Şimdi Ara

Corsair Benim İçin Bitmiştir (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
8.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bi Corsair Void Pro Wireless kullanıcısı olarak konuyu detaylıca okudum.


    bende pilin takipçisiyim şuan %10'luk bir kayıp var benim Void Pro'da, 6-7 saat civarı gidiyor o yüzden büyük bir sıkıntım yok fakat konuda paylaşılan pili alıp almama konusunda baya düşünmüştüm zamanında.

    mAh değeri düşük geldiği için vaz geçmiştim. aliexpress gibi yerlerde pil var fakat +60$ kargo ücreti çıkarıyor. 523450 en ideali; fakat kargo sıkıntı işte.

    https://tr.aliexpress.com/item/32840434669.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3b934f78FipQHd&algo_pvid=204f6f2c-0d2d-412f-b7d4-a5923c53b14f&algo_expid=204f6f2c-0d2d-412f-b7d4-a5923c53b14f-0&btsid=0b0a119a15837715146552939ef039&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

    kargosu uygun olanlarda iki pinli falan. bende 1000-1100 mAh bulduğum gibi almayı düşünüyorum. şuan kritik durumda olmadığı için acele etmiyorum istediğim mAh değerine sahip 3 pinli bulursam alacağım.


    Corsair'ın batarya ile uğraşmaması yani tedariğini sağlamaması üzücü. Ama sonuçta onlarda toplu bir yerden çinli üreticiden falan alıyordur. İçindeki batarya da öyle üst düzey kaliteli bir batarya değil sonuçta.


    Ben zamanında şuanda da kullandığım Corsair kasamın kasa önü bağlantılarıdan Usb girişlerinden biri bozmuştum ve yanlış montaj yüzünden Power tuşunun ledi yanmıştı.

    Corsair'a yazdım. Ürünü aldığıma dair fatura istediler, Vatan bilgisayar faturasını yolladım. anlasınlar diye de faturada kasanın geçtiği kalemin altını paintte çizdim ve tekrar desteğe yolladım.

    2-3 hafta sonra hollanda dan yanlış hatırlamıyorsam DHL ile kullandığım kasanın kasa önü bağlantıları sıfır olarak gelmişti. Halen canavar gibi çalışıyor kasa önü bağlantıları çok şükür.


    Yani pil özelinde sıkıntıya bir şey yapamayacaklarını açıkçası bende tahmin ediyordum ama ben yaşadığım farklı bir sıkıntıda olumlu geri dönüş aldım ve sıkıntım çözüldü.


    Corsair ürünlerini gerçekten seven biriyim. Bu ikinci Corsair kulaklığım hatta. Virtuoso RGB Wireless kulaklığı da radarımda çok beğendim.


    Corsair'ı eleştireceğim tek konu yazılım tarafı. iCue özellikle eski sürümleri çok fazla çöküyordu, fan profilleri, fan devirleri oyun ortasında takılı kalıyordu vs. halen ara ara yapıyor bunları ama ürün kalitesi olarak memnunum. Yazılım tarafı için biraz daha fazla özen göstermeleri gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 9 Mart 2020; 19:44:6 >




  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Evet Icue yazılımını ben de pek kullanıslı bulmuyorum.
    Hocam o bulduğunuz pilin 1200 mah olanını buldum ama kargo çok çıkıyor dediğiniz gibi vazgeçtim o yüzden TR'den 900mah 3 pinli aldım 2 adet. Yarın öbür gün bulamazsak diye yedek yaptım.
    Bu arada orjinal pil özel bir ürün değil, aynı bu baktıklarımız gibi 3-5 dolarlık ucuz bir pil.
    Malzeme kalitesi ve ergonomisi mükemmel Void lerin. O yüzden bu kadar uğraştım. Yoksa 2. el kablolu fiyatına satar geçerdim.

