Şimdi Ara

Chrome Otomatik Form Doldurma Her Sitede Çalışmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • başlıkta da belirttiğim gibi chrome otomatik doldurma olayı her sitede çalışmıyor. mesela TSE nin sitesinde durmadan proje giren birisiyim. her seferinde her şeyi yazmak zorunda kalıyorum. tüm ayarlar açık olmasına rağmen asla öneriler kısmı gelmiyor. acaba bu siteden siteye değişiyor mudur? yada flash, java yada herhangi bir sıkıntıdan mı kaynaklanmaktadır?

    bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.



  • LastPass yükleyin.

    O formu doldurun,LastPass ikonuna tıklayın ve "Add Item" başlığına tıklayın.Alta ilerleyip "Save All Entered Data" başlığına tıklayın.

    O forma girmiş olduğunz bilgiler LastPass kasası içinde kayıtlı olacak. Bu şekilde siteye her girdiğinizde otomatik olarak o formu doldurabilirsiniz.


    Chrome Otomatik Form Doldurma Her Sitede Çalışmıyor
  • hocam ilgin için teşekkür ederim. daha kurup deneme fırsatım olmadı da sormak istediğim; her bilgiyi ilk önce uygulamaya mı yüklemeyelim yoksa bundan sonra hangi satıra ne yazarsam otomatik olarak kendi alacak mı bunları hafızasına?

    bahsettiğim kısımları ek olarak yüklüyorum ne demek istediğimi tam olarak öyle ifade edebilirim herhalde çünkü o her kutucuğa genelde her seferinde farklı bir bilgi giriyorum.

    Chrome Otomatik Form Doldurma Her Sitede Çalışmıyor
  • Forma her seferinde farklı bilgi giriyorsanız olmaz.

    Ama şöyle olabilir. Formda değişmeyen,sabit bilgiler varsa onları otomatik doldurur diğer kısımları da elle girmeniz gerekir.

    (Böyle olması gerekir diye biliyorum çünkü ben form doldurma özelliğini kullanmıyorum bu uzantının. Şifre tutmak ve otomatik doldurmak için kullanıyorum.)



    @revolutionary
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.