Şimdi Ara

Sizce 64gb xs alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aklımdaki soru şu şimdi ben 6s 16GB kullanıyorum.Xs almayı planlıyorum ama 64 ve 256 gb'dan başka bir sürümü yok. XS 64gb çok uygun ama 256gb acayip pahalı resmen 2 katı fark var. 64GB olanını alırım ama 1*2 sonra gene 16 gibi sürünmeye başlaırm diye korkuyorum. Sizce napmalıyım?



  • Aynı senin durumundaydım. 64 Xs’te geçtim. 64 GB her türlü yeterli olur. Hele 16 GB kullanmayı başarmış bizlere lüks bile geliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Afonso54

    Aynı senin durumundaydım. 64 Xs’te geçtim. 64 GB her türlü yeterli olur. Hele 16 GB kullanmayı başarmış bizlere lüks bile geliyor.
    181 fotoğraf var 14 uygulama var 1tanesi oyun sadece 2.5gb yerim var. 64gb alıp gene 1-2 sene sonra gene aynısı olucaksa hiç almıyım daha iyi ondan korkuyorum.
  • Sensenin2 S kullanıcısına yanıt
    merak etmeyin kolay kolay dolduramazsınız 64gb'ı (özellikle uğraşmazsanız)
  • 256 gb dan aşağısını almam diyen ben 64 gb tı bile daha doldurmadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de yıllardır iphone 6'nın 16gb'ı ile ittir kaktır bi şekilde idare ettim. gereksiz programları sildim, videoları ve fotoları sürekli pc'ye yedekledim vs vs. Ama yeni alacağınız XS, XR, 11 gibi modeller 4K görüntü kalitesinde video çekimi yapacakları için bu videoların boyutları bizim elimizdeki iphone 6/6s 'lerin video boyutlarından çok çok daha büyük. o nedenle arşivde çok daha fazla yer kaplayacaklardır. yani ileride 64 gb bugün kullandığımız 16gb gibi bizi zorlayacaktır. ben en azından 128GB olanlarından alma taraftarıyım. tabi şu an piyasada telefon da yok kaç gündür bakıyorum Turkcell mağazalarına. apple mağazaları da önlem amaçlı kapandığı için bir süre daha eldeki telefon ile bekleyeceğim. şimdiden hayırlı olsun alacağınız telefonlar.
  • Giovanni_ kullanıcısına yanıt
    Hocam 4k 60Fps muazzam bir özellik ancak o videoları izlemek için 4k Monitör veya Televizyon gerekiyor. Maalesef bu tarz cihazlar bende olmadığı için 1080/60 video çekiyorum. 64 GB'yi doldurmak bizim gibi oyun oynamayanlar için çok çok zor..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.