Şimdi Ara

Marvel evreninin en ÖLÜMSÜZ karakteri hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • son açıklanan omega mutanlar listesinde de yer alan İCEMAN kesinlikle favorim.

    çizgi romanlarda ölümsüz denilen çoğu karakterin öldüğü bölümler var ve yani çoğunu öldürmenin bir şekilde yolu bulunmuş ancak anladığım kadarıyla iceman i öldürmek imkansızdan öte.

    tanrısal kozmikleri saymazsak (ki onların bile çoğu öldürülebildi)

    sizce en ölümsüz karakter hangisi ve neden?

    açıklama frpnet alıntısıdır.

    quote:

    Iceman‘i tanımayanınız yoktur, peki bu arkadaşın nesi Omega, diyebilirsiniz. Iceman, vücut sıcaklığını denetleyen beyninin hipotalamus bölgesini devre dışı bırakıp, iç ve dış vücut sıcaklığını saniyenin binde biri sürede değiştirip “mutlak sıfır”a ulaşabilir ve dolayısıyla buz formuna ulaşabilir. Ama kendisini Omega Seviye yapan gücü tabii ki bu değil. Iceman, etrafta nem olduğu sürece -ki Dünya üzerinde nemin yüzde 0 olduğu hiçbir yer yoktur- istediği nesneyi; canlı ya da cansız, hatta havanın kendisini bile uzaktan dondurabilir. Buna insan kanını, insanın ciğerlerine çektiği havayı anında dondurmak da dâhil. Bu kadar mı? Tabii ki değil. Sadece yakınındaki ya da görüş mesafesindeki havayı değil, teknik olarak Dünya atmosferinin tamamını dondurabilecek bir potansiyele sahiptir. Sadece buz da değil, Iceman isterse moleküllerinin sıcaklığını ve aralarındaki bağların kuvvetini kontrol edip tamamen su formuna, hatta su buharı formuna geçip hareket edebilir ve bu formlardayken bile güçlerini tam potansiyelde kullanabilir. Dolayısıyla su molekülleri üzerinde de mutlak hakimiyete sahiptir. Defalarca paramparça edilmiş, buharlaştırılmış ya da eritilmiştir ama kendi vücudunu sadece irade gücüyle tekrar bir araya toplamayı başarmıştır. Çoğu okuyucu Iceman’in bu yüzden ölümsüz olduğunu iddia etmektedir. Gücünün limitleri bilinmemekle birlikte kendini limitlerini keşfedecek kadar zorlamamıştır.







  • Galactus evrende ki en kozmik ve ölumsuz varlık galiba .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 11 Mart 2020; 21:47:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reno megane
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haqueim

    reno megane
    yok toyota corona

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulen şu x men serisinde bildiğin liseli sünepe rolünde gördük bu karakteri. cgi masrafları yüksek olmasa daha fazla ekran süresi görebilirdi. days of future past filminde biraz kendini göstermeye çalışmıştı.
  • Franklin Richards. Marvel'i severim. Kardeşimin bir sürü romanı var, oradan bakıyorum bazen. Tüm bilindik filmleri de seyrettim. Çok hoşuma gidiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel karakterine çok hakim değilim ama bence legion kendisi istediği bütün karakterler olabilir nasıl desem isterse kaptan Marvel bile olabilir istese sen bile olabilir gelmiş geçmiş en güçlü mutant kendisi zamanda yolculuk zamanda geriye yolculuk o kadar güçlü kü 3. Boyut canavarlara kafa tutuyor :D manyak beyin yakan bir dizisi var böyle beyin alev alıyor izledikce :D tavsiye ederim legion izleyin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en güçlü demedim en ölümsüz dedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0ket -- 18 Mart 2020; 16:24:10 >
  • Thor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • spidermannnnn
  • Hulk ezer,hulk yok eder !

    Hulk sinirlendikçe güçlenir,potansiyeli ve dayanıklılığı sınırsızdır,güneşe atılsa tık demez

    Bir keresinde reyis o kadar kızar ki ters sahte tanrı thorun çekicini kaldırmıştır.Hulk reyis varken sen kimsin thor.Çizer bıraksa ikiye ayırıp kalan parçalarını püre yapacak hala laga luga

    Adamın asabını bozmayın.Hulk en güçlü,en ölümsüz,en endir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 18 Mart 2020; 17:7:52 >
  • Marvel'i takip etmeyi bıraktım. Ama en son bütün dünya kıyameti yaşıyordu. sadece hulk canlı kalabiliyordu. kendi kendine takılıyordu dünyada. kozmik varlıklarda vardır ayrıca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.