Şimdi Ara

the invisible man (28.şubat.2020) elisabeth moss

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • the invisible man (28.şubat.2020) elisabeth moss


    Film, varlıklı ve zeki bir bilim insanıyla sürdürdüğü ilişkisinde fiziksel ve duygusal şiddet görmekte olan Cecilia Kass'ın çevresinde örülüyor. Kontrolcü ve baskıcı olan erkek arkadaşına daha fazla dayanamayan Cecilia gecenin bir yarısı kaçmanın bir yolunu bulur ve yaşadığı kabustan olabildiğince uzaklaşmaya karar verir. Eski sevgilisinin kendisini bulacağından endişe ettiği için saklanmaya karar veren genç kadın, kız kardeşi, kardeşlerin bir çocukluk arkadaşı ve onun kızından yardım alır. Ancak Cecilia’nın sorunlu eski sevgilisi intihar ettiğinde ve ona büyük servetinin cömert bir kısmını bıraktığında, Cecilia ölümünün bir aldatmaca olduğunu düşünmeye başlar. Bir dizi ürkütücü tesadüf tehlikeli hale gelmeye ve sevdiği insanların hayatını tehdit etmeye başladığında, Cecilia çaresizce kimsenin göremediği biri tarafından avlandığını kanıtlamaya çalışır. Ancak bu süreçte genç kadının akıl sağlığı tehlike altına girer.

    1933 tarihli aynı adlı klasik filmin yeniden çevrimi olan yapım, yine H.G Wells'in romanından uyarlanıyor.

    not: filmi beğendim ne zamandır konusu yok bende açıyım dedim. şimdi kitabını aldım okuyorum. ama kitap filmden alakasız.



  • Konusu güzel ama biraz ağır ilerliyor. Sonlara doğru hareketleniyor. Ahım şahım değil, çerez niyetine izlenebilir. 6.5/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben başarılı buldum. Takıntılı ve kontrolcü dahi bir bilim adamının kadına yaşattığı zindan hayatı ve kadının üzerinde bıraktığı psikolojik etkiyi bilimkurguyla birleştirmişler ve ortaya başarılı bir iş çıkmış. Başroldeki kadın iyi bir oyunculuk sergilemiş. O psikolojik havayı iyi yansıtmış. Şüphe duygusunu insana yansıtıyor. Filme korku denmiş ama daha çok gerilim var. Biraz ağır ilerliyor, biraz hareketleniyor bir daha ağırlaşıyor derken, film kendini izletiyor. Sonu idare eder cinsten.

    Ekleme: Zencinin oyunculuğu da iyiydi. Değinmeden geçemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 7 Nisan 2020; 2:21:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin gerilimi iyi,çok yüksek beklentiye girmeden izlenebilir
  • bende geçenlerde izlemiştim fena değildi bazı yerlerde gerildim gerçekten izlerken tavsiye ederim bu tarz yapım arayanlara 7/10
  • 6/10 Fena film değil fakat, filmin ilk yarısı çok kötü, kayış sonradan kopuyor. O yüzden 6 veriyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.