Şimdi Ara

Yeni iPad Pro'nun merak edilen donanım özelliği açığa çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Apple, dördüncü nesil iPad Pro modellerini duyurmasıyla birlikte adeta vites yükseltti. Yenilenen iPad Pro; A12Z Bionic çipi, yeni kamera sistemi ve trackpad destekli Magic Keyboard aksesuarıyla kendi ligindeki üstünlüğünü bir kez daha tescilledi.



    iPad Pro'nun bu başarısının altında, güçlü donanım bileşenlerinin yattığından şüphe yok. Dün güncellenen iPad Pro ise donanım tarafında önemli iyileştirmelere ev sahipliği yaparken, RAM kapasitesi de bu gelişmelerden nasibini almış.



    Ayrıca Bkz.Üç kameralı yeni iPad Pro duyuruldu! İşte özellikleri ve Türkiye fiyatı



    2020 iPad Pro modellerinin tamamında 6 GB RAM bulunuyor



    Apple, her üründe olduğu gibi yeni iPad Pro'larda da RAM kapasitesini açıklamadı. Ancak iOS 13.4 kodları, dördüncü nesil iPad Pro'ların tümünün 6 GB RAM'e ev sahipliği yaptığını otaya çıkardı. 



    Yeni iPad Pro'lardaki RAM miktarının ekran boyutu ve depolama kapasitesine göre farklılık göstermediğinin altını çizelim. Zira geçtiğimiz yıl duyurulan iPad Pro modellerinde, depolama kapasitesine göre RAM miktarında bir ayrıma gidilmişti. Öyle ki 1 TB hafızalı modelde 6 GB RAM'e yer verilirken, daha düşük depolama kapasitesine sahip modellerde ise 4 GB RAM bulunuyordu. Dün tanıtılan modellerle birlikte bu ayrım da ortadan kalktı.





    Ultra Geniş Bant Çipi artık iPad'lerde



    Ortaya çıkan iOS 13.4 kodları Apple'ın iPhone 11 modelleriyle birlikte kullanmaya başladığı, uzamsal farkındalık sunan ve ultra geniş bant teknolojisini destekleyen U1 çipini, yeni iPad Pro'larda da kullandığını gösteriyor.



    Ayrıca Bkz.Yeni iPad Pro ne kadar güçlü? İşte AnTuTu skoru ve bir önceki iPad Pro ile kıyaslama



    Apple; bu çipin varlığından hiçbir şekilde bahsetmese de eşyaları takip etmek veya bulmak amacıyla geliştirildiği iddia edilen Apple AirTag aksesuarının tanıtılmasıyla birlikte, U1 yongasının aktif bir şekilde kullanılmaya başlanacağı söyleniyor. Zira üzerinde AirTag izleyicisi bulunan eşyaların konumunun, yalnızca U1 yongalarına sahip cihazlar tarafından tespit edilebileceği düşünülüyor. 



    Bu çipin AirDrop deneyimini iyileştirdiği de iPhone 11 modellerinden biliniyor. Öyle ki içerisinde U1 çip bulunan iPhone’unuzu başka bir iPhone’a doğrulttuğunuzda, AirDrop o aygıta öncelik vererek dosyaları daha hızlı paylaşmanıza olanak tanıyor.





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    İşte karşınızda yeni iPad Pro!
    İşte karşınızda yeni iPad Pro!
    İşte karşınızda yeni iPad Pro!
    İşte karşınızda yeni iPad Pro!
    İşte karşınızda yeni iPad Pro!
    İşte karşınızda yeni iPad Pro!
    İşte karşınızda yeni iPad Pro!
    İşte karşınızda yeni iPad Pro!
    İşte karşınızda yeni iPad Pro!
    İşte karşınızda yeni iPad Pro!
    İşte karşınızda yeni iPad Pro!



    Kaynak:https://9to5mac.com/2020/03/18/all-2020-ipad-pro-models-feature-6gb-of-ram-same-u1-chip-as-iphone-11/







  • A12x ile a12z işlemciler arasında ne gibi farklar var ?

  • bir pdf dosyasını açıp , isimlendirip mail atamadıktan sonra bu ramlar megahertzler havada kalıyor.

  • oly1786 kullanıcısına yanıt
    Ben bir PDF açıp, içini doldurup, altına kalemle imzamı atıp dosya adını değiştirip sonra dosyayı iPad hafızasına kaydediyorum. Sonra dosyayı önemli diye tag liyorum. Gerekli olduğunda istediğim yere gönderebiliyorum. İstersemsem USB C diske atıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • homeedition88 kullanıcısına yanıt
    Sigorta acentesiyim,web tabanlı (chrome) ürettiğim poliçeleri pdf olarak açamıyorum,
    hadi açmayı başardım mesela Groupama'da başarıyorum, mail atmak için Kitaplık'a kaydetmem gerekiyor ki , kopyasını müşteriye gönderebileyim ,seçeneklede kitaplık yok; dosyalara kaydettiğimde sayfalar boş ; diğer seçeneklerde kopyasını değil linkini gönderiyor bu sefer karşı taraf acente olmadığı için Groupama'ya erişimi olamayacağından onu da açamıyor. Anadolu Sigorta'da poliçeyi bile açamıyorum.

    senin işlemlerinde sorun olmadığı için şanslısın.
  • Bana öyle geliyor ki A12Z diye adlandırılan işlemci A12X in performans olarak aynısı sadece wifi 6 ve derinlik algılama sensörü için işlemci üzerinde yapılan birtakım değişikliklerden dolayı işlemciyi yeniden adlandırdılar.

  • oly1786 kullanıcısına yanıt
    admlar pc'ye kafa tutuyor nereye pdf açamıyor , tamam eksikleri var ama macbook pro'ya göre eksikleri var diğer sistemlere göre değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.