Şimdi Ara

Xiaomi Mi A2 Lite için yayınlanan Android 10 güncellemesi birçok soruna neden oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • 2018 yılında piyasaya sürülen ve ülkemizde de satışa sunulan Xiaomi Mi A2 Lite, geçtiğimiz gün Android 10 işletim sistemine güncellenmişti. Cihazlarını yeni işletim sistemine güncelleyen kullanıcılar ise yaşadıkları sorunlardan şikayetçi durumda.



    Ayrıca Bkz.Çinli bilim insanları açıkladı: Koronavirüs embriyoya bulaşabilir



    Xiaomi henüz resmi açıklama yapmadı



    Reddit kullanıcıları, Xiaomi Mi A2 Lite için yayınlanan Android 10 güncellemesinin cihazlarının ekranında problemlere neden olduğunu bildiriyorlar. Bir kullanıcıya göre yeni güncelleme yüklendikten sonra, ekranın alt kısmında kararmalar ve görüntü bozuklukları meydana geldi. Güncellemenin, ekranın arkasındaki LED'lerin bir kısmını devre dışı bırakan bir hatayla geldiği ifade edilmiş ve bu sorun diğer kullanıcılar tarafından da doğrulanmış durumda.





    Başka kullanıcılar, Android 10 güncellemesi sonrasında akıllı telefonun şarj göstergesinin yüzde 66'da donup kaldığını belirtirken, bir grup Mi A2 Lite kullanıcısı da telefonun kapandıktan sonra bir daha açılmamasından şikayetçi. Xiaomi forumlarında ise güncellemenin geri çekildiği belirtiliyor. Şirketin konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadığını da belirtelim.








  • Android one programını google üreticilere bıraktıktan sonra kepaze oldu program, başkasının romunu kendi telefona atan mı ararsın, hiç test etmeden 1 hafta arayla 2 farklı telefonunu brick eden mi ararsın.

  • Aaa öylemiymiş ya? Hiç bilmiyorduk hemen haber yaptınız da telefonlarımız Brick olmadı. Çok yaşa DH.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme ile telefonları kullanılamaz hale getireni de gördük!! Birde Xiaomi, Google iş ortağı şu rezalete bakın Android One diye alıyorsun güncelleme hem geç geliyor hemde cihazları brick ediyor REZİLLİK.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NemesiS_81 -- 11 Mart 2020; 12:5:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi A3'te de Android 10 güncellemesi sorunlu olduğu için geri çekilmişti. A2 Lite'ta da çöp çıktı.
    Doğru düzgün güncelleme veremeyeceksen en baştan sözünü verme ki insanlar da Google'ın ismine güvenip Android One telefon almasın.
  • bu olaylardan sonra android one işinin resmen bittiği belli. resmen rezillik akıyor heryerinden

  • Androidone bitti artik. Hem her androidone modelde güncelleme geç geliyor üstüne sorunlu. Ve sorunlar çözülemiyor kolayca.

    Bu arada bu güncellemeyle telefonum birdaha acilmadi. Ugrasarak hallettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pixel takilin. Yazilimda en sade olani yapamiyor oluslarinin mazereti yoktur .. Anlayin artik! : Xiaomi diyor ki Android One a sabote ediyorlar amaclari kendi arayuzlu cihazlarina dayatma odakli... Baksanize Mi A3 herseyi ile geriye gidilmis! ... 720P oled! 1080P IPS LCD den! ... Dengesizligin kasitli olduguna dair bircok emareleri de vardi gerci ...

  • Merhaba arkadaşlar bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Telefonda biriyle konuşurken başka bir arama geldiğinde konuştuğum aramayı kapatıp yeni gelen aramaya geçiyor başıma böyle birşey gelen varmı vede çözümünü bilen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.