Şimdi Ara

tesvor t8 akillli supurge kullanıcılar klübü (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
16.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • cnsnc C kullanıcısına yanıt
    Bende birkaç kez haritalaması bozulduğu oldu. Gözlemlediğim kadarıyla harita bozulmasını çok fazla engelle karşılaştığında yapıyor. Genellikle bazı halılara çıkamadığında gitmiş sanıyor kendini. Ama gerçekte daha geride. O harita bozuldu mu daha düzelmiyor. En yüksek ihtimal bu.

    Harita bozulmasının başka sebebi alıp kucaklamak. Makine çalışırken elleyip yerini değiştirirseniz de haritası bozuluyor.

    3. İhtimal bununla karşılaşmadım sadece tahmin. İnternet bağlantısının gidip gelmesi ya da wifinin güçsüz olması.

    Bunları dikkate alarak deneyin gözlemleyin yapavak mı bir daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de bir kere haritalama bozuldu kenar temizlemeye basmadığımız halde hep köşelerden temizledi yanındaki açma kapatma tuşundan açıp kapayınca düzeldi. 2.5 aydır kullanıyorum memnunum ama harita kaydetme gelse çok daha güzel olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnsnc C kullanıcısına yanıt
    İlk alanlardan birisiyim bende forumda

    Fakat haritanın bozulmasına sebep yerde çeşitli engeller olabilir mi ?

    Mesela bendeki cihaz sadece berjerin yuvarlak ayağından geçerken bazen takılı kalabiliyor ve cihaz tekerleklerini rahat çevirip bir engele takıldığını anlayamamasından bir düzlemde gidiyormuş sayabiliyor kendisini. Bu sorun genel olarak berjer duvara yaslanmış veya yaslanmış gibi yakınlıklarda oluyor. Salonda biraz ortaya oynattığımda ise böyle bir sorun olmuyor.
    Tekerlekleri kontrol ettiniz mi birde herhangi bir ip vs dolanmış olabilir mi ? Mesela halılara çıkabiliyorlar fakat saçaklark var ise problem olabiliyor gibi.

    Bu arada bahsi geçen berjer görselinide ekleyeyim


    tesvor t8 akillli supurge kullanıcılar klübü

    Ayak tam köşeli değil oval yapıda olması bu problemi yapıyor benim gözlemlediğim. Takılı kalma problemide üstünden geçip duvardan geri dönmeye çalışırken oluyor %95

    Tabi yüzeyin krom paslanmaz çelik kaplı olmasıda ayrı uçtaki sensörlerde sapıtabilir bu yüzden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi < iLk@yy > -- 2 Haziran 2020; 5:0:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cimcime kedi C kullanıcısına yanıt
    O zaman bunun bir robot olmasının ne anlamı var, oda oda arkasından dolaşılacaksa.
    Linex geçen sene iLife getiriyordu, orada da mağdur müşteri bıraktı. Özellikle yan fırçalarından şikayet geliyor, hatta tüketici hakem heyetine gitmeye hazırlananlar var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 27 Temmuz 2020; 21:35:2 >
  • Haritanın sapıtması konusunda bende yaşıyorum zaman zaman. Örneğin duvar kenarlarına gidip sınırları belirledi, haritada da göründü. Daha sonra tekrar duvara gittiğinde, telefonda görünen sınırı büyütüyor orası büyüdüğünde geçtiği yerleri geçmemiş sanıp tekrar haritayı büyütüyor. Ben bir alman sitede yapılan testi okumuştum. Önceki modeli olan 500X te tekerleğin dönmesi ile koordinatını hesapladığını, o yüzden halı gibi engellerde tekerlek boşa döndüğünde o kadar ileri gittiğini sanıyormuş. Bu modelde konumlamasını geliştirmişler düzelmiş diyordu. Harita hiç tekerleğin boşa dönmediğinde de sapıtabiliyor ya da boşa dönüp dönüp başka yoldan engeli aşınca da hiç bozulmuyor.
    Fakat gerçekten çapraz gitmeye başlamışsa onu durdurmak lazım. Benim tahminim (emin olmamakla birlikte) çalışmaya başladığı ilk anda dönerek konumlama yaptığında (yakında kameranın göreceği yakınlıkta) düz bir duvar görebiliyorsa, X-Y koordinatını o duvara göre yapıyor. çapraz gitmeleri ben genelde evin ortasından başlattığım (duvara olan mesafesi fazlaydı) zamanlarda çok fazla yaşadım.
    Bazen temizliği x koordinatına bazen de y koordinatına (salonda bazen diklemesine gidip geliyor, bazen enlemesine gidip geliyor.) göre yapmasını neye bağlı onu bilmiyorum.
  • Güncelleme oldu bugün ama bir fark göremedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benin cihaz da %3 e kadar bekleye bekleye geldi. Sonra da hata verdi. Bir kaç defa denedim hata verdi. Download edemiyor diye düşünüyorum. Belki yoğunluk vardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme ile ilgili tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Neler değişti, sorun oldu mu?
  • Ben güncelleme işlemini ancak geç saatte başarıyla bitirebildim. Oyuzden makineyi test amaclı kısa çalıştırdım. Net bir yorum yapamacagim , ama sanki eskiden daha boşluk bırakarak atlayarak gittiği yerlerde (haritadan da takip ettim ) daha başaralı gibi, ama bir kaç kez daha tüm alanı temizleyip gözlemleyerek fark olup olmadığı anlaşılabilir. Internette de güncelleme ile ilgili bir şey bulandım. Tesvor.com support kısmına turkiyeden t8 sahibi olduğumu ve güncellemenin neler getirdiğini sordum. Belki dönüş olursa daha net birşeyler öğrenebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk bugün çalıştırdım. Eskide iki katı tek şarj ile yettiriyordum. 107 m2. Fakat bugün sadece alt katta şarj yetmedi. Aynı yerlerden çok fazla geçti. Köşeleri bile 3 defa temizledi. Şarj bitmese devam edecekmiydi bilmiyorum. Bir iki defa daha bakmak denemek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dotnet -- 21 Haziran 2020; 14:17:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaominin güncelleme facialarından sonra harita kaydetme gelene kadar güncelleme yapmak makinada çok bi değişiklik getireceğine inanmıyorum şu anki stok haliyle bir problem yaşamıyorum.güncelleme yapıp pişman olmakta var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-4 defa daha çalıştırma fırsatı buldum. Bana eskisinden daha iyi çalışıyormuş gibi geldi. Gitmediği bıraktığı daha az yer oluyor gibi geldi. Özellikle ortada sehpa, masa, sandalye gibi eşyaların olduğu yerlerde etrafından dolaşırken geçmediği etmediği yerlere sonra dönüp temizliyor. Eskisinden kötüye giden bir şey görmedim, ilk çalıştırmayı saymazsak.
  • Guncellemeden sonra haritada daha iyi gezmeye başladı. Şarja dönüş için başka odadan geze geze şansa buluyordu. Şimdi direk gidiyor. Harita çizimi daha doğru

