Şimdi Ara

Royole yeni katlanabilir telefonu FlexPai 2'yi duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Royole Technology, ikinci katlanabilir telefonunu bugün resmen duyurdu. FlexPai 2 olarak adlandırılan cihaz amiral gemisi seviyesinde özellikler sunuyor.



    Ayrıca Bkz.Plague Inc. oyununun geliştiricisinden, Koronavirüs'le mücadeleye 250 bin dolar



    Katlanabilir telefon %50 artırılmış parlaklık ve daha iyi görüş açılarına sahip üçüncü nesil Cicada Wing esnek ekranla donatıldı. Şirket cihazdaki ekranın 200.000 katlama döngüsüne dayanabileceğini söylüyor.





    FlexPai 2'nin tüm özellikleri henüz açıklanmadı. Ancak tamamen açıldığında 7.8 inçlik bir ekran deneyimi sunacağını biliyoruz.



    Snapdragon 865 platformundan güç alıyor



    Cihaz gücünü entegre 5G modem içeren Snapdragon 865 işlemciden alıyor. Buna ek olarak LPDDR5 RAM ve UFS 3.0 depolama birimine sahip olduğunu belirtelim. Ayrıca dörtlü kamera sistemi ve stereo hoparlörü de var.





    Başta da belirttiğimiz gibi henüz FlexPai 2'nin tüm özellikleri netlik kazanmadı. Şirket cihazla ilgili diğer detayları bu yılın ikinci çeyreğinde açıklayacak.





    Katlanabilir telefonun fiyatı da bilinmiyor ancak birinci nesil FlexPai'nin 1.320 dolar fiyat etiketi taşıdığını hatırlatalım.




    Kaynak:







  • Yeni bir ürün için duyuru yapılacak en .oktan zaman.

  • katlanır telefonlar beklenen ilgili görmedi. Tabi en başta uçuk fiyatları bunun başlıca sebebi. Belki gelecek nesilde iphone larda katlanan bi ekran görülürse moda olur ve o zaman alır başını gider.

  • Aslında cebinde tablet taşımak güzel bir deneyim gibi duruyor. Özellikle film vb. izlerken ya da internette gezerken büyük ekran sonrasında normal telefon. Tabi izlenilen içeriğin ekran en boy oranına uyum sağlamama sorunu da olacak ama sonuçta büyük ekran. Ama maalesef fiyatları insanların tecrübe edebilmesini engelliyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.