Şimdi Ara

tesvor t8 akillli supurge kullanıcılar klübü (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
4
Favori
16.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkurler ilginize, robogil e bakmamıştım hic, evet ilife satarken şikayetçi olunan bir magazaymis kafam o yüzden biraz karışık, haritalama var ama kaydetmiyor degil mi o zaman da ise yaramiyor şuan için guncelleme gelir de duzelirse ancak sanırım @Hepsirobot

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesvor un bir de x500pro su var eger otekindeki haritalama ise yaramiyorsa mantıklı olan bu model olmaz mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi robot vacuum mop dedigim 1c diye gecip uzerinde mi logosu bulunmayan. İnternet bilgilerinde islak kuru iki.modu da var diye geciyor yanlis mi bilgisi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Robogili onerinice siz robogil galaxia 200 e baktım islak kuru paspas i varmış sozce pil gücü özellikleri beklentiyi karşılar mi 2200tl gibi bir fiyatı var, bir de ilife a7 karşılaştırırsak oneriniz ne olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droutkerrr -- 7 Nisan 2020; 3:18:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar sirf bu robot icin uye oldum.
    Hepsiburada ya yazdigim yorumu buraya da yazip sizi bilgilendirmek istedim. Belki faydasi olur dusunen arkadaslarima

    9 Gunluk Deneyim
    Tesvor markasini niye tercih ettik? Yeni bir marka, daha cok ozelligi daha uygun fiyata sunabilir diye. Evi supuruyor diye 5 yildiz veren arkadaslarim var. Arkadaslar o isi 1000-1500 liralik yillarin bilindik markalarida cok iyi yapiyor. Hatta 200-300 liralik cin mali supurgeleride kapatin odaya aynisini yapar. Tesvor da cin mali bu arada.
    Biz 2500 lira gibi yuksek bir parayi daha programli olsun isimizi daha kolaylastirsin diye verdik. Ama ne yazik ki ben boyle bir teknolojiyle karsilasmadim. Soyle ki ;
    1- Navigasyonlu diyorlar ama hic bir isinize yaramiyor. Supururken bir harita cikariyor. Haritayi kaydetmedigi icin hicbir isinize yaramiyor. Zaten bir yere takildiginda yada baska bir yere tasidiginizda harita hemen sifirlaniyor. Makinenin uzerindeki dugmeden yada kumandadan da baslatsaniz ayni islemi yapacak zaten.
    2- %32 sarjla, sarj istasyonuna donmek istiyor. Genelde %20-30 arasinda sarj istiyor. Baska bir odadan sarj istasyonunu buldugunu gormedim. Ayni odada bile dakikalarca ugrasiyor bulmak icin.
    3- Makineyi baslatiyorsunuz salonun yarisini supurmeden antreye geciyor. Sonra kucakla tekrar salona. Kamerasi var diye aldik ama kafasina gore takiliyor. Saga sola carpmadan yon degistirmiyor.
    4- Kucaklayip baska odaya goturup kapiyi kapatirsaniz iyi temizliyor. Bunu zaten 1000 liralik makinede yapiyor.
    Temizligi guzel ama daha uygun fiyata temizleyen ve yillarin kanitlanmais markalari var arkadaslar. Ya navigasyonu daha gelismis bir robot alin ki en ucuzu 3500 lira sanirim yada uygun fiyatli kaliteli bir markanin robotu da isinizi gorur.
    Sonuc olarak bu navigasyon isini programla duzeltemezlerse 1000 lira zaradayiz demektir. Odanin kapisini kapattiktan sonra yada kucaklayip baska odalara tasidiktan sonra neyleyim ben navigasyonu.
    Bir haftadan fazla oldu alali ve hergun kullandik. Urunu almadan yorum yapanlara ben itibar etmiyorum. Umarim bu navigasyon sorununu çözerler yoksa cok tutulmayacak bu marka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir diger husus arkadaslar hb da da 17-18 martta butun tesvor modellerine urunu almadan ayni kisilerin yaptigi yorumlar. Dusunuyorumda cakma yorum yapan bir firma iki gun sonra garantiyle isimiz olunca neler yapmaz. Kimsenin gunahina girmek istemiyorum, kimseninde rizkiyla oynamak istemiyorum ama acikcasi aldigima pismanim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thefalcon58 T kullanıcısına yanıt
    Hocam robotu satin alanlar yada almayanlar firma elamani cakma yorumlar yapiyor diye burdaki forumdakileremi yoksa hepsi buradada satin alip yorum yapanlarami soyluyorsun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7E2A7C465 -- 7 Nisan 2020; 10:12:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Droutkerrr D kullanıcısına yanıt
    👍🏼



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7E2A7C465 -- 8 Nisan 2020; 11:17:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hb da robotu almadigi halde bazi uyelerin yaptigi yorumlari soyledim hocam. Ayni kisiler tum modellere ovucu yorumlar yapmis.

