Şimdi Ara

Superonline kaliteli modem gören var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei, Zte ve Tilgin modem verdiklerini görebildim, huaweilerde wifi performansı kötü. Zte'de wifi iyi ama sürekli bağlantı kopmaları yaşanıyor. Tilginde hem wifi hem bağlantı kötü.

    Superonline'a müracaat edince bir huawei bir zte bir tilgin döndürüp duruyorlar, sorunlardan sorun seç der gibi.

    Zyxel gibi kaliteli bir modem verdiklerini gören duyan oldu mu ellerinde var mı acaba?



  • Zyxel de çok iyi bir şey değil. Aynı modemlerin laciverdi. Hatta saydıklarınla sıralarsak bence en kötüsü ZyXel.
  • Huawei de, tilgin da, ZTE de superonline istedikten sonra kralını üretir. Ama superonline istiyor mu acaba.

    Superonline zyxel modem verse emin ol o da dandik olur. Superonline nin modem standartları belli. O standartlarla da anca böyle modemler çıkıyor.
  • ISS'nin vereceği hiç bir modemden bir halt olmaz.
    @mcrew 'in de dediği gibi SoL, TT, VDF olsun ₺50'lik modeme aylık ₺9 alarak müşteriye iteliyorlar.
    Ben neredeyse 10 yıl olacak Zyxel VMG8924-B10A kullanıyorum kendi modemimi, daha bir kere bile yarı yolda bırakmamıştır.
    SoL şu an kullanıcı adı şifresini veriyor mu bilmiyorum ama SoL FTTx altyapısında hem Vodafone hem de Millenicom veriyor.En azından kendi cihazını kullanabilme imkanı sağlıyorlar.Ben kampanyalarından yararlanarak modem+ont kirası fiyatın içinde olarak almıştım zamanında ama şu an aylık ₺9 kira bedeli ekliyorlar faturaya galiba.
  • eğer ev telefonu kullanmıyorsanız kendi modeminizi kullanmanızı tavsiye ederim, NetGear'ı marka olarak öneririm, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize göre de öneri yapabilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LGR9

    eğer ev telefonu kullanmıyorsanız kendi modeminizi kullanmanızı tavsiye ederim, NetGear'ı marka olarak öneririm, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize göre de öneri yapabilirim.
    Bir konuda superonline’ın seri no engeli koymaya başladığından bahsedildiğini görmüştüm, kendi modemimizi kullanabiliyorsak hemen gidip bir tane alayım valla, sol destek bıktırdı
  • areels kullanıcısına yanıt
    evet, onu da ben yazdım. Müşterilerideki modemler POP noktalarındaki SSR'lar ile seri numarası kontrolü yapıyor fakat bu kontrolleri ne kadar süre aralığında yaptığına dair bilgim yok, eğer seri numarası uyuşmazsa bağlantı kesiliyor ve tanımlı seri numarası ile bağlantı kurulana kadar bağlantı kesiliyor. Her bölgede çalışıyor mu emin değilim fakat Ankara'nın tamamında cayır cayır uyguluyorlar. Bağlantı kesilirse Turkcell'in modemi ile tekrar bağlantı kurarsınız daha sonra kendi modeminize geçersiniz ya da bunların hiçbiri ile uğraşmayıp ev ağınızı tamamen başka bir router'a aktarın ama internet hizmetinizi Turkcell'in modeminden almaya devam edin. Bu uygulanan politika tamamen kanunlara aykırı ancak şikayet edilmesine rağmen en ufak bir yaptırım uygulanmıyor BTK tarafından. Mesela kendi cihazınız üzerinden çıkın internete ve Turkcell'in verdiği modemi ev telefonu ve tv+ için kullanmak istediğinizde kullanamıyorsunuz çok saçma bir hal aldı artık.




  • Çağrı merkezi standart kopyala yapıştır cevap veriyor, kablo değiştir wifi karışıyordur gibi saçma sapan şeyler söylüyorlar. Kesintiyi göremiyoruz diyorlar, yani bir netflix akışı var, 5 dk boyunca kesiliyor, her yarım saatte bir tekrar kesiliyor. Tarih saat veriyorum gene yok göremedik kesinti diyorlar. Akıl alır gibi değil.

    Önceki huawei modemin kablolu bağlantısı stabildi wifi sürekli kopuyordu. Yeni verdikleri zte’de kablosuz iyi ama modem komple kilitleniyor.


    Dediğiniz doğru eski huaweiden geri isteyip onu kabloyla kendi modemime bridge yapayım, taahhüt bitince de kendi modemimi kullanabileceğim bir yere geçeyim,

    Teşekkürler
  • Çok önceden fiber olarak quik net modemi vardı bide adsl de airties modemi vermişlerdi ondan sonra bozdu superonline
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.