Şimdi Ara

turkceyama.net hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam, bugün kütüphanem de ki oyunlardan bazılarının Türkçe yaması var mı diye bir araştırma yaparken şu siteye rastladım turkceyama.net. Site pek bir sahtekârmış gibi geldi. Sitede bir sürü yama varmış gibi görünüyor ancak 3-4 tane oyunun linkini denedim ama hepsi kırık. Özellikle sitenin admini 28.03.2020 de linki yenilediğini söylediği yama dahi kırık durumda. Ben bir değil iki sitenin birden anında bu kadar kısa tepki verip sileceğinden çok şüpheliyim. Bu siteden bir şey indiren oldu mu?
    Yoksa bu üç kâğıtçı site milletin oyun sevgisi üstünden kolay para kazanmaya çalışan zavallı insanın teki gibi görünüyor.

    Eğer cidden böyle bir yama varsa burdan özür dilemesini de bilirim ama bana hiç de öyleymiş gibi gelmedi açıkçası bu tip gördüğünüz siteler olursa lütfen siz de insanları aldanmaması için uyarın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vkopuzoglu -- 29 Mart 2020; 18:30:45 >







  • Hacı güvenme o sitelere yok türkçeyamaymış yok türkçeyamacıymış yok cartmış yok curtmuş alayı sahtekar bunların.

    Burdan bak çıkan ya da devam eden hemen her yama var burda,https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1098052254
  • Ben de güvenmedim zaten yeni açılmış site şubatın sonunda üşenmeden girdim baktım bizzat bildiğim yamalara bile sadece 2 oyunda var onlarda zaten herkesin başka yerden ulaşabildiği yamalar. Hatta birinde dosya kullanıcı tarafından silindi yazıyor hani tam tahmin ettiğim gibi sileyim de foyamız ortaya çıkmasın hesabı.
    Benim burda bu konuyu açmamın sebebi, bu kadar meşakkatli ve yorucu bir işin altından kalkan o değerli çevirmenlerin emeğine saygısızlık yapılması.Bunun üstünden sahtekârlıkla milletten tıklama yoluyla para kazanmaya çalışan aciz insanlara kanılmaması için açtım zaten.
    Her insan özellikle de çocuklar iyisini kötüsünü bilemz ya da bilgisayarla alaksı pek olmayan ama oyun oynamayı seven yetişkinler onlar görüp de aldanmasın bu tip sahtekârlara.
  • Yama varsa zaten forumda illa ki oluyor başka yerden indirmiyorum ama bilmeyenler için kötü. Türkçe Yama sitede Resident Evil 3 Remake Türkçe yama gördüm oyun daha çıkmadan yamasını çıkarmışlar :D
  • Tamamen sahtekarlar. Yorumları siliyorlar veya direk yorum yapmayı kapatıyorlar.Yama falanda yok zaten ortada.
  • Adol125 kullanıcısına yanıt

    link çalışmıyor. eski yamaları bulabileceğimiz güvenilir forum depo vb. bir yer var mı arkadaşlar.


    forumdaki eski konularda linkler kırık oluyor.

  • sakalak kullanıcısına yanıt

    Burası turkceyama.net , .org gibi trojan ve virüslü sitelerle karıştırılmamalı senelerdir aktif ve sürekli kullanıyorum linkler ve yamalar çalışır vaziyette. Şu ana kadar çıkmış tüm yamalar var mı bilmiyorum ama bir çok yama mevcut. Zaten kullananlar bilir.


    https://turkce-yama.com/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabqu22 -- 28 Şubat 2022; 16:29:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.