Şimdi Ara

Bitci borsası Türkiye’de ilk blok zinciri hizmetini başlatıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Ünlü finans değerleri takip ve yatırım aracı Investing’in desteğiyle ülkemizde kurulan Bitci kripto para borsası, oluşturduğu yeni yapılanma ile birlikte Türkiye’de ilk kez blok zinciri hizmetleri sunmaya başladı.



    Bitcichain nedir?



    Bitcichain adıyla başlayan hizmette müşterilere pek çok farklı blok zinciri çözümleri sunuluyor. Merkeziyetsiz bir blok zinciri ağı olan Bitci üzerinde müşteriler akıllı sözleşmeler çalıştırabilir ve kendi para birimlerini üretebilirler.



    Ayrıca Bkz.Koronavirüse karşı Türk Işın Tedavisi



    Bitcichain hizmetinin en önemli tarafı müşterilerin kendilerine ait bir kripto para borsası kurabilmeleri ve cüzdan hizmeti sunabilmeleri olacak. Bitci kripto parası temelinde olduğu için oluşturulan kripto paralar Bitci cüzdanında saklanabilecek ve Bitci parasına dönüştürülebilecek.





    Kripto paraya ilginin yüksek olduğu ülkemizde böylece yeni kripto para borsası kurmak isteyenlerin işinini kolaylaşacağını söyleyebiliriz. Ayrıca BitciPay ile kripto para ödeme sistemleri ve sadakat programları oluşturabiliyorsunuz.



    Kripto para borsası haricinde müşteriler tedarik zinciri verilerini blok zinciri üzerine kaydedebiliyor ve geçmişe yönelik olarak hiçbir şekilde müdahale edilmeyen güvenli bir yapıya sahip oluyor.








  • Bir günde %50 değer kaybeden bir yatırım aracıdır bitcoin

    Keriz.avi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok karizmatik bir isim bulmuşlar..

  • Çiftlikbank konulabilirdi ismi daha pratik ve akılda kalıcı.

  • O iş BİT di.

  • Esasen doların hegomanyasını altüst edecek herşeyi desteklerim lakin bu yöntemlerin akıl hocaları kimler işte sıkıntı burada başlıyor. yağmurdan kaçarken sonra doluya yakalanmayalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 14 Mart 2020; 9:32:19 >
  • bitcoin uluslar arası bir dolandırıcılık agıdır ve çok şaçma yarın savaş çıktı o o oldu bu oldu bi anda tüm yatırımım püffff oldu demek muhatabın bile yok

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.