Şimdi Ara

Almanya Bizi Kıskanıyor Diyen Almancılar (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • türkiye iyi dedi gevşeğin biri altında X6 var
    dedim senmi bmw ye biniyon ben mi ? türkiye nasıl iyi dedim adam aldığı asgari ücretle 1000 lt mazot alıyor ben 400 lt sorsam alamanya batık
  • The Abyss kullanıcısına yanıt
    almanyadan konusmak kolay gelsene guzel ulkene yasamaya ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Abyss

    Ben almanya da yasıyorum ve ülkemizin kötü olmasını asla istemem. Sizin gibi fesat düsünceli insanlar ne yazık var ve hep olucak. Lakin benim ülkem kötü durumdayken, yasanamıcak bir hal aldıgında benim oraya gelip tatil yapmam beni nasıl mutlu edebilir? aklını biraz kullan. ben almanyada yasıyorum eurom türkiyede kac para ettigi önemi yok düzenim evim ailem burada. ülkemde dostlarım akrabalarım oldugundan gidiyorum yoksa gösteriş meraklısı veya ucuz tatil diye asla düşünmedim. görgüsüz almancı insanlar var, aynı sekilde fesat düsünceli yurdum insanı da var.

    mesele, iyi olmak, iyi kalabilmek.

    gözüm tok rahat ol, insallah vatanımda bu zorlu süreci atlatır da yurdum insanında omzunda ki yük azalır.

    muhtemel su yanıtımı laf sokmak icin yine birşeyler yazıcaksın lakin şunu da belirteyim, bagısımı yapıyorum, düzenli her yıl ülkemde zekatımı veriyorum ve iki ögrenciye destek cıkıyorum.

    iyilik söylenmez lakin sizin gibiler anca bu dilden anlıyor.

    kusura bakmayın arkadaslar. selametle
    Nasıl olduğunuz değil nasıl algılandığınız önemlidir. Türkiyede almanca dendiği zaman akıllara ne geliyor herkes çok iyi biliyo. Bu algıyı değiştirmeye çalışın önce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

    Tabi ya hu. Almanya nın yandaş müteahhitlerine yedirecekler parayı. Köprü otobahn yaptırıp üstüne vatandaşa parayla geçirtecekler. Almanya yı sosyal devlet sananlar var bi de. Yuh artık.
    Yandaş müteahhit ahdagdsad çok komikmiş . Herifler ihaleyi kazanmış yapmış yandaş müteahhit. Sana yandaş olmayan kolunda K.Atatürk yazan kişi oluyor sanırım. Sahi akp zamanı ihale almış herifler en düşük teklifi verip eko zamanı ihale kazandılar o ihale neden 2 kere iptal olmuştu.
    YOKSA EKONUN YANDAŞLARI KAZANAMADI DİYE Mİ?

    EN SON BAKTIĞIMDA SOSYAL DEVLET ALMANYA TELEVİZYONDA KORONA YARDIMI TOPLUYORDU.

    Allah kimseyi Lüksemburg'dan sadaka alacak kadar düşürmesin...
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Amcamin 2 tane fabrikasi var. 2 haftadir çalişmiyorlar yengem ile hem kendi maaş lari devlet tarafından veriliyor hemde isçilerin maaş lari.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA6F8F78B -- 3 Nisan 2020; 0:6:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zihniyetin lafı sözdedir zaten kazandığı sosyal haklar nedeni ilede dönmezler.Mevcut hükümeti övemelerinin nedeni almanyada aldıkları avroların Türkiyede devamlı değer kazanamsıdır.


    Ha bir diğer noktada almanyada türk sayısı arttıkça kendilerine olan nefret artıyor bu nedenlede ters sinerji olarak genellikle almanyayı kötülerler.Çünkü kazanılmış haklarından olmayı istemiyorlar.yarın bir gün belli mi olur faşist bir sağcı çıkar şutlar bunları.Şuanda en ılımlı lider Merkel ve oda seneye gidecek sonraki gelen ise baya fena.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acebi

    Ülke durumuna üzülüyorsun öyle mi? Peki ülkenin şu anki durumunda yurtdışı oylarının, almancıların hükümeti kayıtsız şartsız savunmalarının sebep olduğunu da biliyorsundur umarım. Kardeşim çok seviyorsan al aileni dön hadi dönebiliyor musun gel sefaleti beraber yaşayalım el birliğiyle? Burada maval okuma bide utanmadan sıkılmadan yaptığın hayırlardan bahsetmişsin, siz kurnaz olabilirsiniz ama bu ülkede herkes çomar değil. Fesat olan da sizlersiniz bu ülkede sevilmiyorsunuz önce bunu bilin.
    Gayet seviliyorum. Fesat olan sensin o yüzden anca burada kin kusuyorsun yazık.
  • The Abyss kullanıcısına yanıt
    sen öyle bilmeye ve yaşamaya devam et. gel yaşa burada dedim cevap bile verememişsin #almanyadakal :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • genelde ropörtaj yapıyorlar alamancılar ile almancılar ülkemiz iyi diyor. Yanındakiler adamı dövecek kıvama geliyor :) Bu basit bir örneği ve kanıt niteliğinde salla gerisini.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Almanya Bizi Kıskanıyor Diyen Almancılar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.