Şimdi Ara

Oyuncunun rüyası gerçek oldu:Oyun yatağı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyuncunun rüyası gerçek oldu:Oyun yatağı

    Oyun oynamak için kullanışlı sandalye ve masalar daha önce de üretilmiş olsa da, oyun mobilyaları üreten Japon firma Bauhutte’nin oyun yatağı oyunseverlerin ilgisini kazandı.

    Yatak 8 ana parçadan oluşuyor. Bunlar arasında yatak masası, kaldırılabilir yatak başlığı, battaniye, sandalye, kulaklık askısı, içecek ve yiyeceklerin konduğu sehpa, ince şişe rafı, uzun bir masa yer alıyor.

    Yatağın ayak kısmına denk gelecek masaya iki monitör, hoparlör seti ve küçük oyun aksesuarları yerleştirilebiliyor. Yatak sadece oyun oynamak için değil aynı zamanda canlı yayınları izlemek için de uygun biçimde tasarlandı.

    Oyuncunun rüyası gerçek oldu:Oyun yatağı

    Bauhutte firmasının ürettiği yatakta tuvalette bulunuyor.

    Bauhutte şirketi oyunseverleri etkileyebilmek için yatağa tabletlerin tutturabileceği esnek bir parça da ekledi. Abur cubur ve içecek rafı da oyun yatağına eklenebilir.

    Bauhutte’nin internet sitesinde, “Uyandım ve yatağımdan masaya geçtim. Bu neden bu kadar karmaşık? Oyun yatağı bu problemi çözüyor. Uyanır uyanmaz oyun veya animasyon izleyebilir ve uyuyana kadar geçen süredeki yaşam döngünüzü zorlanmadan gerçekleştirebilirsiniz” ifadeleri yer alıyor.

    Sekiz farklı parçadan oluşan yatak yaklaşık bin 50 dolar (yaklaşık 6 bin 400 TL) değerinde. Şirket ayrıca yatağın isteğe göre özelleştirilebileceğini de belirtiyor.



  • Eskilerin sözü aklıma geldi şimdi "Bundaki keyif eşekte yok vallah." Lazımlığı da boşaltıyorsa tamamdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.