Şimdi Ara

Vodafone bayisi imzaladığım sözleşmeyi değiştirmiş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
14.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
555 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende 2 aydır aktifleştirtemedim Vodafe TV'yi. 10 kere şikayet etmişimdir her seferinde başa dönüyoruz. İnternette sorun olursa yandık
  • Türkiye'ye gelen global şirketler bile nasılda anında Türk kurnazlığına bürünüyor ya inanılmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • turk telekomdan daha yeni vodafone geçtik ama bakalım bize neler çıkacak..
  • Sadece hat değiştirme işlemlerinde kimlik fotokopisi cekilmesine izin veriyordum. Geçen savcılıktan cagrildim kimlik fotokopimle dolandırıcılık yapılmış . Hiç bir firmaya vermeyin veya üzerine kocaman bir şeyler yazın. Vodafone veya diğer şirketleri suçlamıyorum sadece dikkatli olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) Bence hemen cayma hakkını kullanmalısın
    2) gösterdiğin sözleşmenin ana unsurları bir arada oluşmamış tarih yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler bu tip şirketlere acımayın direkt verin thhye internetten veriliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun, ben de vodafonenette benzer problemle karşılaştım. İlk 4 ay bedava denildi ancak bana fatura gönderildi, aradım bayiyi ödeyin diye ödedik dediler ödememişler, internetimi kestiler. ilk 3 ay boyunca sürekli kavga ederek ödettim, 50-60 lirasında değilim ama insanı aptal yerine koymalarını hazmedemedim. 4. ayda hiç uğraşmadım bile sinir olduğumla kalıyordum, lanet olsun dedim ben ödedim.

    Bu arada süreç boyunca BTK'ya şikayet ettim, şikayetvar'a yazdım, VodafoneNet'e, Vodafone merkeze prestij kaybı yaşattıklarını vs ilettim. Ama elime bir şey geçmedi, Vodafone hiç oralı bile olmadı, bayi ile iletişime geçin dedi. Hatta ben Vodafone'a atar yaptım, iptal edeceğim diye ancak taahhütnamemin olduğunu cayma bedeli vs çıkardılar ki ben taahhüt vermemiştim. İlgili evrakı istediğim 2-3 hafta uğraştım anca alabildim, başka bir imza atmış bayi benim imzam bile değildi. Tüm bu olaylar olurken evrakta sahtecilikten savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı falan söyledim ancak öyle ödediler 3. faturayı. Sonra da dediğim gibi, lanet olsun dedim uğraşmadım. Vodafonenet pişmanlıktır, sakın almayın. Taahhüt bitince hiç uğraşmadan iptal edeceğim.
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    FTTH ile fiber kullanmadığından fiber yok sanıyorsun heralde...

    Vodafone bayisi imzaladığım sözleşmeyi değiştirmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detanaoq -- 25 Mart 2020; 21:40:53 >
  • Öncelikle geçmiş olsun.

    Elinizdeki fotokopiler ile direk BTK'ya başvurun.
    En son ben başvurduğumda Sorun çözülmüştü.
  • Arkadaşlar internetinizi kurmaya gelen adamlar Vodafone çalışanı değil. Turk Telekom'dan alsaydınız Turk Telekom çalışanları gelip kuracaktı. Ama Vodafone'da öyle değil.

    Vodafone bunu dışarıdan bir şirkete yaptırıyor. Kurulum hizmetini Vodafone'dan almıyorsunuz yani.
    Ne yapılıyorsa onların başının altından çıkıyor.

    Bayiler desen daha beter, prim almak için her şeyi yaparlar. Üstünüze 20-30 tane hat bile açabilirler, sizden habersiz imzanızı vs. taklit edip tarifenizi değiştirebilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 25 Mart 2020; 23:40:3 >
  • beni de arıyorlar mesaj atıyorlar. fiber internet için. ama alt yapıyı zaten superonlineden alıyormuş. ben zaten superonline kullanıcısıyım. niye değiştireyim ki dedim? hem internet + tv hizmeti + ev telefonu şeklinde paketiniz var mı diyorum. e biz size telekomdan hat alırız diyor. ulan ben aptalmıyım bilmiyormuyum böyle yapmayı? istemem dedim. hala arıyorlar satalım diye. superonlinenin müşteri temsilcilerinden ben memnunum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flyer_mig

