Şimdi Ara

Razer Basilisk Ultimate oyuncu faresi | Video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Bu videomuzda Razer'ın 20.000 DPI'lık sensörü, kablosuz çalışabilme özelliği ve diğer tüm teknik detaylarıyla en donanımlı oyuncu farelerinden Basilisk Ultimate modeline yakından bakıyoruz. 



  • Şu koronavirüsden dolayı hiç bir şeye konsantre olamıyorum.Resmen hayatın tadı kaçtı.Savaşlar, ekonomik krizler, salgın hastalıklar, gelicek kaygısı ! offf of salgın bitse bile herkesin yoğun bir ruh sağlığı tedavisine ihtiyacı olacak gibi görünüyor :(

  • kunglao1 K kullanıcısına yanıt
    Bu dünyanın karakteri bu. Bu hiçbir zaman değişmez. Sürekli değişken, sürekli devir daim halinde. Bu dünyayı geçici kabul edip olduğu kadar gözüyle bakmaz, tek ve mutlak hayat bu dünya olarak görürsen karamsarlığa kapılman doğal. Bununla birlikte insanlar bazı zorluklardan kaçıp bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla hareket ettikleri için kendi elleriyle hazırlıyorlar bu ortamı. O yılan dönüp dolaşıp seni de buluyor o gemi batınca seni de batırıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altımıt

  • Razer pişmanlıktır. Çöp...

  • 1 yıllık Razer Basilisk ürünüm var sol tuş pubg de en ateşli anda kesiklik yapıyor. Tek mermi sıkıp kalıyor. Haftada 3-4 kez yapıyor sadece ama en olmadık yerde yapması beni ürünlerinden soğuttu nefret ettirdi.

    Corona mevzusundan dolayı yollarsam aylarca gelmez diyede yollayamıyorum garantiye :(

  • Mause için çok paralar harcadım. Hiçbir donanıma harcadığım para bu kadar zoruma gitmemiştir. Maliyetine göre inanılmaz pahalı ürünler (Kimse ARGE falan demesin) Tam bir para tuzağı özetle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 4 Nisan 2020; 23:49:6 >
  • Tunahan bey, inceleme için teşekkürler. Merak ettiğim bazı hususlar var, siz ve kullanan diğer arkadaşlardan yorum rica ediyorum.

    Baş parmak için olan sol taraf ve farenin sağ tarafındaki dokulu malzeme kauçuk mu ve zamanla aşınır, parçalanır mı? İnternette ultimate versiyonun bu şekilde olduğuna dair fotoğraflar mevcut da... Bu başımıza gelirse Razer Türkiye yardımcı olacak mı?

    Ayrıca çıkarılabilir sniper düğmesi metal mi? mıknatısla yerine oturduğuna göre metaldir diye düşündüm.

    Synapse 3 yazılımı hesap açmadan, oturum açmadan "guest" olarak giriş yapıldığında farenin tüm özelliklerine(cloud servisleri hariç) ulaşıp müdahale edebilmek mümkün mü? Örneğin; tüm ayarları yapıp kendi hafızasına kaydetmek, farenin firmware güncellemelerini yapmak.

    2021 yılına girdiğimiz şu günlerde uzun yıllar kullanmak isteyen ve hor kullanmayacak birisi için 460 liraya Türkiye'den garantili olarak satın almak ne kadar mantıklı olur?

    Şimdiden teşekkürler, selamlar.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.