Şimdi Ara

Türkiye PlayStation Store'da İndirimler Sekmesi Hala Düzeltilmedi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Bir haftayı geçti ve TR PlayStation Store'da indirimlere ve indirimler sekmesine hala ulaşılamıyor.
     
    PlayStation Türkiye'ye ulaştığını söyleyen bazı kullanıcılar bu durumun teknik bir sorun olduğu şeklinde cevaplar aldığını belirtse de pek öyle görünmemeye başladı.
     
    Benim tahminim oyun fiyatlarına zam kapıda hatta gelmiş bile olabilir. Bugün PlayStation Store'da çıkan yeni oyunların fiyatlarını Xbox Store ile karşılaştırdım ve arada iki kat fiyat farkı var.
     
    Creature in the Well PS Store -- 80,00 TL
    Creature in the Well Xbox Store -- 42,50 TL
    Element Space PS Store -- 149,00 TL
    Element Space Xbox Store -- 71,25 TL
    Freedom Finger PS Store -- 84,00 TL
    Freedom Finger Xbox Store -- 42,50 TL
    WARTILE PS Store -- 119,00 TL
    WARTILE Xbox Store -- 56,25 TL
    The Telltale Batman Shadows Edition PS Store -- 189,00 TL
    The Telltale Batman Shadows Edition Xbox Store -- 85,00 TL
    TT Isle of Man Ride on the Edge 2 PS Store -- 369,00 TL
    TT Isle of Man Ride on the Edge 2 Xbox Store -- 170,00 TL
     
    PlayStation Plus abonelik fiyatları da 1 Mayıs 2020 itibarıyla değişecek.

    1 aylık yinelenen ödeme planı 23,99 TL'den 39,99 TL'ye yükselecek.
    3 aylık yinelenen ödeme planı 74,99 TL'den 99,99 TL'ye yükselecek.
    12 aylık yinelenen ödeme planı 179,99 TL'den 239,99 TL'ye yükselecek.
     








  • Artık kur sevgisinden vazgeçin ya amma kur sevdalıları var.
    İş ülkemize geldimi kur bahane oluyor.60dolarlık oyunu yeri gelince 5 $ a bile indirimle verilen yıllardır psn ler var ama bize geldimi kazanmıyolarmış bıraksınlar bu hikayeyi bize geldimi dilimiz de onlara masraf ama başkasının dilinde oynarken yıllardır onların masrafını karşılamamız bi sorun değil başkaları dilinde oynasın ohh ne güzel bize gelince yeterli satış yok polonya çok büyük ülkemi onların dilinde çıkıyor hollanda ne peki ?
    Tr psn hep çakma derdinde zaten.
  • İnsanlar PS5 için çıldırıyorlardı. Ben cihaz çok pahalı evet ama asıl oyunlar kaç para olacak diyordum. Al işte. PS5 e kalmadan PS4 te bile pahalılaşmaya başladı herşey. Ha doğal süreçle değil belki bu pahalılaşma ama sonuçta pahalılaşma. Netice aynı farklı nedenle de olsa. Kaldı ki umarım PS5 in çıkmasıyla birlikte KARDEŞLİK denen sisteme ket vurmazlar. PS4 ü bile etkileyebilir bu hareket. Bilenler vardır aranızda. PS3 te 5 farklı makine aynı anda Anamakine olabiliyordu. O zamanlar Pri Sec denen olay yoktu herkes Pri idi. Birkaç sene sonra 5 rakamını 2 ye düşürdüler. Sonra PS4 çıktı ve 2 rakamı değişmese dahi Pri Sec denen olayı çıkardılar yani daha da kötü oldu eskisine nazaran. PS5 çıkınca ne olacak kim bilir. Şahsen ben daha iyiye gideceğini hiç sanmıyırum. Umutsuzum malesef ki. Eskiden LÜKS tabirini yakıştırmıyordum ama artık cidden LÜKSün de LÜKSü olmaya başladı. Bilemiyorum nefret etsem de bu hızla devam ederse oynamaktan çok youtube de izleyeceğim herhalde. Yetişmiyor çünkü olmuyor olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megathrone26 -- 24 Mart 2020; 11:55:27 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • The Last of Us 2 ve Ghost of Tsushima'yı 600 TL'den satarlarsa şaşırmam.
  • xbox store da indie vs tarzı oyunlar herzaman ucuz zaten.bahsettiğiniz kıyaslama geçersiz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • kendi ayaklarına sıkıyorlar farkında değiller. bu gidişle yeni nesil ya Xbox ya PC olur. god of war 10 bile cikarsan alınabilecek fiyatta olmadığı sürece hiç bir anlamı yok.
  • Sony kapattı dükkanı galiba.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Playstation Oyun fiyatları Arjantinde ne kadar ? Steam Fiyatları oldukça uygun...Bu arada 2017 yılında Arjantin'de nüfus 44 milyon civarıyken,Türkiye'de 79 milyon civarındaymış. Hani genç nüfus, alım gücü, ekonomik zorluk vs..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • PS haterların gözleri yaşlı.
  • ne güzel zamlar tabi bu zamlar yakında xbox tarafında da görülecektir. o yüzden konuşulması gereken konsol farklılıkları değil ülkede yaşanan olaylar ve kurlar bunları konuşup ülkenin bu duruma düşmesini sağlayan şahısları eleştirmek daha uygundur ha şunuda diyebiliriz dünyada yaşanan virüs nedeniyle çoğu yerde indirim kampanyası varken bize zam yapılması indirimlerin kaldırılması AHLAKSIZLIKTIR Şerefsizliktir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • sorun kimden kaynaklı bilmiyorum belki sony uk, belki sony tr ya da başka bir şey umrumda değil. şu olaydan önce ps4'ü satıp üstüne katarak ps5 almayı düşünüyordum. şimdi ise zamanı gelince satıp pc'min ekran kartı upgrade'i için kullanacağım. yüksek fiyatlar yüzünden lüks oldu diyorduk sadece exc oyun alıyorduk ama indirimi kaldırıp 2x fiyatla koymak artık lüks değil imkanı olanı da keriz yerine koymaktır. kalsın god of war ikin de spiderman ikin de.. 2 tane exc oyun oynayacağım diye paramla rezil olamam kimse kusura bakmasın.
  • Doları 7 yapıp fiyatı değiştirmemişlerdi. Şimdi 9 yaptılar herhalde. Rezalet ötesi bir durum.
  • Türkiye pazarına bakıp alım gücüne göre bir özel fiyatlandırma ile sürümden daha fazla kazanma durumu olabilir ama nedense bunun yerine daha fazla fiyat artışı oluyor. Diğer avrupa ülkelerinde böyle bir olayın yaşanma ihtimali %0. Kur sadece bizde mi hareketli onu da anlamıyorum neden sadece bizde oluyor bütün bunlar. Aralın bu işte bir parmağı var mı bilmiyorum ama onlarında acilen yok olması gerekiyor. Şimdi sitelerinde baktım fifa 19 champions edition'u 700 TL yerine sadece 500 TL'ye satıyorlar :D Kafayı yiyeceğim gerçekten ya.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Megathrone26

