim alamadıkları için uzatma veya iade yoluna gidiyorlar.

    Bu konudaki sıkıntıları bilmeyen insanlar ise farkında olmadan online alışveriş sitelerinden Satıcılar yüzünden Sürat kargo ile gönderim yapılmış gözüküyor ve yeni mağdurlar ekleniyor.

    Şikayet var ve sosyal platformlarda son 1 hafta yüzlerce şikayet kaydı oluşmuş. Alta ki şikayet linklerini okursanız herkesin aynı konuda şikayetçi olduğunu görürsünüz. Hepsine de otomatik cevap yazılıp geçilmiş.

    Sürat Kargo hakkındaki son bir haftada yapılan şikayetler

    Sürat kargoda yaşanan sıkıntılar

    Şu anda Ankara Transfer - Konya Transfer - Bursa ve İstanbul'daki transfer merkezlerinde kargolar beklemeye alınmış gözükmekte genelde şikayetlerde kargo sorgulamada son harekete Transfer merkezlerinde araç içinde olduğu gözükmektedir.

    Sürat Kargo bu konuda ne şubelerinden neden ulaşılamayan müşteri hizmetlerinden hiç bir şekilde yardımcı olmamaktadır.

    Online alışveriş şirketleri de sırf anlaşmaları nedeniyle bu duruma el atmamaktadır. Kimisi iflas ettiler kayyum atandı işleri boşladılar derken kimisi de corona tespit edilen çalışanlar olduğu için bazı yerlerdeki kargo bölümlerini ve şubelerinin bazılarını kapattıklarını söylüyorlar.

    Sıkıntı yaşayan kimler varsa bu konuyu ön plana çıkarıp hangi transfer merkezinde kargonuz un takılı kaldığını bildirelim.

    Benim kargom 3 gündür Ankara transferde beklemektedir.

    Edit: kargom 10 günde ancak teslim aldım. Sürat Kargo kullanan firmalardan uzak duruyorum artık. Konu mağdurların şikayetlerini yazması için aktif kalacaktır.

    https://eksisozluk.com/surat-kargo--1411941?a=popular&p=4

    Sürat Kargo Mağdurları ve Sorun Yaşayanlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 16 Mayıs 2020; 14:50:12 >







  • Sürat Kargo Mağdurları her geçen gün artıyor. Şikayetler de hep aynı konu var. Haftalarca ulaşmayan kargolar ve kaybolan kargolar...

    https://eksisozluk.com/surat-kargo--1411941?a=popular&p=4

    internet alışveriş siteleri *, satın alınacak ürünün hangi kargo şirketi ile gönderileceği bilgisini paylaşsalar da şu sürat kargo batağına batmasak bir daha diyeceğim durumu yaşıyorum.
    üsküdar dan yola çıkan kargo 4 gün oldu çekmeköy e ulaşmadı. maalesef başka beklediğim kargolar da var sürat ile gelecek onların akıbetı de meçhul.
    bugun şans eseri call center telefonunu düşürdüm ve inat ettim yarım saat bekledikten sonra bir canlı vatandaş çıktı karşıma. adama takip numaramı verdim bana ne dese beğenirsiniz, kargonuz sürat kargo ile gelecek dedi. gerizekalı mısın dememek için zor tuttum kendimi. üstüne bir de sistemlerimiz çalışmıyor dedi. küfür etmeden sakin bir şekilde kapattım telefonu. böyle bir rezil kargo şirketi cidden yok. türünün tek örneği..
    #107207012 15.05.2020 15:21 scarletm

    ben de bir izmir aktarma mağduruyum. 7 mayısta izmir aktarmaya giren kargomdan bir daha haber alınamamıştır. görenlerin veya duyanların insaniyet namına tarafıma bilgi vermelerini rica ediyorum.

