Şimdi Ara

Wifi bağlantı için donanım önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, elimde Türk Telekom'un ilk kurulum sırasında getirdiği Zyxel VMG8324-B10A modem ve masaüstü bilgisayarımda kullandığım Asus Pce-N10 wireless kartım var. Modem ile odam arasında 1 perde duvar ve 10m mesafe var. Sorunum şu, online oyun oynarken(Warzone, PUBG vs...) sürekli olarak ping fırlıyor ve yeri geliyor 2-3sn hareketsiz kalıyorum. Masaüstü bilgisayarımın yanında Macbook Air var, speedtest üzerinden test yaptığım zaman Mac neredeyse 24mbit(internet hızım da bu) hız alırken masaüstü bilgisayarım en fazla 10-15mbit alabiliyor. Bağlantıyı iyileştirmek için 300 lira civarı bir bütçem var. Powerline adaptörden, yeni router veya wifi adaptöre kadar bütün seçeneklere açığım. Yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



  • https://www.hepsiburada.com/mercusys-mw300re-300-mbps-kablosuz-menzil-genisletici-p-HBV00000ETJRS?magaza=Metic
    https://www.hepsiburada.com/d-link-dap-1325-a1a-300mbps-cift-antenli-kablosuz-menzil-genisletici-p-HBV00000A5LU7

    2 seçeneğe bak ethernetten tak wifi tekrarlat sıkıntısız kullan... usb aletler çok kolay bozulup performans veremiyor uzun vadede sürücü sorunu demek...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    Anladığım kadarıyla bunu bilgisayarımın yanındaki prize takıyorum ve bu aleti ethernet kablosu ile bilgisayara bağlıyorum, doğru mudur?
  • Hocam hem router hem de wifi adapter kullanan biri olarak size önerim ya powerline alın ya da kablo çekin bana kalsa kesinlikle kablo çekerim fakat yine de siz bilirsiniz
  • Duellist kullanıcısına yanıt
    evet hem pratik hemde wifi performansını arttırabiliyor... ev içinde tabi dışında o kladar performans yok...
  • Powerline adaptörleri çok araştırdım ancak evime gelen elektrik 3 faz. Modemin bulunduğu oda ile bilgisayarın bulunduğu odaya aynı faz gitmiyor olabilir. Henüz denemedim. Powerline adaptör tavsiyeniz var mı?
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    2. attığınız cihazı beğendim gibi ama bu cihazlar oyun için nasıldır? Ping ve stabil bağlantı konusunda problem yaşatmayacaksa almayı düşünüyorum.
  • Duellist kullanıcısına yanıt
    oyunlarda deneme şansım olmadı ama twich ve mixerde yayın izlemede sıkıntı oluşturmadı... ping değerlerini arttırmaz kablo ile bağlantıdan farkı yok...
  • Duellist kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığım için tavsiye veremem hocam
  • Kablo en iyisi çok üst segment bir alıcı almadığınız sürece hangisini alırsanız alın alıcıların hiç biri kablo performansı vermez.
    Dilersen asus PL-N12 ile cihazın birini modemin yanına prize takar kablo ile bağlarsın diğerini bilgisayarın yanına prize takarsın. Sana elektrik hattı üzerinden interneti taşır. ister kablosuz ister kablolu bğlanıp sıkıntıyı çözersin.
    https://urun.n11.com/diger/asus-pl-n12-300mbps-kablosuz-powerline-adaptor-kiti-beyaz-P387009080?utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.55.5
  • powerline adaptör ile çözebilirsin. Daha önce asusun PL-N12 sini kullandım uzak odalar arasında işimi çözdü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.