Şimdi Ara

Hoover DYM 763 - Kart Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, 3 yıl garantisi 2 hafta önce biten Hoover DYM 763 bulaşık makinesinin ön panelinden ağır kablo yanığı kokusu geliyordu. Kapağı söküp kartı çıkarmayı başardım. Kartın aşağıda fotoğrafını koyduğum yerine sanırım su gelmiş, oksitlenme yapmış ve tam o noktadan kıvılcım yapıyor prize takınca. Xbox anakartı tamir videolarından hatırladığım kadarıyla o bölgeyi saf alkol ile temizledim, yanan kısımları çok ince bir tornavida ile olabildiğince temizlemeye çalıştım ancak nafile, yine yanık kokusu ve kıvılcım yapıyor.

    Kapak açıkken boşluktan girmiş sanırım içeriye bir şekilde... Böyle bir tasarım olmaz olsun, şikayetvarda gördüğüm bazı durumlarda makinesi ve hatta mutfağı falan yanmış milletin, fark etmesek baya bir iş açacaktı belkide.

    Bu yanık yerin üstündeki parçayı bir elektronik servisinde değiştirirsek düzelir mi acaba? Çünkü kart çalışıyor, hatta makine bile çalışıyor...

    Hoover DYM 763 - Kart ProblemiHoover DYM 763 - Kart ProblemiHoover DYM 763 - Kart Problemi







  • iyi bir elektronikçi halleder. o parçanın fiyatı 1 -2 lira bir şey. triyak diye üzerindeki kodla arayıp internetten bile bulabilirsiniz. geçmiş olsun.
  • jazzIII kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, yarın elektronik tamircilerinin olduğu bir çarşı var OSTİM'de oraya uğrayacağım.
  • Şimdi de EF hatası alıyorum. Su alıyor ve yıkamaya geçmiyor. Makinanın önden sağ tarafındaki su haznesi tam dolu gözüküyor, başka da bir yerini kurcalamadım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.