Şimdi Ara

İnstagram ücretsiz takipçi ve beğeni kasma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar bugün sizlere yeni açmış olduğumuz instagram takipçi hilesi sitesi hakkında bilgi vereceğim bu site hakkında instagram profilinizin görünüm açısından daha sağlıklı ve kaliteli olmasında yardımcı oluyoruz.

    İlk önce herkesin istediği takipçi sayısını arttırmak bunu tüm instagram kullanıcıların istediği özelliklerden birisidir.İnstagram takipçi kasmak için sitemizde bu ve bunun gibi bir çok araç bulunmaktadır.Günlük olarak sizlere verdiğimiz kredi ile instagram takipçi kasabilirsiniz her saat başı sizlere 100 kredi veriyoruz ve sitemize giriş yaparak bu krediyi harcayabilirsiniz sitemizde bulunan diğer özelliklerden bahsetmeden önce bu şekilde sadece takipçi sayınız artar ve kullanıcıları takip etmezsiniz.
    Ücretsiz bir şekilde takipçi,beğeni,yorum,izlenme kazanabilirsiniz artık platintakipci ile.ilk girişte tüm kullanıcılara +100 kredi ücretsiz (100 takipçi ve 100 beğeni).

    Diğer bir aracımız olan beğeni aracı siz kullanıcılarımıza takipçi hilesinde vermiş olduğumuz 100 kredi gibi beğeni hilesinde de 100 kredi vermiş oluyoruz sizde fotoğraflarınızın herkes tarafından beğenilmesi ve beğeni sayınızın daha çok seviyelere çıkmasını istiyorsanız siteye girip ücretsiz beğeni kasabilirsiniz. İnstagram beğeni hilesi ile birlikte profilinizin keşfete düşmesine olanak sağlanmaktadır ve bu sayede organik bir şekilde takipçi ve beğeni sayınız otomatik olarak artıcaktır.
    instagram beğeni kasma işlemlerini gerçekleştirdikten sonra diğer araçlarımızıda kullanabilirsiniz.

    Tek seferde sitemize girip tüm araçları basit ve güvenilir bir şekilde kullanabilirsiniz. Profilinizi herkesin görmesini istiyorsanız gün içerisinde sitemize girip sizlere vermiş olduğumuz araçları ücretsiz bir şekilde kullanarak kendinizi keşfete çıkarabilirsiniz.Her saat başı yapmak istiyorsanız sitemize fake hesaplarla girerek daha çok kredi ve araçları kullanma imkanı sağlanmış oluyorsunuz.instagram takipçi hilesi ve instagram beğeni hilesibunlar kullanılması gereken en ana araçlardır ve bunları sizlere daha iyi sunabilmek için sitemizde kullanıcılarımız genelde fake olmayan resimli takipçilerdir.

    Bu takipçi ve beğeni araçlarına ayırıcak vaktiniz olmayabilir ama takipçi ve beğeni kasma k istiyorsunuzdur,sitemizin paketler kısmında siz kullanıcılara sağlamış olduğumuz paketler sayesinde kendinize takipçi satın alabilirsiniz ya da beğeni satın alabilme imkanları vardır.İnstagram takipçi satın al ve profilini daha hızlı bir şekilde amaçlarına ulaştır sitemizde1000 adet takipçi satın aldığınızda 100 adet takipçi hediyesi mevcuttur.İnstagram beğeni satın almak isteyedebilirsiniz bunları için de tabi ki beğeni hediyemiz oluyor bu anlattığım tüm olanaklardan yaralanmak için yapmanız gereken tek şey

    Sitemize giriş yaparak kullanabilirsiniz -------->platintakipci.com



  • hesabın gitmeyecegine dair kesinlik nedir acaba
  • sedaterhan kullanıcısına yanıt
    Yukarıda da belirttiğim gibi fake hesaplarınızla giriş yaparsanız daha sağlıklı olur
  • hocam pek güven olmuyor böyle sayfalara yaa size mi ait site
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erenaltinkaynak

    Yukarıda da belirttiğim gibi fake hesaplarınızla giriş yaparsanız daha sağlıklı olur
    deniyecegim o zaman
  • sedatdinli S kullanıcısına yanıt
    Site bize aittir istediğiniz gibi giriş yapabilirsiniz.
  • 100 krediden sadece 10 kredi kullanabildim. İşe yaramıyor hepsini kullanabilseydim parayala da alacaktım vazgeçtim.
  • Düzenleme:
    Anladığım kadarıyla sistem şöyle işliyor. Bizim yaptığımız üyelikleri parayla başkalarına satıyorlar.

    Bedava kullanmak isteyenlere de 100 kredinin ancak 20 sini veriyor.

    100 kredim olmasına rağmen ancak 20 takipçi alabildim ama 30 TL verirsem 1000 takipçi vaad ediyorlar.

    Kişisel görüşüm o 100 kişiye alabilse paraya 1000 takipçiyi alacak insanlar vardır. Bir yorumda da gördüğüm gibi bedava vaad edileni alamadığı için, ücretliye yanaşmayacak insanlar çoğunluktadır. Sonuçta internet dünyası, dolandırıcı çok. Güven sağlamak vaad ettiklerini vermek önemli. Referanslar önemli :)

    Ben instagram, face vs kullanmıyorum ama meraktan kuzenimin hesabı üzerinde deneyeyim dedim. Önce bir hesap açtım. Farklı bir eposta adresimle.

    İzlenimler
    Artıları.
    Video izlenme hızlı bir şekilde gönderdi. (200 civarı 1 kerede)
    13 adet takipçi arttı (10 kez deneyerek)
    10 beğeni geldi( 2-3 kez deneyerek)

    Eksileri
    5dk da 60 kişiyi takip etti hesabım
    Ama ben bu kadar takipçi alamadım.
    Yorum gönder hesap gizli olmamasına rağmen çalışmadı.
    100 kredim var ama takipçi çok az geliyor
    Beğeni de çok az geliyor.

    Performansı iyi değil. Çok uğraştırıyor.

    Not : Anladığım kadarıyla bazıları gerçek hesapları ile kayıt oluyor. Başka hesapla girip kendi hesaplarına gönderebileceklerinin farkında değiller. Takip etmeyenleri gösterme kısmı kaldırılmalı. Sonuçta sizin vasıtanızla beni takip etmiş bir hesap bu yolla benim onu takip etmediğimi görüp beni takipten çıkarabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaptikBirHataKomiserBey -- 20 Nisan 2020; 11:53:50 >
  • Sisteme çok yüklendik sanırım :) İnstagram ücretsiz takipçi ve beğeni kasma
  • Bu tarz web siteleri kesinlikle güvenilir değildir. Instagram'dan takipçi arttırmanın birçok yöntemi bulunmaktadır ve bu tarz yöntemler genellikle oltalama adı verilen yöntemleri uygulayan kişilerin takipçi vaadi ile yönettiği platformlardır. Tavsiyem organik şekilde Instagram Takipçi arttırma işlemini yapmanızdır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.