Şimdi Ara

ACER NITRO 5 ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
37
Favori
46.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba bende ürünü yeni aldım.renk sorunu var üründe kırmızı turuncuya kaymış gibi görüyor, başta da ses cızırtılı geliyordu güncelleme yaptık düzedli bu sefer de renk başladı. acer neden tercih edilmiyor biraz anlıyorum şimdi, hemen sorunlar oluştu. şu renk olayını biraz açıklarsa sevinirim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: koçari

    Ekranın renkleri çok kötü. Şu anki bilgisayarımda acer nitro ama onun ekranı buna göre muhteşem. Kırmızı görüntü , turuncuya kaymış , kontrast çok zayıf. Sanki tft ekran gibi. İade edeceğim umarım sorun çıkmaz. İade ederken format atmalı mıyım ? Biosa şifre falan koymuştum. Onları falan silmeli miyim yoksa servis falan kendi formatlıyor mu ?

    merhaba hocam bende yeni nitro 5 aldım ama malesef benim renklerim de çok kötü geldi bana. siz iade ettiniz mi? acaba panelden dolayı böyle olabilir mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: murattekno

    merhaba hocam bende yeni nitro 5 aldım ama malesef benim renklerim de çok kötü geldi bana. siz iade ettiniz mi? acaba panelden dolayı böyle olabilir mi?



    Alıntıları Göster

    iade ettim. NTSC diye renk değeri var. %45 civarı olduğu için renkler bana kötü geldi. %72 şu an kullandığım bilgisayar.

  • girizgah kullanıcısına yanıt
    Bu ibare benim Laptop da yok hocam. An515-43 benimki ryzen olanı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ..........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 1 Kasım 2021; 12:19:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende AN515-55 modelini aldım 2 hafta önce. Merak ettiğim malum oyun oynarken şarjda oynuyoruz, pile zarar vermemek için bir ayar var mıdır? Yani belli bir yerden sonra şarj etmemesi yada direk kablo ile çalışması gibi?

  • benim de bios düşürmem lazım videoyu izledim fakat ben de windows 11 kurulu olduğu için video da gösterilen yerde bulamadım bios klasörünü ne yapmak lazım bunun için windows 10 a mı dönmek gerekiyor gerçekten

  • Gazef kullanıcısına yanıt

    Bios düşürmek istediğiniz sürümü indirin. exe dosyasına sağ tık yapıp klasöre çıkarın. İçinde platform.ini var onu açın ctrl+f yapıp Bios_Version_Check yapın. 1-2 kez bulabilir. hemen alt satırında flag=2 yazanı bulun. "2" yi "0" yapıp kaydedin. H2OFFT-Wx64 isimli exeyi açın. bios işlemi başlayacaktır.

  • CloxyTR kullanıcısına yanıt

    bu hatayı aldım ama mantığı anladım tekrar videoyu izleyip deneyeceğim


    https://prnt.sc/1zy46xe




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 18 Kasım 2021; 1:31:57 >
  • Gazef kullanıcısına yanıt

    başka bir yeri değiştirmiş olabilir misin?

  • miraccO M kullanıcısına yanıt
    Sorunun cevabı biraz geç olacak ancak 8gb RAM ekleyerek fps dropların önüne geçebilirsin çok bariz bir şekilde İyileşme olduğunu hatta fps düşüşlerinin artık olmadığını göreceksin..aynı PC’ye sahibim RAM ekledim farkı gördüm öneririm

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar fiyatlar uçmuş. MAALESEF diyorum ama gaming laptop ihtiyacım var. Bu modele baktım. Isınma sorunu var diyen de var, çok serin diyen de var. Önerir misiniz? 12-13K yı gözden çıkardım artık yapacak bir şey yok gibi. En azından 2022 gelmeden almak istiyorum.






  • Arkadaşlar merhaba bende şu modeli almak istiyorum ama kullanan veya deneyimli olan arkadaşların yorumu veya farklı onerisi olursa aynı fiyat bandında değerlendirmek isterim. Birde bu linux olayı nedir sonradan değiştirebiliriz sanırım.


    https://www.hepsiburada.com/acer-an517-52-intel-core-i5-10300h-16gb-512gb-ssd-rtx3050-linux-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-qdvey-001-p-HBCV000010I9AW

  • Merhaba cihazıma 2. Nmve SSD takiyorum ama görmüyor nasıl yaparım bios ayarlari varmış galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biri bana sorum hakkında cevap verebilir mi?


    Acer Nitro 5 AN515-44 bilgisayara sahip arkadaşlar varsa aranızda, Bilgisayar ilk açılışında (güç düğmesine basıp açılmasında) Windows güvenliği geç yükleniyor mu? Bu durum BIOS'dan TPM açıkken ve yüklüyken bu soruna sebebiyet veriyor.


    Bu konu hakkında ben de mi sorun var genel mi öğrenmek istiyorum.

  • Disk yöneticisinden formatlama işlemi yaptınız mı ?

  • ukayl06 kullanıcısına yanıt

    Gözükmüyor ki format atmayı bile denedim gözükmüyor biosta da gözükmüyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaDRuLe kullanıcısına yanıt

    Ben de bugün elime ulaşan nitro 5 serisinin sesinden şoka girdim diyebilirim. Bu kadar kötü ses olamaz. Hoparlörlerden gelen ses 20 yıl öncesinin cep radyosu kalitesinde. Kulaklık ile ses overcompressed geliyor ve dtsx uygulamasına ve kulaklığa göre kalibrasyon yapmama rağmen kötü.


    Sesi iyileştirmek için bir çözüm bulabildiniz mi?

  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.