Şimdi Ara

Bu ghosting nedir ne degildir kafayi yemelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar yeni bir monitor aldim (msi g24c4 144hz 1ms)

    Hani cahillik mutluluktur derler ya gercekten oyle. Monitoru alinca forumları yorumlari kurcaladikca isin icinden cikamiyorum.

    Ben bu monitoru ps4 ile fifa oynarken kullanmak icin aldim. Su ghosting testini bi pcde yapayim dedim o ufolu olayi, arkada hafif izler var gibi geldi iyice paronayaklastim neyse dedim ps4 e bagladim oyunda gozle görülür bir sorun goremedim ancak monitor ayarlarinda tepkime suresi normal-hizli-cok hizli diye bi seçenek var. Bunu cok hizliya aldigim zaman resmen oyuncular ciftmis gibi arkada iz biraka biraka oynuyor. Buna da sanirim ters ghosting mi ne diyolar. Simdi benim bu monitoru alma sebebim zaten fifa cok hizli tepkime alabilmek.

    Yani aslinda sunu sormak istiyorum bu response time(tepkime suresi) normalde kullandigim zaman monitor 1ms olmaktan cikiyor mu? 1ms olmasi icin cok hizli'ya mi almam gerekiyor? E o zaman da goruntu sacmaliyor. Monitorde sikinti mi var yoksa ayarlari yapmayı mi bilmiyorum kafayi yicem su isten anlayan birisi yardimci olursa cok sevinirim.







  • Bir kaç gün olmuş ama kimse cevap vermediği için yazayım dedim: Genel kural olarak azami seviyenin bir altını seçmek en dengeli sonucu veriyor. Yani "hızlı" seviyesinde kullanın, çünkü genelde en üst seviyede bahsettiğiniz gibi nesnelerin etrafında hareket yönünün tersinde gölge/iz kalıyor, sizdeki monitöre has bir durum değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.