Şimdi Ara

Volkswagen'den koronavirüs mücadelesine destek: Tıbbi ventilatör üretecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Otomotiv üreticileri, tüm dünyayı tehdit eden koronavirüsle mücadele için kolları sıvadı. Ford, General Motors, Ferrari ve Nissan’ın ardından Alman otomotiv devi Volkswagen’den de destek açıklaması geldi.



    Volkswagen’den yapılan açıklamada, koronavirüs salgınında gerekli olan ventilatör ve diğer tıbbi ekipmanların üretimi için çalışmalara başlandığı ifade edildi. Bu kapsamda deneyimli mühendislerden oluşan bir ekip oluşturuldu ve 3D yazıcılar kullanılarak ne kadar ventilatör üretimi yapılabileceğine dair araştırmalara ve prototip üretimine başlandı.



    Ayrıca Bkz.KOVİD-19’a karşı geliştirilen aşı ve ilaçlar



    Alman üretici, “Tıbbi ekipman üretimi bizim için yeni bir alan. Fakat tüm gereklilikleri kavrayıp doğru prototipi elde ettiğimiz anda üretime başlayabiliriz” ifadelerine yer verdi. Söz konusu proje kapsamında Skoda markasına ait tesislerin de kullanılacağı belirtildi. Wolfsburg merkezli grubun bünyesinde 125’ten fazla 3D yazıcı bulunuyor.



    Otomotiv dünyasının önemli isimleri, salgının mümkün olan en kısa sürede durdurulması ve en az kayıpla atlatılabilmesi için gerekli adımları atıyor. Yukarıda saydığımız isimlerin dışında BMW de “3D yazıcı teknolojisini kullanarak tıbbi ekipman üretimi yapmamız mümkün” açıklamasında bulunmuştu.




    Kaynak:https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-volkswagen-ventila/volkswagen-tests-ventilator-output-as-carmakers-join-coronavirus-fight-idUSKBN2172VH







  • VW önce kendisi zehirli gaz salgılamasın, sonra temiz hava cihazı üretsin!!!

  • Bunu neden ülkemizdeki büyük şirketlerde goremiyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt
    Ne alaka arkadas ne alaka

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloodin

    VW önce kendisi zehirli gaz salgılamasın, sonra temiz hava cihazı üretsin!!!
    al benden de o kadar "DOSTLAR ALIŞVERİŞTE GÖRSÜN"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milyonlarca insanı zehirledi, kim bilir kaç tanesi bunların iğrenç para hırsı yüzünden akciğer kanseri veya solunum rahatsızlıkları çekti şimdide utanmadan solunum cihazı üretiyorlar. Birde bunun için para kazanırlar. Ey kapitalizm gözün doysun.!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mvn_

    Milyonlarca insanı zehirledi, kim bilir kaç tanesi bunların iğrenç para hırsı yüzünden akciğer kanseri veya solunum rahatsızlıkları çekti şimdide utanmadan solunum cihazı üretiyorlar. Birde bunun için para kazanırlar. Ey kapitalizm gözün doysun.!
    bir tur gunah cikarma.

    alman yapar lakin.
  • Bir sürü avrupa ülkesinde firmalar ve ünlüler seferberlik adına fedakarlıklar ve bağışlar yaparken nedense bizim ülkemizdeki zenginler patronlar cebinde akrep varmış gibi kimse elini cebine atmıyor.Valla şu an için vatandaş anlamında hiç de istenilen derecede duyarlılık gösteremiyoruz Hani türk milleti fedakardı cefakardı.Elin gavuru dediğin futbolcular ünlü isimler 1 milyon 5 milyon eurolar yardım olarak yapılıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.