Şimdi Ara

Sigorta şirketi (Kasko) tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
12.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kaskoyu yenileme vakti geldi. İMM'si yüksek , servis ayrımı olmayan poliçelere baktım, groupama'nın fiyatı uygun geldi. Sonrasında aksigorta var. Diğerlerinde fiyat iyice artıyor. Groupama ve aksigorta için ne dersiniz. Bu firmalardan özellikle groupama'dan sıkıntı yaşayan oldumu. Yada özellikle tavsiye edeceğiniz uygun fiyat veren bir sigorta şirketi varmıdır?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Magdeburgere bakın hocam, 2 yıldır yaptırıyoruz, bir çok şey de hep yardımcı olundu, hiç sıkıntı yaşamadık.
  • Çoğu firmaya bakmadan ve içeriklerini karşılaştırmadan bilinecek bir şey değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hem kaskoyu hem sigortayı Allianz'dan kestirdim. Araba 2012 model ve tüm hasarları yetkili serviste orjinal parçalarla değişti muafiyet olmadan. (Sağ dikiz aynası,sol ön çamurluk)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poliçe hazırlanırken her şirket en iyisi biziz , hasar ödemelerinizde sorun yaşamazsınız , her zaman yaninizdayiz vs şeyler söylüyor ama hasar durumunda iş hasarı karşılamaya gelince sıkıntı çıkaranlar olduğunu görüyorum. Şikayetvar sitesinde çoğu şirket için bunun gibi şikayetler var. Mesela axa bildiğim kadariyla en iyilerindendir ve ödeme konusunda sorun çıkarmaz ama poliçe fiyatları yüksek oluyor. Daha uygun fiyatlı ve ödemede sorun yaşatmayacak bir şirket varmıdır diye öğrenmeye çalışıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçen sene anadoludan yaptırmıştım 4 günde ödeme yapmışlardı ufak bir kaza sonucunda. bu sene ak sigorta daha uygun çıktı ondan yaptırdım tüm klozlar var yüksek imm anahtar kaybı orijinal parça afet terör vs. allah göstermesin lazım olursa sorun olacağını sanmıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygunlar içinde ethica sigortayı tavsiye ederim.2 sene evel perte çıkan aracıma değerinde ödemeyi sıkıntısız yapmışlardı.ilgi ve yaklaşımları gayet iyiydi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikom -- 30 Mart 2020; 21:13:45 >
  • Köklü firmaları tercih edin poliçe şartları da geniş olsun onun haricinde bir bilgim yok şimdiye kadar kaskoya ihtiyacım olmadı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kartipi K kullanıcısına yanıt
    Bende yıllardır kaskoya işim düşmediğinden şirket güvenilirliğine dikkat etmeden poliçe içeriğine odaklanarak kasko yaptırırdım ama bu sene şirkete de takıldım. İhtiyaç halinde faydasını göremeyeceksem poliçe içeriği dolu olsa ne olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • caspento kullanıcısına yanıt
    SBM den sorguladığımda trafik sigortasında en uygun fiyatı magdeburger verdi aslında. Sigortam.netten yaptırıyorum, onlarında magdeburgerle anlaşması yok, dolayısıyla kasko için fiyat alamadım. Madem memnunsaniz farklı bir acentadan magdeburger'dende fiyat alayım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya aslında sorun sigorta şirketlerinde değil eksperlerde. Axa sigortadan kasko yaptırmıştım, dikkatsizlik sonucu bir kaza yaşadım. Küçük bir kaza olmasına rağmen ön tampondaki sensöre denk geldiği için hava yastıkları açıldı. Ben de aracı yetkili servise çektirdim. Kaza yaptığım yerden kamera kayıtlarını istedim, güvenlik sebepleri nedeniyle size izletemeyiz, karakoldan izin almanız gerekiyor dediler. Sonra karakola gittik, maddi hasarlı kaza olduğu için biz bişey yapamıyoruz dediler. Sonra geri dönüp biraz daha ısrar edince madem öyle eksper gelsin ona izletelim ama size veremeyiz dediler. Eksperi aradım görüntüleri bana vermiyorlar ama gidip izlerseniz size yardımcı olacaklar dedim. 3 gün sonra beni aradı kamera görüntülerini flaşla istiyoruz diye, ALLAHIM SABIR VER! Sonra tekrar axa ile muhattap oldum, kavga dövüş ve bu konuyu aştık.
    Yetkili servis hasar için 18 bin fatura çıkarınca pert mevzuları çıktı. Eksperin yaptığı piyasa araştırmasını size söylüyorum(arabanın piyasasını biliyorum, nasıl bu kadar düşük fiyatı çıkardın deyince, telefonda beraber yaptık çünkü).
    SARI SİTEYE GİR, FİLTRELERİ GİR, SIRALA(ÖNCE EN DÜŞÜK), BU ARAÇ PAZARLIK İLE 2-3 BİN ALTINA ALINIR, AL SANA FİYAT TEKLİFİM.
    Biliyorsunuz bir arabanın model yılı aynı olsa da biri eski kasa biri yeni kasa olabiliyor. YA SEN KAZA YAPAN ARABANIN FOTOĞRAFLARINA DA MI BAKMADIN dedin kapattım. Yine axa ile muhattap oldum, kavga dövüş ve sonuç olarak gelin biz anlaşmalı servisimizde yapalıma geldiler, yarı fiyata hallederiz, hem hasar kaydınız düşük çıkar değer kaybı yaşamazsınız dediler. Ben de kusura bakmayın size nasıl güvenebilirim bunlardan sonra, eksperiniz böyleyse servisiniz nasıldır diyerek yetkili serviste aracımı yaptırdım ve güven ile biniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axa bu işin profesörüdür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allianz bu işin en iyisi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kafam rahat olsun, ihtiyaç halinde birde sigorta şirketiyle uğraşmayayım diye toplamda 300 lira fazla verdim , sigortayı axa'dan , kaskoyu aksigortadan yaptırdım. Umarım ihtiyaç olmaz, olursa da sıkıntı çıkarmazlar diye umuyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Avante

