Şimdi Ara

OnePlus 7 Pro yakında Wi-Fi 6 desteğine kavuşacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • OnePlus'ın mevcut amiral gemisi telefonları yakında Wi-Fi 6 desteğine kavuşabilir. Şu anda OnePlus 7/7T ve 7 Pro/7T Pro, Wi-Fi 6 bağlantısını desteklemiyor. Ancak bunun önünde donanımsal açıdan herhangi bir engel yok.



    Ayrıca Bkz.Galaxy S10 ve Galaxy Note 10 serisi telefonlara gelecek yeni özellikler belli oldu



    Söz konusu modellerde kullanılan Snapdragon 855 platformu Wi-Fi 6'yı destekliyor. Ancak akıllı telefonlarda bu teknolojinin kullanılabilmesi için WiFi Alliance kurumundan sertifika alınması gerekli. OnePlus bu sorunu yakında çözecek gibi görünüyor.





    Yeni güncelleme ile geliyor



    Çinli şirketin temsilcileri, OnePlus 7 Pro modeli için Wi-Fi 6 desteğinin bir sonraki yazılım güncellemesiyle geleceğini doğruladı. Bu durum muhtemelen şirketin aynı platformdan güç alan diğer güncel modelleri için de geçerli olacak.








  • Wifi 6 nedir faydası ne olacak bari onuda yazaydınız.

  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt
    Hadi teknoloji sitesi takip edip Wifi 6’yı hiç duymamış olmanızı anlıyorum. Google’a 2 saniyede yazıp, öğrenseniz elinize mi yapışacak. Tamam bazı haberlerde konu hakkında bilgi verilmesi önemli ama gerçekten çok bilinmeyen konularda olmalı. Siz hiç spor sever birinin haberin altına ‘ofsayt nedir onu da yazsaydınız’ diye yorum yaptığını gördünüz mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojik her ifadenin anlamını insanlar bilmek zorunda değil. Wifi 6'nın ne olduğunu bir kaç cümle ile özet olarak yazmak zor olmamalı. Editörlerin kalifiye olmaması ya da işlerini severek yapmamasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Her geçen gün içerik paylaşımında artış fakat içerik kalitesinde düşüş gözlemliyorum. Editör seçimine ya dikkat edilmeli ya da hatalar dikkate alınarak tekrarlanmamalı.


    Özet:
    Wifi 6 = 802.11ax
    Wifi 5= 802.11ac



    Wifi 6 ile ilgili detayı merak edenler Tplink firmasının yayınladığı yazıyı okuyabilirsiniz.
    https://www.tp-link.com/tr/wifi6/





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.