Şimdi Ara

Dünya devleti hakkında ne düşünüyorsunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hakan_44 H kullanıcısına yanıt
    Eskiden sallıyor diyordum ama adam çok net tespitler yapıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Müslümanı Müslümandan başkası yönetemez.Bu yüzden dinlere düşmanlar.Hakiki hiçbir Müslüman buna rıza göstermez.Ağzının suyu akarak refah ve mutluluk hayalleri kuranlar çok beklersiniz.Bu kafirlerin kurduğu sistemlerden bize ne hayır gelmişte bundan sonra gelecek.Bir rezil sistem gider başka bir rezillik gelir.Sistemi kendimiz kurmadığımız müddetçe ezilmeye, emir almaya mahkumuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 31 Mart 2020; 3:17:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım kalır badem bıyıklılar yöneteceğine rockefeler yönetir.Sınıf atlarız yemin ederim
  • Gelişmiş ülkeler salak mı böyle bir şey istesin, ülkelerine sokmak bile istemezken. Bu salgın dünya devletini değil, ulus devlet fikrinin güçlenmesini sağlayacak. Her devlet kendi vatandaşını kurtarma peşinde, en azından aklı başında olanlar. Ayrıca belli ülkeler özellikle suçlanıyor bu salgın dolayısıyla, kimse birleşmek peşinde değil.
  • Yemin ederim aynısını düşünmüştüm ve dünya parasi diye birşey düşünmüştüm world money WM :) yerel para birinlerinin yanında tüm dünyada geçerli olacak aynı değerde bir para sistemi kurmak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tek dünya devleti projesi başarılı olursa insanoğlu kast sistemine mahkum olur.
    Kimi bolluk içinde yüzer kimi kuru ekmek için hayatını harcar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zodion

    Umarım kalır badem bıyıklılar yöneteceğine rockefeler yönetir.Sınıf atlarız yemin ederim
    Zihniyete bak!

    Amerika, İsraili yöneten zihniyetin yönetmesine bu millet izin vermez.

    Ancak senin gibilerin dünden razı olduğunu biliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnionKnight

    Gelişmiş ülkeler salak mı böyle bir şey istesin, ülkelerine sokmak bile istemezken. Bu salgın dünya devletini değil, ulus devlet fikrinin güçlenmesini sağlayacak. Her devlet kendi vatandaşını kurtarma peşinde, en azından aklı başında olanlar. Ayrıca belli ülkeler özellikle suçlanıyor bu salgın dolayısıyla, kimse birleşmek peşinde değil.
    Buna karşı bir şey yapabilecek devlet sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Corona sürecinde zaten bu konu neden fark edildi? En güçlü devletlerin bile sokakları boşaltılıp ekonomileri durdurulabiliyor. Bir virüse bakıyor. Bill Gates önce atom bombası sonra coronavirüs resmi gösterip korkmamız gereken şey buna (atom bombası) değil buna (corona) benziyor dedi.

    İsteyenlerle istemeyenlerin savaşı 3. dünya savaşı olur sonra yeni düzenin gelişini güçlüden zayıfa herkes seyreder.




  • Şu tayyipten kurtulalım da, Ajdar bile yönetse olur. Nasıl olsa şu halimizden daha beter bir duruma sokması mümkün değil. Biz devletten halka yardım, destek pakedi filan beklerken adam çıktı milletten para dilendi yav Şimdiye kadar verdiğimiz paraları cebe indirmelerinden dolayı bunlara yardım da yapılmaz.
  • Saçmalıktan öte bir şey değil, insan doğası rekabete dayanır uluslar, kültürler, dinler yok olup tüm insanlar birleşirse ne yapacaklar, olmayan uzaylılar mı savaşacaklar. (TAMAM ŞAKAYI GEÇELİM.)

    Dünyayı yöneten ailelere bakın hepsi zamanında afyondan başlayıp, petrolle devam edip kriptoparalara geçip tüm dünyayı sömürdüler. zaten, ambulanslara benzini bedava vereceğiz diyen BP markası bile british persian co. dur zamanında orta doğunun tüm petrollerini sömürdüler shell ile beraber bölge insanına da kuruş koklatmadılar yani siz ölmeyin daha çok sömürelim diyorlar şaka gibi. Şimdi de bu aileler kripto para işine geçti dolayısıyla bu adamlar zaten zenginler böyle bir düzene geçmeyi kararlaştırdılarsa para ile oynamaktan çok sıkıldıkları anlaşılır dolayısıyla tanrıcılığı oynama başlarlar artık yani paranızı zaten alıyorlar günlük hayatta ne yapıp yapamayacağınızı özgürlüğünüzü de alırlar artık kesinlikle hayırlı falan olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞokBıçaklıZed -- 1 Nisan 2020; 2:27:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok olası bir durum değil zenginin zengin kalması için fukara şart sermaye bunu kabul etmez. Ki şu an ulus devletin önemi daha bir anlaşıldı. Ülkeler sınırlarını kapattı. Daha ne olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olma ihtimali %1.784513

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.