Şimdi Ara

DxOMark'a yeni bir kral geldi: Oppo Find X2 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • DxOMark laboratuvarı bugün tanıtılan Oppo Find X2 Pro'nun test sonuçlarını yayınladı. Kamera testinde son derece iyi bir performans sergileyen telefon fotoğraf çekiminde 134 puan, video çekiminde ise 104 puan aldı.



    Ayrıca Bkz.iPhone 12 modellerinin detayları netleşmeye başladı



    DxOMark uzmanları Oppo Find X2 Pro'nun genel kamera performansına 124 puan verdi. Böylelikle amiral gemisi telefon kısa bir süre önce piyasaya sürülen Xiaomi Mi 10 Pro ile aynı skora ulaşarak birinciliğe ortak oldu.





    DxOMark incelemesinde şu ifadelere yer verdi:



    "Daha önce de mükemmel kameralı Oppo telefonlarla karşılaştık ancak Find X2 Pro Çinli şirketin gerçek bir başyapıtı oldu. Her alanda mükemmel bir şekilde çalışan kamerası sayesinde (Xiaomi Mi 10 Pro ile birlikte) en iyi kameralı telefonlar sıralamasında ilk sırada yer alıyor.



    İster açık havada güneşli bir günde, ister loş ışıklı bir restoranda, ister ultra geniş açılı bir lensle ister 5x zoom ile çekim yapın, bokeh çekimleri yapın veya 4K çözünürlükte video kaydedin, Find X2 Pro'nun sizi hayal kırıklığına uğratması pek olası değil."





    Çözünürlük her şey demek değil



    Oppo Find X2 Pro'nun kamera sisteminde 48 megapiksel ana görüntü sensörüne yer verildiğini hatırlatalım. Buna karşın Xiaomi Mi 10 Pro'da 108 megapiksellik bir ana kamera var. DxOMark'ın test sonuçları çözünürlüğün her şey olmadığını bir kez daha kanıtlıyor.








  • 4K@60 FPS de aynı anda EIS ve HDR açamayıp bu esnada diğer kameralara erişimi kapatan bir cihaz nasıl olur da videodan iPhone 11 ailesinden daha yüksek puan alır?

    Cihazları kutudan çıktığı hali ile test edersen ancak olur.

  • Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, kutudan ciktigi hali ile test edilmesi yaklasimini ben de cok sacma buluyorum. Yine de alternatif cozumu cok zor, her secenekte test edip en yuksek sonucu alani mi kabul etmesi lazim? Farkli opsiyonlar nasil degerlendirilebilir ki?
  • Her yeni çıkan amiral gemisi cihaz Dxomark'da birinci oluyor zaten...

  • Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    Samsung larda ise yuksek degerlerde malesef bircok ozellik devre disi kaliyor . Yani iddianizla da yine kacari yok ...

  • DxOMark'ta maaşlar hesaplara yatmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnicornKnight -- 6 Mart 2020; 19:52:47 >
  • testte mi10 pro daha iyi çekmiş açık ara s20 ultrada mi10dan iyiydi bakalım ona kaç yazacaklar biraz fazla vermişler puanını
  • Android tarafı kamera konusunda atakta. Yeni çıkan amiral gemileri listeye hep tepeden girmiş. Puanlar:
    Oppo Find X2 Pro 124
    Xiaomi Mi 10 Pro 124
    Huawei Mate 30 Pro 123
    Honor V30 Pro 122

    S20 Ultra'ya verecekleri puan ne olacak bakalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DxOMark a güvenip zamanında mi8 almıştım aldığım zaman iphone dan daha üst puan vermişlerdi birde sonuç tabiki hüsran oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xenix

    DxOMark a güvenip zamanında mi8 almıştım aldığım zaman iphone dan daha üst puan vermişlerdi birde sonuç tabiki hüsran oldu.
    Katiliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    Epıl'da versin, parası mı yok?

  • basartenk kullanıcısına yanıt
    böyle saçmalıklara tenezzül etmeme/seviyeyi düşürmeme meselesi.

    p.s. Apple'ın tüm ekosistemlerinden tiksinirim, mevcut telefonum OnePlus 5. lakin fotoğraf işinde (Nokia ve Microsoft'un vaktiyle piyasaya sürdüğü Windows Phone ekosistemindeki amiral gemisi cihazları saymazsak eğer) Apple en yüksek kalite başarımında Android ekosistemindeki cihazlardan hep birkaç adım önde oldu, olmaya da devam ediyor.
  • Az vermişler. 130 falan olmalıydı.

  • Artık bütün Amiral gemileri iphone'u tokatlıyor

  • Telefonlar tam performanslarıyla değil belli şartlar altında test ediliyor. 4k 60 FPS'de kare atlayacak telefon da kare atlamayacak telefon da 4k 30'da test ediliyor ve hiçbir çekim özelliği dikkate alınmıyor, tüm telefonlarda olan ortak özellikler test ediliyor. Üstelik gözü olan her insan o croplanmış fotoğraflarda mi 10 pronun çok daha iyi olduğunu anlamış ve yorumların %80'inde de belirtilmiş. 100.000 euro öderseniz sizin verdiğiniz telefonu alıp test ediyorlarmış, ödeme yapmazsanız kendileri gidip satın alıyormuş. Bu da böyle bir bilgi ;)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.