Şimdi Ara

Türknet'in Hobi Olarak Tracert Testi Toplaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bilenler bilir. türknet her şeyde, her şey için bizden tracert testi ister. Bunları network ekibine iletir.
    ve bu sorunlar geleneksel olarak çözülmez.

    2018'de açılan 20.00-00.00 arası hız ve ping problemi konusu var. 2018 eylül ayında sorunu kalıcı olarak çözeceklerini açıklamış türknet destek.

    Ben çok merak ediyorum, bu iki senede bu nasıl bir problemdi de çözülemedi?

    ben kendi adıma en az 50 tane tracert testi göndermişimdir. Hiçbir zaman, hiçbir şekilde çözülmedi.
    MHT arkadaşlar zaten evlere şenlik. kaydı okumazlar, gerekeni yapmazlar. Her alakasız cevapları basit bir işlemi bile 24 saat uzatır.

    Yapmıyoruz dedikleri kısıtlamaları yaptıklarına inanıyorum. Yapsalar bile, yapmıyoruz demezler (karışık cümle için özür)

    Cem Çelebiler kayıt açsa bir gün, kahrolur.

    Şimdi, bizim, binlerce kullanıcının attığı testler ne oldu?
    test toplama konusunda ilk ve tek marka olan türknet bu testleri hobi olarak mı topluyor?

    2 sene önce kalıcı çözeceğiz dedikleri problemi çözmediklerine göre, şimdi çözeceğiz dediklerinde inanmamız mı gerekiyor?



  • İss'den değil benden çözüm bekleyen insan. Ne diyim. Daha bir iss sahibi değilim. Sahibi olursam müşterilerimin sorunlarına çözüm bulurum.


    Ben TurknetDestek 'e yine kendini kurtaracak bi yorum bulduğu için kutlamıştım ama... Bilemedim şimdi sen bu kadar üstüne alındığına göre bi fanboyluk var gerçekten demek ki :) Bu kadar insan sorun var deyip sorunu dile getirirken, Destek hesabı suspus beklerken, bir anda, düştüğü kuyuya ipi sallayan sen... Dürüst ol tabii ama hakkını arayan, mağdur insanlara da çelme takma.
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onları iskambil kağıdı gibi kullanıyor TurkNet. Mh ekibi pişti oynuyor test sonuçlarıyla

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türknet'in Hobi Olarak Tracert Testi Toplaması

    2018 mesajı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, sizden ve diğer müşterilerimizden aldığım tracert sonuçlarını tek tek network ekibimize iletmem sonuç vermez. Bu konuda genel olarak yaşanan sorun varsa örneğin twitch yayınlarında donma sorunu gibi ya da akşam saatlerinde yaşanan performans ping sorunu gibi bu ve diğer genel olarak yaşanan sorunlarda tracert test sonuçlarını toplu bir şekilde network ekibimize iletiyorum.

    Bu konuda çözüm yapılmadığını düşünüyorsunuz ancak bazı bölgelerde eskiden yaşanan ping sorunları ya da hız düşüklüğü ortadan kalktı. Bu sorunların kendi kendine giderilmesi mümkün değil. Bunun için tespitinin yapılması gerekiyor. Ve ardından çalışma yapılması gerekiyor. Yapılıyor da. Gece saatlerinde bir çok kez 1 saatlik kesinti yapıldı. Bunun nedeni de burada bir iyileştirme çalışması yapıldığı.

    Sadece burada yanıt vermek dışında da network tarafına sorunları ileterek, takibini yaparak bilgi talep ediyorum.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Sizin dışınızda hiçbir firma neden trace testi istemiyor?
    Ve neden bu sorunlar hiçbir zaman kalıcı olarak çözülmüyor?

