Şimdi Ara

Müge Anlı Sağlık Çalışanlarından Özür dilemelidir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Bu ülkede üzüldügüm tek kesim varsa o da saglık çalışanlarıdır. Bunca yıldır oku, böyle kişilerle muhattap ol, başı agrıyan acile koşar, şiddet kullanırlar, küfür ederler, kaprislerinden geçilmez, dünya onların etrafında döner... Yeri gelir 36 saat uykusuz gezersin... 30 senedir bunlar için oku ve ay sonu eline 3 kuruş para geçsin.
    Söylediklerinin tamamını dinledim, bence özür dilemesi gereken o hastane ve doktor. Baş ağrısı da korona belirtileri içinde sizi kabul edemem demiş doktor. Bunu ünlü ve sürekli oraya giden birine diyebiliyorsa sıradan bir vatandaş mecbur kalıp o özel hastaneye giderse korona için kabul ederler mi bi düşünün bakalım. Devlet tüm hastaneleri kamulaştırmışken hasta kabul etmeme şansı yok.
    Kadın haklı ancak kullandığı cümle yanlış. Videoyu tam haliyle Youtube resmi hesabından baştan sona kadar izleyin haber sayfalarının yüklediği videolarda bazı yerler kırpılmış algı yaratmak için. Kadın diyor ki o olaydan önce gece zehirlenme noktasına gelecek kadar ilaç içtim ağrı çok şiddetliydi. Hastaneye telefon ettim beni kabul etmediler. Hastanenin yaptığı bir suçtur. Hasta kabul etmiyorum ne demek?! Üstelik acil servis boşken! Aynı şey sizin başınıza gelse tepkiniz ne olurdu? 'Peki tamam' deyip telefonu kapatır mıydınız? Lütfen iki yüzlü olmayalım. Kadın haklı.
  • Bu ülkede üzüldügüm tek kesim varsa o da saglık çalışanlarıdır. Bunca yıldır oku, böyle kişilerle muhattap ol, başı agrıyan acile koşar, şiddet kullanırlar, küfür ederler, kaprislerinden geçilmez, dünya onların etrafında döner... Yeri gelir 36 saat uykusuz gezersin... 30 senedir bunlar için oku ve ay sonu eline 3 kuruş para geçsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 30 Mart 2020; 20:16:10 >
  • Özür dilenecek bi durum yok. Kadın korkmuş sadece hastalık bulaşırsa diye. Gündem olacak bir şey değil. Konu kapanabilir.
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Yav sana yemin ediyorum çalıştığım yerde 2 hemsirede covid19 var hala milletin enteresan istekleriyle muhatap oluyoruz bi tik empati yapabilse millet... Ah keşke...
  • Bunları tv ye çıkarıp soytarı yapanlara kızmak lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 30 Mart 2020; 21:55:13 >
  • Balon patlamış şaşırmamak lazım.
  • Sizene ister özür diler ister dilemez, zorla özür diletmenin mantığı ne? Egonuz mu tatmin olacak ona göremi linç etmeyeceksiniz, kendinizi durduk yere eleştirdiğiniz insanın yerine koyuyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 31 Mart 2020; 4:10:31 >
  • Bundan beter onlarca kişiyle uğraşıyor sağlık çalışanları emin olun. Burada büyütülecek hiç bir şey yok.
  • koskoca müge anlı sağlık hizmeti alamıyorsa sıradan vatandaşın halini düşünün
    dünyada eşi benzeri var mı bilmiyorum. akp doktor muayenehaneleri ni yasakladı. mutlaka devlet veya özel hastaneye gitmen gerekiyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chebu

    Özür dilenecek bi durum yok. Kadın korkmuş sadece hastalık bulaşırsa diye. Gündem olacak bir şey değil. Konu kapanabilir.
    Chebu bajgan geldi rajonu kesti konu kapanabilir
  • gündeme gelmek için yapmış hiç konu açmaya deymez
  • Doğru söylemiş hastaneye gidiyosun yüzüne bile bakmıyor bazı doktorlar
  • Fenerbahçe Beşiktaş maçındaki olaylarların sonrasında ölmüş annesine küfür edilen Tolga’ya “Onlar taraftar, istediklerini söyleyebilirler, o taraftar sayesinde para kazanıyorsun “ demişti. O zaman seyirciler sayesinde para kazanan bu vatandaşa atış serbest mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmehcik_71 -- 31 Mart 2020; 7:49:56 >
  • Kendini ifade edememiş olay arabada yapması değil. Kadın doktoru aramiş migrenim var iğne yaptirmak istiyorum ama corona kapmak istemiyorum demiş doktor da ona baş agrisi corona belirtisi,sizi hastanemize alamayiz demiş. Buradan cikarmamiz gereken sonuç hastane hasta kabul etmiyor. Arabada yapmasını geçtim kadın arabada yapın demese bile iğneyi yaptiramayacakti hastaneye kabul edilmeyecegini söylemiş doktor. Ben bile toparlayamadım öyle saçma sapan bir ifade şekli ki bu. Şu şekilde dese daha iyi olurdu. Migren ağrim tuttu agri kesici iğne yaptirmak icin doktoru aradım ama doktor bas agrisinin corona belirtisi oldugunu söyleyerek beni hastaneye kabul etmedi,hastane hasta kabul etmiyor. Baş agrisindan ölüyorum hastanenize gelmiyim arabada iğneyi yapin bile dedim onu da kabul etmiyorlar hicbir sekilde hasta bakmiyorlar dese daha iyi olurdu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Volkan1x

    Sizene ister özür diler ister dilemez, zorla özür diletmenin mantığı ne? Egonuz mu tatmin olacak ona göremi linç etmeyeceksiniz, kendinizi durduk yere eleştirdiğiniz insanın yerine koyuyorsunuz
    Sanane isteyen istediğini der egonu mu tatmin ediyorsun?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wa$abi

    koskoca müge anlı sağlık hizmeti alamıyorsa sıradan vatandaşın halini düşünün
    dünyada eşi benzeri var mı bilmiyorum. akp doktor muayenehaneleri ni yasakladı. mutlaka devlet veya özel hastaneye gitmen gerekiyor..
    Yaşlı mı ? Engelli mi? NEden onun için sokağa çıksın iğne yapsın ne özelliği var?
  • Afrikadaki fakirlerin migren gibi zengin hastaliklari yok. Onlar ne yapsin Muge?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.