Şimdi Ara

Horizon Zero Dawn Complete Edition (2020) [PC ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.066
Cevap
18
Favori
59.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony den de yerel fiyatlama politikası beklerdim MC nin yaptığı gibi.

    Ondan sonra biz PC ye çıkardık satmadı diye gelmeyin. 3 yıllık ortalama kalitede bir oyuna kimse o kadar para vermez vermemeli.
  • Acaba buradan gelecek Türkçe yamayı orijinal oyuna entegre etme girişimi olur mu? Konsolda şu oyunu İngilizce oynamak cidden çile ya, aşırı fazla hikaye sunumu parçaları var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ClaymoreCountry

    Kontrol zorluğu yürü git ya Sony üstümüze salıyor bu kafasızları biz uğraşıyoruz burda
    sen neyin kafasını yaşıyon adamın düşünce tarzına bak, kendisi oyun fanatiği olmuş belli sony salıyor dediğine göre .

    Sony bana maaş verse keşke de savunsam.Boş boş yorum yapma ,neymiş ana karakter ilgi çekici değilmiş.Ulan böyle yorum mu olur ?X e sorsan tangalı karakteri ilgi çekici bulur, y ye sorsan 2 metrelik adamı çekici bulur,Z ye sorsan başkasını çekici bulur.Sen neyin yorumunu yapıyorsun bununla ilgili?

    Dediğim gibi bi halttan haberin yok,horizonun hikayesini bildiğin de yok.Horizonun hikayesine çöp diyen adam recep ivedik izleyip matrixe çöp diyen insandır aynı zamanda




  • İnsan oğlu işte hep daha fazlasını ister ama emek vermek istemez

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yigit1044 kullanıcısına yanıt
    Axaxadwv orada kastettiğim karakterin altının boş olması bunu anlamayacak kadar kafasız mısın ?

    Horizon un hikayesini beğendiğine göre senle zaten oyun tartışmak bir hata koyun gibi bi şeysin sen Sony ne yapsa salyalar aka aka oynuyorsun casual oyunculuk dan öteye de gidemezsin boş adam hadi yallah blok yedin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic olmasaydı alamayacaktım . Epictekilerden Allah razı olsun. Steam gibi bir anda artırmadılar. Bu fiyata da bir kaç yıl düşmez herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord De Seis kullanıcısına yanıt
    Yerel fiyatlandırma yapınca da bu sefer başka ülkedeki şark kurnazları vpn bilmem ne açıp saçma sapan yollarla oyunu elde ediyorlar. Bu da oyuna normal para vermiş dürüst insanları öfkelendiriyor ve şikayete sebep oluyor. Bu oyunla ilgili de baya konu açıldı redditte, çok şikayet vardı fiyatla ilgili.
  • 77 tl fiyatı gören adam artık 270 tl verir mi bu oyuna?

    Bu adamlarda ticari akıl hiç yok. Bir hata yaptıysan tükürdüğünü yalamayacaksın. O fiyata kimse almaz artık o oyunu kendini enayi hisseder normal bir insan çünkü.

    Bu kadar basit bir şeyi düşünme kapasitesi yok bu fiyatı belirleyen adamların.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

    Güzel Grafikli ,sinematikli ,dünyası cazip, sanat kısmı iyi bir oyun. Güzel açık dünya hack and slash oyunu. Piyasadaki çoğu hack and slash oyununda daha iyi açık dünyası var. Bu oyunu gta,witcher,rdr gibi oyunlarla karşışatırmayın. Ac oyunun rakipleri saydıklarım AC oyunları çöp oğlu çöp. Bu oyun ise türünde güzel bir oyun. Hiç bir konuşmanın olmadığı snırlı açık dünyası olan hack and slash oyunlarından güzel. Detroit türkçe dil desteği ve ps özel oyun olduğu için özelikle satın almıştım. Keza horizan ps ye özel ve türkçe yaması geldiği için aldım. Pc ye çıkan psye özel oyunları alıp desteklemek lazım. Death Strandingi fiyatı ve kendisi ilgimi eçkemdiği almyacağım. Fiyat detroit yada horizan gibi olsaydı sırf Kojima oyunu diye alırıdm. Belki Bir gün Lust of Us da oynarız.
    Hack and slash oyunlarının en büyük özelliği oynanıştır. Oynanış akıcı olmak, çok fazla yetenek ve silah olmak zorundaki iyi combolar çıkarabilelim. Horizon'ın da en büyük eksikliği oynanış. Sürekli kendini tekrar eden bir yapısı var. Mesela DmC 5 açık dünya bir oyun değil ama mesele hack and slash ise havada karada tokatlar Horizon'ı. Hatta kıstas bile kabul etmez. Aynı şekilde Bayonetta da öyle.




  • epicle daha geç iletişime geçmiştir. 1 gün geç fiyat artırmak steami rezil epici kahraman mı yaptı. Steamde 10 tl ucuza alındı
  • Resmen Norveç'te daha ucuz. Fiyatı 10 tl bile olsa şimdiye kadar hiç bu fiyat politikasını izleyen şirketlerden oyun almadım, almayacağım da. Birkaç üye de millete hakaret etmiş bilmiş bilmiş "ucuzluk yapıyorlar" diye, insanda biraz gurur olur.
  • Dolar 3 tl yken abd 60 dolara satılıp tr de 75 dolara satılan 2k oyunları biliyorum. Adamlar bildiğin bizi sallamıyor , rusyada bu fiyatlar daha ucuzdu. Birçok firma tr ab ile aynı fiyattan satıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epic platformu olmasaydı alamazdım hocam yalan mı. Bir tane daha opsiyonun faydası işte.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 6 Temmuz 2020; 22:26:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben alabilecekken resmi türkçe dil desteği ile gelmedi diye almadım

    Pişmanmıyım? Böyle güzel görünen bir oyunu oynamayı çok isterdim ama pişman da değilim. Muhtemelen 20 lira bile olsa almazdım. Cyberpunka vereceğiz kendimizi artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Return to Monke

    Epic olmasaydı alamayacaktım . Epictekilerden Allah razı olsun. Steam gibi bir anda artırmadılar. Bu fiyata da bir kaç yıl düşmez herhalde.
    Hocam ilk gününde "Fiyat çok iyi ama ben indirim beklemeyi tercih edeceğim sanırım. Bir de optimizasyonu görmek lazım tabi." demişsin o zaman alsaydınız Epicten değil Steam'den alabilirdiniz
    Ben de oynanış ve optimizasyon konusunda emin değilim ama çıkışından 2 hafta sonrasına kadar iade hakkım var kötüyse basarım iadeyi alırım 67 liramı.
    Steam fiyatları arttırmak için günlük sıfırlanmayı bekledi Epic'in hantallığı ilk defa oyuncular için faydalı oldu.




  • Ön yükleme olmayacak mı oyunda ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Porno Graffiti

    Ön yükleme olmayacak mı oyunda ?
    Haritada dolaşırken konsolda ön yükleme yok.Bölgesel fast travel larda ön yükleme mevcuttu sadece.Pc dede aynısı olur.Ssd veya nvme avantajı olduğundan çok daha kısa olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.