    İnsanlar PS5 için çıldırıyorlardı. Ben cihaz çok pahalı evet ama asıl oyunlar kaç para olacak diyordum. Al işte. PS5 e kalmadan PS4 te bile pahalılaşmaya başladı herşey. Ha doğal süreçle değil belki bu pahalılaşma ama sonuçta pahalılaşma. Netice aynı farklı nedenle de olsa. Kaldı ki umarım PS5 in çıkmasıyla birlikte KARDEŞLİK denen sisteme ket vurmazlar. PS4 ü bile etkileyebilir bu hareket. Bilenler vardır aranızda. PS3 te 5 farklı makine aynı anda Anamakine olabiliyordu. O zamanlar Pri Sec denen olay yoktu herkes Pri idi. Birkaç sene sonra 5 rakamını 2 ye düşürdüler. Sonra PS4 çıktı ve 2 rakamı değişmese dahi Pri Sec denen olayı çıkardılar yani daha da kötü oldu eskisine nazaran. PS5 çıkınca ne olacak kim bilir. Şahsen ben daha iyiye gideceğini hiç sanmıyırum. Umutsuzum malesef ki. Eskiden LÜKS tabirini yakıştırmıyordum ama artık cidden LÜKSün de LÜKSü olmaya başladı. Bilemiyorum nefret etsem de bu hızla devam ederse oynamaktan çok youtube de izleyeceğim herhalde. Yetişmiyor çünkü olmuyor olmuyor.


    İnsanlar PS5 için çıldırıyorlardı.. Hmm.. Hangi insanlar bunlar?




  • Abonelik yenilemeyi kapatıp, istek listesinin tamamını silip, kredi kartı bilgilerimizi de silip ve support'a mail ile bu adımları tek tek yaptığımızı dedik bile :) Buyursunlar isterlerse 1 Lira 25 Dolardan açsınlar.
  • yeni nesilde xboxa geçmek farz oldu. ps5te sadece exc oyun alırım, onu da kesinlikle kutulu almam veya tr mağazasından almam, yeter ki bu kan emicilere benim 5 kuruşum gitmesin. geri kalan multiplatform oyunları da xboxtan alır oynarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpererez -- 24 Mart 2020; 13:7:53 >
  • Oyun fiyatlarına zam gelecekse ve bu nedenle yaptılarsa da tüm indirimler kısmını kaldırmak kadar amatörce bir uygulama yapılması iğrenç ve komik. Oyuncuların bir kısmının hemen yarın en ufak olumlu durumda yelkenleri suya indireceğinden kolayca yapabiliyorlar bunları. Ben Ps4 oyunları almayı bırakıp ps plusu yenilemeyerek kendimce tepkimi vereceğim.
  • NOR0C kullanıcısına yanıt
    Anlamadım, burada ağlaması gereken insanlar sizler değil misiniz?
    Sony size şerefsizlik yaparak ilkte daha güçlü konsol çıkartacağız diyip daha güçsüz PS5 çıkarttılar, sonra da PS Store fiyatlarının indirimlerini kaldırdılar, şimdi de PSN Plus üyeliğini Xbox'tan daha pahalıya çıkartacaklar.
    Yanlış mı yazdınız emin değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NOR0C kullanıcısına yanıt
    İsimden tanıdım şimdi.
    Hocam böyle mi yazılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS TR'den en ufak bir şey bile almamak gerekiyor. Çok uzun zamandır sinirimi bozuyordu zaten bu fiyat mevzusu. Forumda 4-5 farklı PS Store'dan nasıl alışveriş yapıldığına dair konular var. Onları iyice okuyun ve alışverişlerinizi oralardan yapın. En azından bu şark kurnazlarına gitmez paranız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.