Şimdi Ara

Facebook, koronavirüs korkularını kullanma çabalarını önlemek için belirli reklamları yasaklayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Facebook, sosyal medya platformunun insanların koronavirüs salgınıyla ilgili endişelerini sömürmek için kullanılmasının önlenmesi çabasının bir parçası olarak tıbbi yüz maskeleri için reklamları geçici olarak yasaklıyor.



    Şirket, yasağın sosyal ağdaki reklamların yanı sıra Facebook Marketplace'deki ticari girişleri de kapsadığını belirtti. Facebook, önümüzdeki birkaç gün içerisinde yasağı uygulamaya başlayacağını söyledi.



    Ayrıca Bkz.Birçok Samsung cihazı için Netflix HD ve HDR desteği geldi!



    Şirketin reklam ve iş politikalarını uygulayan ürün ekibine liderlik eden Leathern, “Tıbbi yüz maskeleri satan reklamları ve ticaret listelerini yasaklıyoruz. Kovid-19'u yakından takip ediyoruz ve bu halk sağlığı acil durumundan yararlanmaya çalışan insanlar görürsek politikalarımızda gerekli güncellemeleri yapacağız. Önümüzdeki günlerde bu değişikliği uygulamaya başlayacağız.” dedi.






    Facebook ayrıca, sınırlı bir tedarik anlamına gelen veya potansiyel alıcılar arasında bir aciliyet hissi yaratan tıbbi ürünlerin reklamlarını ve Kovid-19'un "tedavisi" veya önlenmesini garanti eden reklamları da sınırlayacak. Bu değişikliklerle birlikte, önümüzdeki birkaç gün içinde Facebook, koronavirüs temalı grupları ve sayfaları algoritmik önerilerinden engellemeye başlayacak.








  • Ideal tedbirsizlikler. Gerek devletten yana gerek bireysel bilinc manasinda eksik olmasi ile topluma karismak ve ister istmez temas halinde olmak bilhassa Turkiye'de yasayanlar icin ne anlam ifade etmektedir ?

  • Ayrıca virüs konusunda bazı sahtekarlar da çıktı piyasaya. Bitkisel tedavi korunma ayağı yapıyorlar. Her şeyden beslenen insanlar var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.