Şimdi Ara

Macbook retina 13 ekran değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Macbook retina 13 2015 ekranda çizgiler çıktı bildiginiz ekran değişimi için önerebileceğiniz bir yer varmı güvenilir. İzmirde olursa daha iyi olur teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam bende de MacBook Pro 13 2015 var. Bununla alakalı değişim programı vardı. Alınma tarihinden 4 yıl sonraya kadar ekran soyulma problemi için ücretsiz değişim yapıyor Apple. Benim 4 yılı bir kaç ay geçmiş olmasına rağmen izmir egemek e verdim. Ücretsiz değiştirdiler. 2 gün sonra teslim ettiler. Bu işlemi geçen hafta yaptırdım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torice

    Hocam bende de MacBook Pro 13 2015 var. Bununla alakalı değişim programı vardı. Alınma tarihinden 4 yıl sonraya kadar ekran soyulma problemi için ücretsiz değişim yapıyor Apple. Benim 4 yılı bir kaç ay geçmiş olmasına rağmen izmir egemek e verdim. Ücretsiz değiştirdiler. 2 gün sonra teslim ettiler. Bu işlemi geçen hafta yaptırdım.
    Hocam benim alet düştü ya 2 tane yatay çizgi var ekranda. Kullanıyorum böyle sıkıntı değil de ücretsiz değiştirirler mi zannetmiyorum ya :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşme ve kırılma ise biraz zor ama belli de olmaz. Müşteri memnuniyet adına Apple ın ne yapacağı bazen belli olmuyor. Zaten ücret çıkarsa yaptırmadan geri alırsın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.