Şimdi Ara

Samsung yeni bir amiral gemisi tablet hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung’un yeni bir amiral gemisi tablet üzerinde çalıştığı söyleniyor. Yeni model mevcut Galaxy Tab S6'nın yerini alacağı için Galaxy Tab S7 olarak adlandırılabilir ancak bununla ilgili farklı görüşler var.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi, Surge mobil işlemci projesini sonlandırdı



    Güney Koreli şirket en son amiral gemisi telefonunda farklı bir isimlendirme politikasına gitmişti. Bu nedenle yeni tabletin Galaxy Tab S20 olarak gelme ihtimali bulunuyor. Önümüzdeki günlerde bu konu netlik kazanacaktır.





    Üç arka kamera ile gelebilir



    Henüz geliştirilme sürecinde olan cihazın teknik özellikleri konusunda bir bilgi yok. Ancak Qualcomm Snapdragon 865 yonga setiyle güçlendirilmesi ve 10.5 inçlik bir ekran taşıması bekleniyor.



    Buna ek olarak cihazda daha gelişmiş bir kamera sistemi de görebiliriz. Bildiğiniz üzere Galaxy Tab S6 çift arka kamerayla piyasaya sürülmüştü. Galaxy Tab S7 de şirketin üç arka kamera ile donatılmış ilk tableti olabilir.








  • 4 Yıldır kullandığım TabE ye android güncellemesi gelse hala kusursuz şekilde çalışır, geçenlerde bir niyetlendim S6 için iyice inceledim, gerçekten kusursuz bir cihaz, su geçrimezlik eksikliği var sadece... Zannediyorum Sammy S6 dan sonra parşömen gibi bükülen tablet çıkarmadığı sürece, üst düzey tabletlerini kimse yükseltmez kullanıcılardan...

  • 17" - 20" tablet olmadıktan sonra ne çıkarırsa çıkarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.