    Edit: Bu arada içinden çıkan pil 523450 ölçülerinde. 52 dediği kalınlık. Benim aldığım pil 60mm ama videolarda gördüğüm kadarıyla 60mm ye kadar sorun olmuyor. En kötü ihtimalle pil üzerindeki bracketi takmayınca rahatça sığıyor pil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 9 Mart 2020; 19:57:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • acaluka kullanıcısına yanıt
    aynen bende seviyorum keratayı, üçgen yapısı da ayrı bir hoş geliyor gözüme.

    ben 1,5 ay kadar önce padleri değiştim. diğer padlerden artık siyah deriler dökülüyordu. sünger kısmı da iyice erimişti.

    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://tr.aliexpress.com/item/32917269293.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.74c34c4dIgbeBn


    bu ürünü aldım. baya memnun kaldım. tabi birebir aynı değil ama kalite olarak beklentimi fazlasıyla karşıladı.


    birde kafa üstü padlerini bulsaydım tatından yenmeyecekti de onu hiç bi yerde bulamadım.


    bu markanın pilini aldın değil mi?
    https://www.power-xtra.com/tr/search?search-input=soketli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 9 Mart 2020; 20:4:21 >




  • acaluka kullanıcısına yanıt
    içinden çıkan pil 523450 bu arada dostum


    Corsair Benim İçin Bitmiştir

    https://store.donanimhaber.com/df/92/b4/df92b4cd6fad526242d67454f275ec0f.png




  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Hocam mobilden yazıyorum 50 yerine 30 yazmışım, düzeltiyorum.

    Bu arada tasarım olarak masanın üzerinde desteksiz ayakta durması bile beni benden alıyor. Tasarımı BMW tasarım ekibi yaptı olsun o kadar

    Evet hocam marka bu, yerli ve milli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 9 Mart 2020; 20:0:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaşlı troll gelmiş markayı cengaverce savunuyor...
  • Tam hatırlamıyorum ama en az 5 yıl veya 10 yıl yedek parçasını sağlamak zorunda şirketler. Garanti süresi bitse bile, ücreti mukabilinde tüketiciye parça sağlamak zorunda firmalar. Kanunu inceleyip tüketici hakem heyetine başvurmanızı tavsiye ederim. Reklam olmasın ninemin yıllardır severek kullandığı bir ütü vardı. 4 senelikken bozuldu, servise verdik. Servis parça sağlamak zorundayız fakat temin edemiyoruz, buyrun şuanki muadili diyip yeni ütü vermişlerdi.
  • Ürünün ön görülen kullanım ömrüne vs bakın. 5 yıl ya da 7 yıl olması lazım. O süreçte de türkiyede destek veren garanti hizmeti sağlayan firma yedek parça bulundurmak zorundadır. Garantisi bitti at çöpe mantığı yok yani sağlaması lazım. Firmaya yolla elinde kağıt belge olsun böyle böyle ürünün sıkıntısı bu bu diye belirt sana yardımcı olamayacaklarını yazılı iletsinler.


    Akabinde thh'e gidip başvuruyorsun. Böyle böyle ürün aldım garantisi bitti ancak ürünün teknik desteği tarafıma ücreti dahilinde de sağlanmıyor. Yenisi ile değişimini yenisi yoksa bir üst modelini firmadan talep ediyorum dersin. Büyük bir ihtimalde kazanırsın. Nereden biliyorsun dersen anlatayım. Kuzenin kahve makinesi bozuldu. 4 yada 5 yıllık olması lazımdı. Biz tabi yenisi pahallı 5 6 bin lira diye dedik türkiyede hala yetkili servisi firmanın var yani ücretlide olsa destek alırız değil mi ? yolladık garantiye, garanti bize anakartı bozuk 400 tl dedi tamam dedik kabul ettik


    Anakartı 2 ayda gelmedi. 2 ay geçti firmadan haber yok e makine de gitti ? verdik thh'e böyle böyle ürünümüzü tamir etmediler, yasal süre 20 iş günü olmasına rağmen geri dönüş olmadı. Biz yenisi ile değişimini, yenisi yoksa üst modelini bedelsiz talep ediyoruz dedik. Eski faturasını teslim ettiğimize dair form'u vs. vs. 1 ayda sonuçlandı. Sonuç şu yenisi ile yenisi aynı modeli yoksa bir üst modeliyle bedelsiz değişimini kazandık.


