Şimdi Ara

Huawei'nin bu yılki akıllı telefon satışlarında yüzde 20'lik düşüş bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Huawei 2019 yılından bu yana ABD'nin yaptırımları ile karşı karşıya. Şirkete uygulanan yasaklar, geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen akıllı telefon satışlarını pek etkilememişti ancak bu yıl öyle olmayacak gibi görünüyor.



    Ayrıca Bkz.Twitter ilk kez, Donald Trump'ın retweet ettiği videoya manipüle edilmiş içerik uyarısı uyguladı



    ABD yasakları bu yıl etkisini gösterecek



    Yayınlanan yeni raporlara göre Huawei'nin Google ve diğer Amerikan şirketleriyle olan iş birliği yasağı sonucu bu yıl gerçekleştirilecek olan akıllı telefon satışlarında yüzde 20 düşüş yaşanacak. Şirket 2019 yılında 240 milyondan fazla akıllı telefon satışı gerçekleştirdiğini açıklamıştı. 2020 yılında ise bu rakamın 190 ila 200 milyon arasında olacağı öngörülüyor.



    Şirketin bu yıl piyasaya süreceği akıllı telefonlarda Google uygulama ve hizmetlerini kullanamayacak olması, yaşanabilecek olan bu düşüşün ana nedeni olarak gösteriliyor. Huawei her ne kadar kendi uygulama ekosistemini kurmak için büyük çaba sarfetse de, bu durum birçok kullanıcının fikrini değiştirmesi için yeterli olmayabilir. Eğer ABD yasakları aynı şekilde devam ederse, Huawei'yi daha zor günlerin beklediğine şahit olabiliriz.








  • Kirin710 stoğu bitti galiba

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.