    Herkes neden her gün onlarca mesaj atmaya devam ediyor.
    Bunları merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bu mesajınızla Türknette bu sorunun hala olduğunu siz de teyit etmiş oldunuz. Ama defter kayıtlarına cevap veren ve artık robot olduklarından iyice emin olmaya başladığım çalışanlar asla kabul etmiyor. klasik kopyala yapıştır mesajlarla destek kayıtları kapanıyor. Samimi olarak şunu söyleyeyim ki, bu şekilde devam ederse TurkNet çok ciddi müşteri kaybeder

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet şu sıralar turknet spesifik problemlerle uğraşıyor. Mesela cod warzone oyununda türknet kullanıcılarının bir çoğu packet loss alıyor. Bunun için bir çalışma yapıldı ve sorun 4-5 saatliğine çözüldü. Ardından her şey eski haline döndü. Bakalım en kısa zamanda bir çözüm bekliyoruz mağduriyet yaşayan o kadar çok kişi var ki. Birde bu probleme sahip olup da destek kaydı açmayan insanlar da var. Problemi çözmek için binlerce insanın şikayet etmesine gerek yok. bir kişi bile mağdursa bu sorun direkt muhattabına iletilmeli diye düşünüyorum. 21.yy'da böyle şeylerle uğraşmak bana çok saçma geliyor. turknet köklü bir firma ve inanılmaz sayıda abonesi var bence müşteri memnuyeti için çalışmalı artık. Desteğini genişletmeli. Türknet'e yaklaşık 7-8 aydır aboneyim ilk defa hayatımda packet loss sorunu yaşıyorum. Gerçekten vpn e para versem mi vermesem mi diye düşünme noktasına geldim bu çok üzücü. Önceden herkese tavsiye ettiğim bir firmaydı şimdi ise yaşadığım sorunları görenler direkt vazgeçiyor
    Edit: Ayrıca bende tracert atmaktan bıktım. Zaten bir oyunda sorun yaşadığını belirtip ekran görüntülerini atıyorsan sorun bellidir. Yurt dışı serverlar da belli oyunda belli.Tracert atıp çözüme kavuşmayan birçok kişi görüyorum herkes bıkmış durumda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarlonDaniel -- 26 Mart 2020; 20:26:42 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nutz

    Sizin dışınızda hiçbir firma neden trace testi istemiyor?
    Ve neden bu sorunlar hiçbir zaman kalıcı olarak çözülmüyor?

    Herkes neden her gün onlarca mesaj atmaya devam ediyor.
    Bunları merak ediyorum.
    Benim aklımna ilk gelen;
    Hemen hemen diğer tüm İSS'ler taahhütle birlikte modem veriyor. Elinizde modem olsa dahi veriyor. Anladığım kadarıyla bu modeme uzaktan erişebiliyorlar, ayar vs. yapabiliyorlar. Modemin yazılımını güncelleyebiliyorlar. Tek tuşla tüm kullanıcılarından tracert bilgilerini otomatik alabileceklerini düşünüyorum.
  • Kullanmayın bu firmayı olsun bitsin. Tek eğlencem csgo idi 2 sene önce. Konuda bahsedilen sorun çözülmeyince kapattım gitti turknet bağlantımı. 4 mbit tanıtım interneti kullanıyorum. O bile turknete göre çok stabil ve nerdeyse sorun çıkarmıyor csgo da.