    Kafam rahat olsun, ihtiyaç halinde birde sigorta şirketiyle uğraşmayayım diye toplamda 300 lira fazla verdim , sigortayı axa'dan , kaskoyu aksigortadan yaptırdım. Umarım ihtiyaç olmaz, olursa da sıkıntı çıkarmazlar diye umuyorum.

    Bu sene ne yaptınız? Bana en uygun ray sigorta çıkarıyor fiyatı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Axa dan daha önce başımdan bir pert süreci geçmişti 2017 yılında. Kaza sa şansıma, İlk defa axadan kasko yaptırdıktan 1 hafta sonra olmuştu. Aracıma verdikleri fiyat piyasa fiyatının üstündeydi ve 25 günde yatmıştı para hesabıma.

    Hatta kaza yerinin hemen 10 km yanında yetkili servis olmasına rağmen benim isteğimle 200 km ilerideki başka bir şehirin yetkili servisine çekmişlerdi arabayı. Süreç içerisinde gayet ilgililerdi.

    O gün bugündür axa dan devam ediyorum imm maddi manevi 1 milyon olacak şekilde. Bir daha kullanmak durumunda kalmak istemem ama bundan sonra da axadan vazgeçmem bir yamuklarını görene kadar. 500 TL fazla olsun ama işini dürüst yapsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla alakasız ancak kaskonuz imm arttırmıyor veya fiyat yüksek çıkıyorsa 140 liraya ak sigortadan sınırsız imm yaptırabilirsiniz

    Bu sene 700 liraya magdeburger kaskodan yaptırdım inş kaskoyu kullanmak zorunda kalmam :)

    Ek:yetkili servis orjinal parça,cam klozu dahil,100bin imm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 26 Nisan 2021; 3:34:56 >
  • ririii kullanıcısına yanıt
    Epeydir giremedim foruma o yüzden biraz geç oldu cevap ama bu sene de kaskoyu aksigortadan devam ettirdim. Önceki yazımda belirttiğim gibi sigortam.netten internet üzerinden yaptırıyorum poliçeleri. Geçen yılki kasko poliçesinin aynısını hemen hemen aynı fiyata yenileme teklifi geldi. Bana da makul geldi, devam ettirdim. Sigortada bu sefer Türkiye sigortadan uygun fiyat geldi. Araştırdığımda fena bir şirket olmadığını da görünce ordan yaptırdım.
    Ray sigorta ihtiyaç halinde ödeme yapma konusunda nasıldır bilemiyorum. Trafik sigortası neyse de özellikle kasko konusunda en ucuza bakmamak lazım. 100 200 fazla olsun ama kafa rahat olsun. Ray sigorta kötüdür demiyorum. Hakkında bilgim yok. Tabi ki ödemede sorun çıkarmayacak bir firmadan uygun fiyatlı bir teklif varsa da kaçırmamak lazım.
    Firma güvenilirliği en iyi şikayet sitelerinden anlaşılıyor. Çoğu kişi şikayet konusunu yazıyor zaten. Sigorta şirketini dolandırmaya çalışan veya sigortadan komik ve anlamsız taleplerde bulunan da bir sürü kişi var ve bunların geri çevrilmesi tabiki çok normal ancak gerçekten hak edene de parasını vermediğine dair benzer şikayetler varsa o şirket benim için bitmiştir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metinTasci

    Konuyla alakasız ancak kaskonuz imm arttırmıyor veya fiyat yüksek çıkıyorsa 140 liraya ak sigortadan sınırsız imm yaptırabilirsiniz

    Bu sene 700 liraya magdeburger kaskodan yaptırdım inş kaskoyu kullanmak zorunda kalmam :)

    Ek:yetkili servis orjinal parça,cam klozu dahil,100bin imm

    100 bin imm çok düşük hocam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsn_33 kullanıcısına yanıt
    Sınırsız olmuyordu, 500bin imm yapınca 200 lira farkediyordu aksigortadan 140 liraya sınırsız maddi-manevi imm yapıldı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.