    Firmaya kararı ilettik, aradan 20 gün kadar geçti galiba böyle böyle yeni modeli 6 küsür bin lira sizin aldığınız dönemde 1000 liraydı üstünü verin edin dediler ama yok öyle şey thh kararı neyse o diye direttik. Genel müdürü arayıp özür diledi yeni ürününüzü şubemizden gidip alabilirsiniz dedi. Gittik yeni modelini adımıza faturalı 2 yılda garantili olarak aldık çıktık 1 kuruşta para vermedik. O yüzden diyorum yani biraz uğraştırır ama içini açıp kurcalamadan muadil pil takmadan önce bir uğraşın derim.




  • Turkce garanti belgesinde urunun tahmini kullanim omru yazar.kutu ftura garanti vs al rn kisa zamanda thh ye giy urun omrunde stoklarda yeterli parca bulundurmak zorundalar.
    Yerel dagitici ya kendi deoodan ya eu depodan bunu tedarik etmeli..
    Yerinde olsam gicikligina ugrasirdim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolwes kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar. 900mah olanı alıp taktım ancak çalışmadı. Bende kablo renklerine baktım aldığım bataryada kablolar olması gerektiğinin tersinde idi. Bende iğne yardımı ile siyah ve kırmızı olanı yer değiştirdim şu anda sorunsuz çalışıyor. Olur da başkası alırsa diye bilgi amaçlı buraya ekliyorum.

    Aldığım Batarya: Power-Xtra PX603048 3.7V 900 mAh Li-Polymer Pil (Soketli/PCM/1.5A)

    Link: https://www.pilburada.com/power-xtra-px603048-37v-900-mah-li-polymer-pil-soketli-pcm-15a-4946



    Uçlarına iğne sokarak kabloları çıkarttım. Temsili Resim:

    Corsair Benim İçin Bitmiştir

    Orjinal yuvaya rahatça sığıyor.

    Corsair Benim İçin Bitmiştir


    Sorunsuz kullanıyorum:

    Corsair Benim İçin Bitmiştir

    Corsair Void Pro Uyumlu Batarya. Corsair Void Pro Batarya Değişimi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **EmreBOZKURT** -- 8 Ocak 2021; 17:10:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    |
    |
    **EmreBOZKURT** bu mesajı paylaştı




  • logitech mx2 fare almıştım mediamrkt tan. garanti bitmeye 2 ay kala tekeri kendi kendine ekranı hareket ettirmeye başladı. mmarkt servise verdim önce para iadesi dendi, dedim ben 95tl ye almışım şimdi 400tl para iadesi değil ya tamir yada yenisi istiyorum. ellerinde mx2 yok mx2s var onuda veremeyiz dedi mmarkt. dedim siz logitechle görüşün, kanunen hakkım var. kısa kesim logitech mx2s gönderdi. logitech tecrübem böyle.

  • Logitech ten şaşma f/p

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezalet gibi rezalet, +rep

  • @acaluka Hocam yeni bataryadan memnun musunuz? Benim Corsair HS70 bataryası da öldü artık şişmiş Allahtan kulağımda patlamadı valla

  • Bende aynı durumdan çok çektim, corsairın resmi sitelerine yazdım dönüş yapan olmadı, yapanda öyle bir hizmetimiz yok dedi. Corsair Hs 70'im var onun pilini hiç bir yerde bulamadım, sonra gitti gidiyordan aldım bir tane meğer soketleri yokmuş boşa gitti, sonra 2 pinli olanı buldum onu kullandım, ondada soketler problem oldu eski soketi falan çıkardım takmaya çalıştım ama terminalleri olmadığı için yine olmadı, hatta gittim terminal falan aldım uyumlu olsun diye ama cücük kadar yapmışlar onuda bulamadım, bir ara ayarını tutturdum bu seferde mikrofonu iptal etti 2 pinli olduğu için. En son 3 pinli olanını gitti gidiyor satıyordu 150 tl gibi bir miktara onu aldım çalıştı haberiniz olsun. Bence Void pro içinde uyumlu olur gibi aynı görünüyo 603450 pil

  • Corsair sırf reklam yapabildiği için satıyor, emin olun çoğu ürünü o kadar parayı hak etmiyor.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.