Şimdi Ara

Huawei, EMUI 10 arayüzünün 100 milyondan fazla akıllı telefona dağıtıldığını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefon üreticisi Huawei, Android 10 yazılım platformu temelinde oluşturulan tescilli grafik arayüzü EMUI 10'un, 100 milyondan fazla cihaza dağıtıldığını duyurdu.



    Ayrıca Bkz.Çin'deki akıllı telefon üretimi Hindistan'a kayıyor



    EMUI 10'un kullanım alanı genişliyor



    Huawei'nin EMUI 10 arayüzü henüz geçtiğimiz sonbaharda çıkmasına rağmen, şirketin yazılımı global çapta birçok cihaza dağıtmayı başardığını söyleyebiliriz. Zira EMUI 10 , Eylül 2019'da amiral gemisi akıllı telefon serisi Huawei Mate 30 ile birlikte tanıtılmış ve daha sonra yaygınlaşmaya başlamıştı. Geçtiğimiz birkaç ay boyunca ise Huawei geliştiricileri 33 farklı akıllı telefon modeli için EMUI 10 sürümlerini geliştirmeyi başarmıştı.





    EMUI 10, ileri teknolojilere dayanan birçok özellik sunan benzersiz bir kullanıcı arayüzü olarak tanımlanıyor. Arabirimdeki sistem çapındaki iyileştirmelere ek olarak, geliştiricilerin bu arayüzü daha sorunsuz hale getirdikleri belirtilirken, en dikkate değer yeniliklerden birinin ise farklı Huawei cihazları arasındaki ara bağlantıyı iyileştirmek olduğu ifade edilmiş. Örneğin, EMUI 10 bir klavye ve fare kullanarak bir akıllı telefon ve dizüstü bilgisayarda aynı anda çalışmanıza ve bir ekrandan diğerine kolayca dosya aktarmanıza olanak tanıyor. Huawei'nin EMUI 10'u, diğer cihazlarına uygun hale getirmek için çalışmalarını sürdürdüğünü de belirtelim.




  • Korona dan hizlilar :))

  • P smart 2018 güncelleme ne zaman gelecek. Gelecek mi gelmeyecek mi be

  • Kesinlikle tavsiye etmem emui berbat bi yazilim bir huawei kesinlikle almam

  • P Smart 18 e gelirmi

  • P smart 2019 Hala gelmedi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.