Şimdi Ara

JBL T500BT Bluetooth Mikrofon ve Stereo Hoparlör Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
2.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    2018 sonunda veya 2019 başlarında Teknosa'dan almış olduğum JBL T500BT bluetooh kulaklığımı bugüne kadar sorunsuzca kullandım. Geçtiğimiz günlerde arkadaşım ile oyun oynamaya karar verdik ve steam üzerinden sorunsuz bir şekilde karşılıklı konuşarak oyunumuzu oynadık. Ertesi gün denediğimizde steam'den ses alıp veremedik, discord'a geçtik aynı problem, skype'a geçtik aynı problem...

    Problemin benim bluetooth kulaklıktan kaynaklandığına eminiz, kulaklığın mikrofonu ve stereo hoparlörü aynı anda çalışmıyor(ilk gün sorunsuzdu nasıl olduysa).

    Bu problemi araştırdığımda farklı markalarda da birkaç örnek daha gördüm ama çözüm göremedim, herkes iade ettiğinden bahsediyor. Benim ne orijinal kutum ne faturam kaldı, iade de edemem.

    Birinci sorum; stereo hoparlör ve kulaklığın mikrofonunu aynı anda kullanmamı engelleyen nedir? (driver'lar güncel) (kulaklığın stereo hoparlörünü ve dizüstü bilgisayarımın mikrofonunu veya bir başka kulaklığın mikrofonunu kullanmayı denediğimde ses karşı tarafa gürültülü gidiyor, aşağıda bahsettim)

    İkinci bir sorum da; oyun oynarken hadi JBL'yi kullanmayayım dedim, türlü kulak içi kulaklıklar denedim(philips, skullcandy, ps4'ün orjinal kulaklığı), arkadaşımdan aldığım yanıt "arka planda iş makinesi çalışırcasına ses oluyor". Bunun sebebi ne olabilir?

    Şu anda çözüm olarak kullandığımız yöntem, kulak içi kulaklık ile ben oyunun ve arkadaşımın sesini alıyorum, JBL bluetooth kulaklığın da mikrofonu ile sesimi iletiyorum.

    Çözüm önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.

    Saygılarımla,







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.