Şimdi Ara

Samsung Galaxy M40 için Android 10 güncellemesi yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Akıllı telefon üreticisi Samsung'un, Android 10 işletim sistemine yükseltilen son modeli Galaxy M40 oldu. İlk olarak Hindistan'daki kullanıcılara sunulan bu güncellemenin kısa bir süre içinde tüm kullanıcılara ulaşması bekleniyor.



    Ayrıca Bkz.Huawei'nin bu yılki akıllı telefon satışlarında yüzde 20'lik düşüş bekleniyor



    Güncelleme paketi 1.7 GB boyutunda



    Samsung'un diğer M serisi akıllı telefonları gibi Galaxy M40 modelinin de One UI 2.0 yerine One UI Core 2.0 arayüzünü alığını belirtelim. Bu da yerleşik ekran kaydedici gibi bazı özelliklere sahip olmayacağı anlamına geliyor. M405FDDU2BTB5 sürüm numarasına sahip güncellemenin boyutu ise 1.7 GB'ın üzerinde.





    Mart güvenlik yamasını da barındıran güncelleme paketi ile birlikte, yeni navigasyon özellikleri, gelişmiş gizlilik ve bildirim yönetimine ek olarak, Dijital Denge gibi tüm standart Android 10 özellikleri de geliyor. Güncellemenin cihazınıza ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmek için, akıllı telefonunuzun Sistem-Yazılım Güncellemeleri menüsünü kullanabilirsiniz.








  • Anlasilan bundan sonraki amiral gemisi modeller haric Core diye kirpilmis olarak gelecek. Madem oyle niye boyle gecikmeli geliyor anlamis degilim. Android 11 Beta1 in ikinci minor guncellemesi gecen haftalarda yayinlandigi su surecte Samsung AYIP ediyor. ( Samsung Note9 ve Android 11 yuklu Pixel 2 XL sahibi biriyimdir ..) .

  • Bu telefonun Türkiye'de resmi olarak satışı yok bildiğim kadarıyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.