    Ne bicim ofismis bu 25 mbit neye yetmiyor ufacik kici kirik dukkanda server mi.isletiliyor ?
    seni ne ilgilendiriyor? yaklaşık aynı paraya 4 kat hızlı İnternet kullanma fırsatını neden tepsin adamlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone? Hapiste oldugum bilgisine vakif olabilen ve bunu başka operatordeki numarami kendisine taşıyarak ispatlayan rezil firmadir. Gecmis olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone mu, kolay gelsin. Allah başka dert vermesin. Bunlardan şirket falan değil bakkal dükkanı bile olmaz. 5lira fazla verin gidin başka yerde hizmet alın. Zaten size taahhüt edilen hiçbir şey olmayacak.


    Ben iki hattımı da bu operatöre taşıdım. Yaklaşık 3 ay boyunca, şuan Turkcell'in 2g sinden aldığım hızı bunların 4gsinden alarak kullandım. Baktım olmuyor, şikayetlerime de geri dönmüyorlar iki hattımı birden Turkcell'e taşıdım. 3 ay kullanmadığım hizmet icin toplamda 400 TL ceza kesmişler. Ben kaçtım kurtuldum şükrediyorum. Bir daha beni yada eşimi dostumu bunlara kimse yanastiramaz.


    İlk haftadan 6 numarayı bunlardan tasittim. Bildiğin kendimi bunlarin aleyhine vakfettim. 😡

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eee burası dingonunun ahırı ülkesi ne bekelrsinsiz ki sistem böyle şaşırmıyoruz bize normal yaşatıyorlar.Neden baştakiler neyse biz de gitgid öyle oluyoruz
  • Bende de Vodafone'a ait 2 adet hat var, Istegim-talebim disinda paketler tanimlanmis ve epeydir odeme alinmis. Eger Cevap alamazsam yasal islemler icin savciliga suc duyrusunda bulunacagim.

    Bu arada basima gelen bir dolandiricilik akisini ornek olmamasi icin anlatmiyorum. Ama siz siz olun kimlik fotokopinize cok dikkat edin. Tabi eger bir gun banka hakkinizda icra baslattik diye aramasini istemiyorsaniz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone hattı kullanıyorum bende, sırf youtube twitch sınırsız var diye, yoksa ne çekim kalitesi ne interneti beş kuruş etmiyor. Internet çekmeyi düşünüyodum bunu gördüğüm iyi oldu uzak durayım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • üni 2. senesi eve internet bağlatacağız kapıda bi* broşür gördük tahhütsüz kotasız sınırsız fiber internet 100 mbps 120 TL evde 3 kişi kalıyoruz 40 ar tl uygun dedik. Vodafonu aradık işte taahüt yapasanız 90 TL falan filan ben bildiğimden ev arkadaşlarıma taahhüt olmadan imzalayalım mecbur olmayalım bunlara dedim allahtan kabul ettiler ve hiç bir zaman gece saat 04.00-05.00 arası hariç 40 mbps üstüne interneti çıkması sürekli dalgalı geliyordu interneti bi 10 mbps oluyordu bi 30 oluyordu rezaletti 1 ay sonunda iptal ettik. 40 tl kurulum ücreti girdi ama bize de akıl karı oldu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farklı bir olay da beenim başıma geldi türk telekomda.bayiye gittik internet alacağız.efendim 35 mbps internetimiz 50 lira yanında tv bilmem nesi vs vs başka ücret yok.iyi dedik alalım bunu.kimlik fotokopileri çekildi vs vs.sonra baktım farklı tarifeyi işaretlemiş o da 50 lira 16 mbps.dedim bu ne.altyapın desteklemiyor onu diyor.ben sana adresimi söyledim sen de bu tarife olur demedin mi bana diyorum dedim diyor.benden habersiz kitleyecekti interneti.bağırdım çıktım.çakal bunların hepsi.
  • rza_35 kullanıcısına yanıt
    nasıl etkinleşmedi vodafone yanımda için kullandığın şifyi kullanmadın mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.