Şimdi Ara

Sigorta şirketi (Kasko) tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
12.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bir tarih aracım çamura battı, çıkması imkansız. kasko firmam başak groupama idi. şu adreste battım, hareketsiz kaldım, aracımı çektirmek istiyorum dedim. beyefendi bana çamurdan kurtarma hizmetimiz yok dedi. ben de o tarihten beri groupama'yı sildim. son yıllarda hep HDİ sigortaya yaptırıyorum. biraz pahalı ama teminatlar çok iyi. bir keresinde önceki aracımın ön camı çatlamıştı, sadece gidip yetkili servise bıraktım ve orjinal bmw camı takılmış olarak aldım. sigortam HDİ 4-5 sene önce bu cam için 3.743 TL ödemişti.

  • Aracımın kasko değeri 215bin tl. hasarsızlıkta 3. kademeyim (Allah düşürtmesin), konum da istanbul.
    3 yıldır sompo'dan kasko yaptırıyorum, sompo'dan çok sigortacıma güvendiğim için bu firmayı seçtim, o önerdi.

    Sigorta şirketi (Kasko) tavsiyesi

    Foto haricinde vereceğim bilgiler 15 gün ikame araç, muafiyetsiz bir şekilde orjinal ön cam değişimi. Tabiki yetkili servis ve orjinal parça. İMM 1milyon tl. Geçen ay bu kaskoya 1700tl ödedim. Rabbim ihtiyaç duydurtmasın ama şahsi fikrim 1 gün bile kaskosuz araca binmem. Günlük hayatımızda bize uzak geliyor ama instagramda istanbultrafik34 diye bir hesap var, kaza konusunda ankesiyete yaşatır insana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 12 Mayıs 2021; 15:43:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nebel

    bir tarih aracım çamura battı, çıkması imkansız. kasko firmam başak groupama idi. şu adreste battım, hareketsiz kaldım, aracımı çektirmek istiyorum dedim. beyefendi bana çamurdan kurtarma hizmetimiz yok dedi. ben de o tarihten beri groupama'yı sildim. son yıllarda hep HDİ sigortaya yaptırıyorum. biraz pahalı ama teminatlar çok iyi. bir keresinde önceki aracımın ön camı çatlamıştı, sadece gidip yetkili servise bıraktım ve orjinal bmw camı takılmış olarak aldım. sigortam HDİ 4-5 sene önce bu cam için 3.743 TL ödemişti.

    Hdi yetkili bmw servisi ile anlaşmalıysa bu normal hocam, gerçi hdi anlaşmalı servis ağı gerçekten geniş ve en iyilerden biridir.
    Groupama kasko servisini 3'e ayırıyor ve klasik kasko, super kasko ve elit kasko olarak farklı paketleri var. Bu paketlerde araç kurtarma klozu olmayan bir paket üzerinden kaskonuz yapılmış olabilir mi hocam? Çünkü araç kurtarma en temel kasko klozlarından biridir.

    Groupama güncel kasko içerik kısıtlama ve farklılıkları listesine şu adresten gözatabilirsiniz.https://www.groupama.com.tr/userfiles/yeni_mersis/bireyselurunler/araciniza_ozel/kasko_karsilastirma.pdf

    Kasko yaptırırken full terimi kullanılır ancak şirket içinde bile kasko paketleri farklılık gösterebilir. Bu noktada acenteye her ne kadar güvensekte, içeriği okumakta fayda var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SigortaTower -- 14 Mayıs 2021; 0:32:39 >
  • Hort...

    Generali sigortayı önermiyorum.

    kasko poliçemde ikame araç (5*2) yazmasına rağmen araç göndermede sıkıntı yaşattılar.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.