Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10 ve Mi 10 Pro'nun global lansmanı 27 Mart'ta yapılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Koronavirüs salgını, Mobil Dünya Kongresi 2020'nin iptal edilmesine yol açmış ve teknoloji şirketlerinin planlarını da alt üst etmişti. Bunlardan biri olan Xiaomi, Çin'de tanıttığı ancak global olarak lansmanını gerçekleştiremediği Mi 10 ve Mi 10 Pro'yu 27 Mart'ta tanıtacak.



    Ayrıca Bkz.Merakla beklenen Meizu 17'nin yeni bir görseli paylaşıldı



    Lansman çevrimiçi gerçekleştirlecek



    Xiaomi'nin yeni akıllı telefon modelleri Mi 10 ve Mi 10 Pro, planlanandan bir ay sonra tanıtılmış olacak ve birkaç gün içinde de Avrupa'daki teknoloji mağazalarında satışa sunulacak. Bu arada cihazların Çin'deki satışları da devam ediyor. Xiaomi'nin Mi 10 ve Mi 10 Pro'yu satışa sunmasının ardından cihazların saniyeler içinde tükendiğini de belirtelim.





    Şimdiye kadar Çin'de gerçekleşen satışlarda, daha uygun fiyatlı olan Mi 10'un önde olduğu belirtiliyor. Avrupa ve diğer ülkelerdeki satışların da buna paralel olacağı düşünülebilir. Xiaomi, 27 Mart'ta gerçekleştireceği etkinliği çevrimiçi düzenleyecek ve bu yayın YouTube, Twitter ve Facebook üzerinden canlı izlenebilecek.








  • Çöp.

  • Sıkıntı yok kardeş 5 lira daha koy ayfon al . Bizim paramız kıymetli .

  • Kavisli olması haricinde güzel cihaz fakat tr de xiaomiler çok pahalıdan satışa çıkıyor. Bu telefonu samsung türkiye getirse 4500 lira fiyat çekerdi. S10 liteyi 5500 den getirmişler ki bildiğim kadarıyla s10 lite daha pahalı mi 10 dan

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.