    üç gün önce de şehrime gelen başka bir kargomu iki gün araçta gezdirip teslim etmediler. en son ben gittim aldım.

    bu firmadan adrese teslimat yapmalarını beklemiyorum artık. kargomu bulunduğum şehre getirsinler, ben kendisine ulaşmaya çalışacağım.

    tanım: online alışverişlerimde sorun yaşadığım tek kargo firması.
    #107207796 15.05.2020 15:41 elefterios

    kargomu teslim etmis gorunup , etmeyen firma , bugun takip sayfasini kontrol edince gordum. caddebostan subesi tarafindan dun aksam 19.50 de teslim edilmis gorunuyor ama gelen giden bir sey yok. telefonla da ulasilamiyor , mesaj birakmak istedim mesaj kutusu dolu yasal yollara basvuracagim yetti bu kargo sirketleri artik
    #107259522 16.05.2020 14:06 tuna nehri akmam diyor

    yağmurdan kaçarken doluya tutulduğum hissini uyandıran firma. geçenlerde yurtiçi ne sövüyrodum evde bulamadık yalanlarından dolayı, bunlar bir haftadan beri kargoyu ankaradan çıkamaramadılar. ayrıca birde karo takip ekranında ihbar inişi yok yazıyordu. bu da, ya kargoyu kaybettikleri ya da kargonun barkodunu kaybettikleri manasına geliyormuş. sonunda esenyurt aktarmaya kadar getirdiler kargoyu bakalım bu işin sonu ne olacak, ne zaman bitecek?
    #107232881 16.05.2020 00:32 misker




  • içi boş sürat kargo poşetini getirip, teslim almanızı beklerler :) öyle bi kargo firmasıdır. neymiş teslim alacakmışım. sonra n11 den iade talebi oluşturacakmışım, sonra şubeye gidip kargoyu geri gönderecekmişim.. ulan kargo yok ki poşetin içinde zaten. neyi iade edicem?

    baştan anlatayım, kurye kargoyu getirdi, koca torbanın içinde siparişini verdiğim şey olsa gözle görülürdü. elime tutuşturdu poşeti gidiyordu "bi saniye bunun içi boş" dedim. sürat kargoya ait kargo poşetini açtık, içinden en ufak bir şey çıkmadı tabi. ne fatura ne ürün.. bu şekilde boş kargo poşetini almayacağımı söyledim. "o zaman şubeye gelin tutanak tutalım" dedi.

    internetten aldığım şey de kulaklık. yani dışarı çıkmamak için n11 den almışım ama gelen paketin boş olduğunu ispatlamak ve tutanak tutturabilmek için kargo firmasının virüs saçan şubesine gitmek zorundayım.

    neyse gittim mecburen. yaklaşık 1 saatte falan bi tutanak yazabildiler ama tutanağı vermiyorlar. neymiş ben n11 den siparişi iptal edecekmişim. gelen kodla onlar da iade açacaklarmış ve ürünü geri yollayacaklarmış.

    "ürün yok ki neyi götüreceksiniz geri" diyorum. "işiniz görülsün diye uğraşıyoruz" diyorlar :)

    10 dakikalık münakaşa sonunda tutanağa imza attırabildim ve alıp çıktım. bir tane süper zeka da elindeki o boş poşeti kaldırmış "kargonuzu unuttunuz beyfendi" diyor :)) istemiyorum sizin poşetinizi, teslim falan da almıyorum..

    geldim eve mail n11 mail atmış. "ürün teslim edildi ödeme için onay vermezseniz 24 saat sonra ödeme yapılacak" diye.

    kargo takipten baktım -üç gündür eskişehirde gezdiriyorlarmış zaten poşeti- tanımadığım birine kargo şubeden teslim edilmiş olarak görünüyor. (kimdir bu teslim alan diye google dan bi arama yaptım. ankara pavyon şarkıları söyleyen bi türkücü:) isim benzerliği heralde)

    anlaşıldı üç kuruşluk şey için günlerce uğraştıracaklar ama bir şeyi unutuyorlar. şu sıralar vakitten daha bol bir şeyim yok...
    #107249329 16.05.2020 08:22 ~ 08:25 bidi bidi bi sus artik




  • 17 haziran 2020 tarihinde kargoya verilen ürün hala esenyurt aktarma konumunda görünüyor. Müşteri hizmetleri başta yanıt vermiyordu, şimdi sadece kayıt oluşturduk diye cevap veriyorlar. Çözüme dair bir aksiyon henüz alamadım.



    Sürat Kargo Mağdurları ve Sorun Yaşayanlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda oturuyorsanız sürat kargoyla çalışılmaz internette binlerce şikayetleri var bu Esenyurt dağıtım merkezinin halen bir aksiyon alınmamış demekki.

    Sürat Kargo Mağdurları ve Sorun Yaşayanlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.