Şimdi Ara

WhatsApp, yalan haberlerle mücadele için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Yeni tip koronavirüs(COVID - 19) salgının tüm dünyayı etkisi altına aldığı şu günlerde, virüsten daha da hızlı yayılan bir şey var ki o da yalan haberler. 2 milyarı aşkı kullanıcı sayısına sahip mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yalan haberlerin yayılması noktasında daha önce olduğu gibi şimdi de bir hayli aktif rol alıyor.



    Ayrıca Bkz.App Store'dan evden çıkmayanlar için Türkiye'ye özel uygulama önerileri 



    WhatsApp'a Web'de ara özelliği geliyor



    Bunun önüne geçmek isteyen şirket, iletilen mesajların tek tıklamayla Web'de aratılmasını sağlayan yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Şimdilik test aşamasında olan bu özelliği yakın zamanda kullanıma sunulacağı ifade ediliyor.





    Konuya ilişkin TechCrunch'a konuşan bir WhatsApp sözcüsü, kullanıcıların birçok kez iletilen mesajlar hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağlamak için web'de arama özelliği üzerinde çalıştıklarını ve yakın zamanda tüm kullanıcıların bu özellikten yararlanabileceğini söyledi.



    Kullanıcılar arasında birçok kez iletilen mesajların yanında beliren büyüteç simgesine dokunulduğunda ekrana çıkan "Web'de ara" tuşuna basılması halinde, mesajlar Google'a yüklenecek ve ilgili arama sonuçları kullanıcıların önüne listelenecek. Kullanıcılar metin mesajlarını olduğu gibi videoları da Google'da aratabiliyor olacak.



    WhatsApp "Web'de ara" özelliğinin her mesajlda değil de yalnızca birçok kez iletilen mesajlarda kullanılacağı tahmin ediliyor. Haliyle bu özelliğin bilhassa WhatsApp gruplarında kendini göstereceğini söylemek şimdiden mümkün. 




  • Şu aptal aptal mesaj atanlar sesli mesaj atanlar ve bunları paylaşan gerizekalı kitle.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gelirse iyi olur yaa bu özellik
  • Çok iyi bir özellik olur gelmesi gerekiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • özellik gelirse çok iyi olur bekliyoruz . Takipteyiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.