    Kısaca güncelleme iyi geldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katiliyorum hocam. Güncellemeden sonra cok daha iyi haritalama yapiyor. Bu sayede sarjini daha verimli kullanmis oluyor. Guncellemeden sonra tek sarjla tum evi rahatlikla supurmeye basladi. Harita kaydetme özelligide gelirse cok daha iyi olur. Yatak odasi ve koridor icin bu sekilde harita cikardi.
    tesvor t8 akillli supurge kullanıcılar klübü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekojan -- 10 Temmuz 2020; 9:41:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu farklı ama forumu çok iyi kullanmayı bilmediğim için direk buraya yazıyorum tesvor u ne alın ne tavsiye edin çünkü ürünün arkasında durmayan herşeyi kullanıcı hatasına bağlayan ki tarafsız bir servisleri yok ben X500 aldım orta fırça etrafındaki kauçuk yıprandı başka bir robottan çıkarıp yollamışlar çünkü yedek parça yoktu haftasına yıprandı sanırım aynı seri fabrikasyon özürlüydü.yenisi için ücret istediler zeminimi görmeden zemine suç attılar ki hiçbir süpürgede böyle bir sorun yaşamadım.süpürme işlevi iyi fakat kalite çok çok düşük her yönden muhatap bile olmadı firma yetkilileri az daha verin muhatap bulacak bir markadan alın linex teknoloji sattığı her markada müşterilerini ortada bırakma sabıkasına sahip

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nagehan54 N kullanıcısına yanıt
    Geçen sene sattığı iLife modellerinde de servis sorunu yaşıyor müşterileri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 27 Temmuz 2020; 21:33:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Gerçekten zamana emeğe paraya yazık eden bir firma bugün itibariyle tüm olanaklarımı kullanacağım bunları ifşa etmek ve başka insanların benim gibi mağdur olmalarına engel olmak için.hatta size de özelden yazacaktım daha önce verdiğiniz bilgilerden başka bilgilere ihtiyacım var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tesvor t8 akillli supurge kullanıcılar klübü
  • Ecovacs yeni bir seri çıkardı: DEEBOT U2

    Haritalaması ve halı tanıma modu olmayan ancak 2600mAh kapasiteli bir batarya ile 200m2 alan süpürebilen veya moplayabilen ciddi verimli bir seri gibi görünüyor.
    400ml kuru, 300ml de sıvı haznesi var. Pet aksesuar paketini alırsanız kuru hazne 800ml ve yeni anti-tangle fırça sistemi ile geliyor.

    150 USD fiyatı ile tam bir Roomba-killer!

    İzlemek isteyenler için:https://www.youtube.com/watch?v=Jdm9z8kiRTs&feature=youtu.be
    https://www.youtube.com/watch?v=1anHXsbYka4&feature=youtu.be

    Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 15 Ağustos 2020; 23:49:11 >
  • Günaydın

    Bugün Endüstri Radyo'da ülkemizde ev ve servis robotlarının tarihçesi, gelişimi ve geleceği hakkında bir söyleşim olacak.

    Saat 14:05'te başlayacağız, beklerim.

    Online dinlemek isteyenler için canlı yayın linki:
    https://radyo.stendustri.com.tr
    ENDUSTRI RADYO

    Radyodan dinlemek isteyenler için frekanslar:
    İstanbul, Kocaeli, Yalova: 105.8
    İzmir, Manisa: 102.8
    Bursa: 106.7
    Balıkesir: 106.6
    Sakarya: 102.0
    Konya: 95.4


    Dijital platformlar:
    Spotify, iTunes, Soundcloud

    tesvor t8 akillli supurge kullanıcılar klübü
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.