Şimdi Ara

Realme 6 ilk yazılım güncellemesini aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Realme geçtiğimiz hafta yeni akıllı telefonları Realme 6 ve Realme 6 Pro modellerini tanıtmıştı. 17 Mart tarihinde Realme 6i'yi tanıtacak olan şirket, Realme 6 için ilk yazılım güncellemesini yayınladı bile.



    Ayrıca Bkz.Google G Suite aylık 2 milyar aktif kullanıcıya ulaştı



    Kameraya yeni özellikler ekliyor



    RMX2001_11_A.11 sürüm numarasıyla gelen güncellemenin ilk olarak Hindistan'daki kullanıcılara dağıtıldığını ve kısa süre içinde tüm kullanıcılara ulaşacağı belirtilmiş. Mart Android güvenlik yaması ile gelen güncelleme paketinde, hızlı kaydırma sonucu Google Asistan'ın açılma problemi giderilmiş. Güncelleme ayrıca Soloop adında bir video düzenleme uygulaması ile birlikte geliyor ve telefonun 16MP'lik ön kamerasına iki özellik ekliyor.





    Açıklamalara göre Realme 6 kullanıcıları güncelleme ile birlikte artık ön kamera ile Gece Modu'nu kullanabilecek ve 120 FPS ağır çekim video kaydı yapabilecekler. Cihazın 90Hz yenileme hızı sunan 6.5 inç ekran, Mediatek MT6785 Helio G90T yonga seti, 4.300 mAh pil ve dörtlü kamera kurulumuna sahip olduğunu da belirtelim.








  • Türkiyeye ne zaman gelir acaba bu telefon?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyeye ne zaman gelecek bilmiyorsaniz kac aya gelmesini bekliyorsunuz lutfen cevap verin çok araştırdım

  • Bu güncellemeyi yükleyenler memnun mu? Ben telefonu yeni aldım ve henüz güncellemrdim, bu şekli ile memnunum. Kurup bir şikayeti olan yoksa yükleyeceğim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.