Şimdi Ara

HERKES Mİ ÜÇKAĞITÇI OLDU!!! LETGO - SAHİBİNDEN.COM VE DİĞERLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugünlerde ortalama bir PC için ikinci el uygun fiyatlı ürünler almak için letgo, sahibinden.com gibi sitelerden donanım ürünleri aldım. sahibinden.com dan 1 ürün hariç ne aldıysam arızalı çıktı. Bugün dahil letgo dan elden teslim almama rağmen power supply arızalı çıktı. Geçen gün de letgo dan aldığım ssd de bad sector vardı. Ürünü iade edip parayı almak için şimdi uğraş dur.

    2.el den inanılmaz soğudum. Eski tip PC donanım kasa yaptığım için ucuz etin yahnisi. Ama dürüst insan kalmamış. Yine en sağlam satıcılar donanımforumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral -- 26 Mart 2020; 23:14:11 >



  • Yav bar komple sistem ara 1 kere denersin çalışıyorsa sorun yok der alırsın.

    Parça parça kazıklanmaktan iyidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen ben konu açtım linkte koymuştum sıfır ryzen 1600 sahibindendeki en ucuz ilandan daha ucuzdu malesef ekonomi batık batık ekonomide dolandırıcı üçkagıtçı üretiyor keşke sadece letgoyla sahibinden dolandırıcı kaynasa ben şahsen kendi adıma yolda gördügüm 10 kişiden 9 una dolandırıcı gözüyle bakıyorum artık parazit emlakçılarda var tabi
  • Elektronik ürünlerde ikinci elde her zaman şüpheci oluyorum hocam o yüzden o riske çok girmemeye çalışıyorum desem yeri zamanında ps4 ilk çıktığında 1500 tl sıfırı satıırken 1300e içinde gta5 olanlısını aldım ikinci el fan sorunu vs vardı elimde patladı
  • Geçen gün Sahibinden.com'da Canon EOS 600d baktım. Adam resmen kullanılmış makineyi kuruşu kuruşuna sıfır fiyatına satıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • evet hocam olabildigince dikkatli olmak lazim. birazda sans galiba bende virus patlamadan ddr2 sistem topladim 2.elden keyfi. sahibinden-letgo hepsini elden aldim, hic sorunlu parca cikmadi.

    bence saticininda konusmasindan hal hareketinden guvenilip , guvenilmeyecegine buyuk oranda karar verilebilir. yinede piyasada cok dolandirici kurt var belkide ben heniz denk gelmedigim icin oyle dusunuyorum.

    gecmis olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.