Şimdi Ara

CILIKKA BANLANSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cilikkayi banlamanizi istiyorum
    sebebi ise gunes sigortayi kotuluyormusmusmus...!! sevgili yonetim burada defalarca pejoyu citroeni reno yu kotulediler.. fransiz mallari dandikdir dediler. o zaman firma dosdu degildinizde simdimi firma dosdu oldunuz!! arti cilikka gunes sigortayi kotulemedi.. hasari ile ilgili sorunu bizimle paylasdi.. burasida bir paylasim platformu oldugu icin gayet normal bi davranisda bulunduormal olmayan sizin konuyu silmenizdir.. yonetimin konulari silmekTen haz duydugunu dusunuyorum artik.. saygilarimla...



  • Firmalar, haklarında yapılan olumsuz yorumlar nedeniyle ne yazık ki kullanıcılara yönelik değil, DH'ye yönelik hukuki işlem başlatıyor. Bunun örnekleri geçtiğimiz günlerde çok yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz. Bu nedenle firmalarla yaşadığınız sorunları belirtmeniz gereken en son yer DH'dir, buna izin vermiyoruz.

    Bu konuya ilişkin tekrar yeni bir başlık açıldığı taktirde hakkınızda cezai işlem başlatmak durumunda kalacağım, ben gerekli açıklamayı daha öncede yaptım. Eğer benzer konular varsa (hala gösterimde olan), linklerini bana gönderin kaldırayım.

    İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 13 Mayıs 2007; 22:27:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.