Şimdi Ara

Mercedes A180 W176 Benzin Alırken Pompa Atma Sorunu Çözümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
3.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Mercedes A180 W176'larda (Ve Mercedesin aynı dönemdeki bir çok aracında A, B, CLA, GLA) kronik olan, benzin alırken pompanın atması sorununun çözümü aşağıdaki gibidir.

    1. çözüm, işçilik ile beraber 600 ₺ yı geçen (parça parası 460 ₺) benzin deposu kömür filtresinin değiştirilmesi.
    2. çözüm, ki bende sorunumu bu şekilde çözdüm; aracın sağ arka tekerinin 60-70 cm kadar ön tarafında (benzin depo kapağı tarafı değil, diğer taraf) bulunan filtrenin 3 deliğine de kompresörle hava tutulması. Aracı liftle kaldırdıktan sonra, aracın sağ tarafında yer alan koruma tablası sökülecek. Tablanın altında yer alan siyah renkli bir giriş bir çıkış ve üst bölümünde tahliye çıkışı olan filtre sökülecek. Bu filtrenin 3 giriş çıkışına da 2-3 dakika hava tutulacak. Üst tahliyede delikli bir kapak var. O kapağı söküp hava tutarsanız daha iyi temizlemiş olursunuz. Sonrasında kapağı, filtreyi ve koruma tablasını tekrar yerine takmalısınız. İşlem sonrasında benzin alırken pompa atma sorununu bir daha yaşamayacaksınız. Ben İzmitte bu işlem için ustaya 40 ₺ ödedim. Bilginiz olsun.
    #mercedes #w176 #benzinpompaatması #kronik #sorun







  • Dediklerinizi aynen uyguladım. SORUN GİDERİLDİ. 2 Defa ayrı ayrı zamanlarda benzin aldım. Hiç bir sorun kalmadı. Çok teşekkür ederim sagolun.
  • Merhaba. İzmitte hangi servise yaptırdınız. Bakımlar için de servis arıyorum İzmitte. Önerebileceğiniz birisi var mı acaba? Aracım 2013 B180 w246 kasa benzin otomatik

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.