    Ekleme: Uygun fiyat ve taahhüt avantajını kaybedeli çok oluyor bu firmanın. Alternatif bir sürü firma var. Israrla turknet kullanıp da sorun yaşayanların derdi ne gerçekten anlamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 26 Mart 2020; 22:42:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam yaşanan hız sorununa değinecek olursam; bölge esenler, önceden her akşam istisnasız hız yavaşlaması olurdu şimdi hafta sonu oda bazen genel olarak hattın durumu iyi.
    Ping konusu; cgnattan kaynaklı diye düşünüyorum oda akşam yoğunluğunda kendini gösteriyor, zaten ping de sıkıntı varsa doen ve up mbitleri saçmalıyor.
    Nperf ve speed test browserde favorilerde :)
    Kullanım amacım; oyun/film.
    Genel olarak memnun muyum? Evet!
    Çoğu kişilerde ping 20 30 civarında görüyorum benim hattımda sıkıntı yoksa ping 7ms olarak stabil.
    Tt mi kullanalım? 27 ay taahhütten bahsediyor kendilerine köle arıyorlar.
    Vodafone sıkıntısız mı?
    Peki millenicom?
    Türknetten önce yeni taşındığım adrese netspeed bağlattım 1 ay bile dayanamadım yanlış anlaşılmasın netspeede değil eşimin dırdırına :) sürekli internet kopuyormuş (eşimde online oyun oynar) :)
    Türknete geçtim ve kopma durdu.
    Fiyat performans olarak türkiye genelinde türknetten iyisi yok.
    Türkiye de sorunsuz internet kullanıcısı çok az.
    Forum olarak biz şikayetimizi iletmeye devam etmeliyiz, ama ölçüyü kaçırmadan.
    Türknetin destek kaydı yetersiz bunu biliyoruz forumdaki arkadaş olmasa sesimizi zor duyarlar.
    Şahsen bana göre elinden geleni yapıyorlar gibime geliyor. Sıkıntı uzun sürünce üstelik böyle bir dönemde kabak tadı veriyor genede beklemekten başka alternatif yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden size tavsiye biran önce kendi altyapınızı yaygınlaştırın. Memleketimde bizim mahalleye burun kıvıran diğer İnternet sağlayıcıları şuan çatır çatır kazı yapıyorlar. Gözümle gördüm inanamadım sordum işçilere ''15 güne tüm sokaklara giricez abi dedi'' superonline olsun,kablonet olsun acayip hız vermiş bu işlere. Benden size uyarı, siz hala ttnet altyapısı diye ısrar ederseniz sizin eşek ölecek haberiniz olsun.
  • q9a2 Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederim. Keyifli kullanımlar dilerim.

    Bazı bölgelerimizde yaşanan performans ve ping sorunu ile ilgili network ekibimiz çalışmalarına devam ediyor. En kısa süre içerisinde tüm bölgelerdeki sorunu gidereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Testi kablosuz yaptığımı nereden çıkardınız?
    Bilgisayarımın kablosuz erişimi kapalı.

    Sorunu düzelttiniz ve sorun sizdeydi demenin yeni bir yolu mu bu?

    Oim destek de yapılan testin riot sunucusuna olmadığını söyledi.

    O adresi riot destek iletti bana. Neden bunu yapıyorsunuz?
    Tam olarak amaç nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimsevar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bazı bölgelerde bireysel fiber hizmeti veriyoruz. Ayrıca bu konuda çalışmalarımız ve yatırımlarımız devam ediyor. Bireysel fiber altyapısını sağladığımız yerlerdeki mevcut müşterilerimizi arayarak fiber hizmeti vereceğimizin bilgisini paylaşıyoruz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Yine buldun kendini kurtaracak bir fanboy yorumu hadi yine iyisin. :D
  • Lol sunucusa trace atıyorum. 48 saattir aynı cevabı veriyorlar. Delirtecekler insanı. WEB SİTESİNE NEDEN TRACE ATALIM? YETEREER

    Türknet'in Hobi Olarak Tracert Testi Toplaması

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Destek kısmından hiçbir şey olmuyor. Salağa yat demişler onlarda onu yapıyor. Tracert testleri boşa gitmiyordur ama şirket yatırım yapmıyorsa teknik destek ne yapabilir ki?

    Boşuna uğraştığınla, sinirlendiğinle kalacaksın. 2 ay uğraştım m.hizmetleriyle, yok devamlı hız testi, tracert, ping. Adama modem arayüzünden aldığım değerleri atıyorum, hala hız testi istiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 27 Mart 2020; 18:46:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zQrba kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    şeffaf davranabilir.
    kablolu testime testinizi kablosuz yapmışsın demeyebilir.
    oyun sunucusuna yapılması gereken testi, web sitesine yap demeyebilir.
    24 saatte bir kayda geri dönmüş olmak için değil, gerçekten çözmek için mesaj atabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.