    Robot arastirmasi yapanlarin ulasabilecegi siteler sinirli. Ya alisveris sitelerinin yorumlarina bakacak yada boyle sitelere. Eger ki niyeti algi olusturmak isteyen bir firmaysa buralarda da yorum yapabilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Droutkerrr D kullanıcısına yanıt
    GÜncelleme üzerinde çalışıyorlar ama zaman söylenmiyor.
  • Hocam robogil vs deniyor da teknik ozelliklerinden çekiş güçlerine baktinizmi yada yorumlarina...sadece garantisi var muhattap buluyorsunuz diye urun alinmaz bence...bu urun ali beyin de eline geçmedi bildigim kadariyla incelemedi de.ama alabilirsiniz diyor..derim ki scele etmeyin teknik ozelliklerine bakın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    İlişkide olduğum her firma gibi, Robogil de bir robotunu, LUNA 200, gönderdi ve ben dün test etmeye başladım. Haftasonuna doğru içini de açıp merakımı gidereceğim, mekanik ve elektronik yapısını incelemek için.

    İlk intibamın çok olumlu olduğunu söylemem lazım. Hem paketleme, hem gönderi öncesi kontrol ve etiketleme, hem de dökümantasyon başarılı. Robotun ilk bakıştaki kalitesi ve bazı detaylar da olumlu. Zaten weback uygulaması kullanıyor, güvenilir bir uygulama bu. Xiaomi app kadar detaylı kontroller yok belki ancak temel olarak haritalama, yönlendirme, isimlendirme, no-go ve zone tanımlamalar gayet kolay ve çalışıyor.

    Detaylı olarak daha sonra yazacağım ancak şunu belirteyim: Gördüğüm kadarı ve bana gelen robotların çokluğunu hesaba kattığımda resmi ithalatçı olmayan firmaların bu pazarı nasıl rezil ettikleri ortada. Geçen gün CRM kayıtlarından baktım, temmuz 2019dan bu yana 142 Xiaomi robot sahibi servis için başvurmuş, yazışmışız farklı platformlardan, bu başvurulardan 104ü servise gelmiş bana, 12si tamir olamamış. Oranlara baktığınızda bu rakamlara çok yazık, firmaların sadece satış ile uğraşmaları ve sonrasında ortadan kaybolmaları kötü ama bunu körükleyen de bizleriz çünkü satın almaya devam ediyoruz.

    Ben malının arkasında duran firmaları takdir ediyorum ve destekliyorum. Belki en acımasız eleştirilerimi de o firmalara yapıyorum ama biliyorum ki malına sahip çıkan uzun vadede kazanır.

    Saygılarımla
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Robogil sitesinde luna 200 fiyat 6500 tl olarak yaziyor oldukca fazla bi fiyat.6500 tl ye cikinca bu seferde deboat ozma t8 serisi (tr ye daha gelmedi ama)ile kiyaslarsak hangisi tercihiniz olurdu?yada bu fiyat bandinda luna 200 den daha iyi robot sizce hangisi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karşılaştırmayı şu şekilde yapmayalım ama: Resmi ithal edilmiş robotlarla yurtdışından alınanlar arasında karşılaştırma yapmak insafsızlık olur. Bu tip ürünlerde FOB maliyetinin üzerine yaklaşık %65 vergi, fon, nakliye, sigorta biniyor resmi ithalatta. Halbuki bireysel getirmeye kalktığınızda gümrüğe girse bile sadece %20.

    Tabii ki Ecovacs Osmo T8 veya hatta O920/930 bile Luna'dan çok daha iyi ve kaliteli, buna kimse itiraz edemez ama sonuçta ilkemizde resmi olarak satılsaydı onlar da 9-10bin liraları bulabilirdi, servis yükünü de eklediğinizde.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Evet haklisiniz.Daha iyisi avrupada daha dusuk fiyat ama burda resmi ithatci olan daha dusuk modelle ayni fiyat.Haliyle yurtdisi siteden yada tanidik araciligi ile getirmek daha mantikli gibi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7E2A7C465 -- 8 Nisan 2020; 11:29:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tabii ki ancak o zaman da servis ihtiyacında sorun oluyor. Yani bir şekilde risk optimizasyonu yapılması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.